• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

bunu yazmak ıcın okadar ımrendım okadar arzuladımkı ama sımdı elım nedense gıtmıyo ıcımde tuhaf bır hıs var aylarca beklemenın mukafatını verdı yuce rabbım bu guzel ayda guzel haberler aldım ve hamileyimmm:) ALLAH ım burada ve tanıdıgım tanımadıgım herkese ısteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın yarabbim aminnn inş (inş yarıda kalan bır mutluluk olmaz ALLAH ım devamını getırır ve kucagıma almak nasıp olur) amin...:5: suan nedense bir tuhafım hala sevınemedım ...

Canım deme öyle çok sevindim senin adına inşallah güzel olacak herşey korkma. Kimyasal hepimiz geçirdik nerdeyse bende geçirmiştim. ne güzel ki sonrası çok bekletmeden geldi bebeğin. Bence kan tahlili yaptır iki gün takip et artışta sorun yoksa 5.haftada git cnm kese görünür inşallah. gözünaydın tekrar.
blakcimmm bak dogruymuş hamıleymişimmm:5::5::5: temmuz topıgıne yazmak ıcımden gelmedı buradan hala kopamadım temmuz topıgınde durumumu duzenlermısın:) inşallah kımyasal deildir daha doktora gıtmedım ne zaman gıttınız sız canım

ben 5.haftada gittim kesemizi gördük tatlım.

Kızlar sağ kasıgımın ağrısı bacagıma vuruyor.acaba kist olabilir mi ? :18::18::18:

yok cnm hamiel olabilirsin. tek taraflı ise yumurta yolda onun ağrısı da olabilri.

kızlar az once esımle doktora gıttık. sol kasıgım agrıyo sureklı dıye. yanı bebekten zıyade aksı bısey warsa ogrenelım dıye. ultrasonla baktı ıcım temız cıktı. kese mese bısey yok :)

agrıyan yerım rahımımmıs. ınsanın rahımı neden agrır kı ? akıntın war mı dıye sordu dr ewet war dedım. ıltıhap mıltıap bısey yoktur. ıdrar kan man tahlıl ıstedı. onlarda da sonuc negatıf cıkar.

bu rahım nıye agrır fıkrı olan war mı ? yumurta catladı ya da yolda gıdıyo fln dıye mı ?

canım hemen arayıp hcg yi öğrensene yahuu

AMİN CANIM ALLAH DERMANSIZ DERT VERMESİN EVET BİZİM DOKTORDa asılama tüp bebekle cocugun olabilir dedi amelyat sart dedi esime ilerliye biliyomus.varikosel olmamamsı cok iyi.:nazar:sigarayı bırakırlar insallah ramazan vesilesiyle içmiyo insallah sonrada içmez.amin canım benim
cnm Allah inşallah sanada banada tüm isteyenlere de nasip eder ..........ramazandan dolayı 4 ,5 tane içiyo bu seferede keçiboynuzu özünü içiremiyorum :41:çocuk gibiler valla hiç yaşlanmaz bunlar.........................

bunu yazmak ıcın okadar ımrendım okadar arzuladımkı ama sımdı elım nedense gıtmıyo ıcımde tuhaf bır hıs var aylarca beklemenın mukafatını verdı yuce rabbım bu guzel ayda guzel haberler aldım ve hamileyimmm:) ALLAH ım burada ve tanıdıgım tanımadıgım herkese ısteyen herkese bu mutlulugu yaşatsın yarabbim aminnn inş (inş yarıda kalan bır mutluluk olmaz ALLAH ım devamını getırır ve kucagıma almak nasıp olur) amin...:5: suan nedense bir tuhafım hala sevınemedım ...
Maşallah cnm benim Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah..................

:(( yok canm doktora gitmedim gitmcem bu ay yorldum artık :( bende pko war internette okudm da pkosu olanlar bu ilacı kullannca hamile kalmş
cnm inan bilgim yok ama bence doktora danışmadan böle bişey yapman sakıncalı olabilir....ezel eşinde herşey normalmi eminmisiniz.......kendine odaklanman normal ama doktorsuz yapma bence....

cnm inan bilgim yok ama bence doktora danışmadan böle bişey yapman sakıncalı olabilir....ezel eşinde herşey normalmi eminmisiniz.......kendine odaklanman normal ama doktorsuz yapma bence....

Eşimde bişe çıkmadı canm normal dedi hersey ya aslnda bende hiç yapmam kendi kendime ilç kullanmam ama bu ilacı okuyunca bi ümit oldu içimde doktora gitmicem bu ay kesin kararlym bide enfeksiyon çıktı 3 gündür ateşler içnde yatıyorm ewde antibyotik kullanıyorm :(

Eşimde bişe çıkmadı canm normal dedi hersey ya aslnda bende hiç yapmam kendi kendime ilç kullanmam ama bu ilacı okuyunca bi ümit oldu içimde doktora gitmicem bu ay kesin kararlym bide enfeksiyon çıktı 3 gündür ateşler içnde yatıyorm ewde antibyotik kullanıyorm :(
cnm benim ya Allah şifa versin inşallah .....doktordan gına geldi bana da ama napalım işte uzman onlar.....herhangi bir topikte mi okudun diyabet ilacının pkoyla bağlantısını anlayamadım cnm ......

cnm benim ya Allah şifa versin inşallah .....doktordan gına geldi bana da ama napalım işte uzman onlar.....herhangi bir topikte mi okudun diyabet ilacının pkoyla bağlantısını anlayamadım cnm ......

Ewet canım glukofen yazınca cıktı bi kaç sayfa hep olumlu şeyler yazmşlar moralim çok bozukk artık ne yapacagmı sasrdm

Ewet canım glukofen yazınca cıktı bi kaç sayfa hep olumlu şeyler yazmşlar moralim çok bozukk artık ne yapacagmı sasrdm
cnm benim üzülme nolur dermansız değil çok şükür eşin sağlıklı sende öyle var bir zamanı elbet ......ama ilaç konusunda malesef pek olumlu düşünemedim tmm kullan ama bu ay olmasada gelecek ay doktora git tavsiye üzerine kullan nolur nolmaz....

cnm benim üzülme nolur dermansız değil çok şükür eşin sağlıklı sende öyle var bir zamanı elbet ......ama ilaç konusunda malesef pek olumlu düşünemedim tmm kullan ama bu ay olmasada gelecek ay doktora git tavsiye üzerine kullan nolur nolmaz....

Bidahaki ay gitcem canm zaten 1 ay ara wermek istedim başka bi doktora gitcem hemde inş gerek kalmaz ama :(

canım valla senden başka beni takip eden yok Allah tez zamanda bebeğinni göndersin sana inşallahhh...

dişim ağrımıyor tatlı yemediğim müddetçe. Çok şükür halimize. Sen nasılsın cnm adet olmadın umarım nedir son durum?

bacberry selam cm ya tatlım beni listeye ekledemişdim dün heralde görmedin benim bat 2.agustos:52:

günaydın kızlar berenay hamişlik nasıl gidiyo cm peki sen polyana tedavi aşaması nasıl cm
günaydın cnm ben klomen kullanmaya başladım tabi sadece benimle bitmeyecek eşimde tedavi görecek ama 3 ay mutlaka proxed plus kullanacakmış bakalaım hayırlısı sende durumlar nasıl......

Back
X