Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar doktorDAN GELİYORUM ULTRASONDAN BAKTI BEBEK GÖRÜNMEDİ ALTTAN BAKTI YİNE GÖRÜLMEDİ KESE OLMASI GEREKTİĞİ YERDE SAGLIKLI DEDİ AMA BEBEGİN KALP ATIŞI YOK 7 HAFTALIK OLDU KAN TAHLİLİNİ YARIN YAPTIRCAM DEGERE BAKACAK TEKRARDAN AMA BU HAFTALARDA BEBEĞİN GÖRÜNMESİ GEREKMİYOR MU ÇOK ÜZÜLDÜM ANLATAMAM

cm içini ferah tut inşş gözükür bebegin

Bende yarin oburgun brkliyorum cnm zaten gelmesi %99 ihtimal cunku ovulasyondan once tek iliskiyle mucize bekliyrum ama yinede uzgunum :)

benim regl sancilarim basladi cnm senin ne zamandi bat?

tatlım benım bugun batım beklemedeyım. benım solumda agrı oncekı gunlere gore arttı. adet olmayı beklıyorun kendımı heweslendırmemek ıcın

canım ıcını ferah tut bazı bebeklerın kalp atısları bıraz gec duyulabılıyo. kese saglıklıysa ınsallah kısa zamanda kalp atıslarını da duyurur annesıne :)

tatlım benım bugun batım beklemedeyım. benım solumda agrı oncekı gunlere gore arttı. adet olmayı beklıyorun kendımı heweslendırmemek ıcın

Cnm sen oyle yap surpriz olsun tabi de en azindan degerlendirdin sen olasilik yuksek rabbim nasip etsin. Benim dusuk bi ihtimal zaten gogus agrim azaldi atesimde duser herhalde 3 4 gibi bat. Tek deneme olmayaydi iyiydi:)

canım ıcını ferah tut bazı bebeklerın kalp atısları bıraz gec duyulabılıyo. kese saglıklıysa ınsallah kısa zamanda kalp atıslarını da duyurur annesıne :)

doktor kese de sorun yok dedi ama kalp atışını duyamadık alttan muayene etti yine duyulmadı 7.haftaya girdik bende anlamadım acele mi ediyorum acaba

Kese kaç cm cnm benim Dr 8+1 de cagirdi 6+1 de görünmedi bazen geç oluşur bebek alttan bakmadi gerek yok dedi. Bu c.tesi bakicaz. 9. Haftaya KDE oluşmazsa aliyorlar keseyi cnm daha var bekle bence uzulme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm sen oyle yap surpriz olsun tabi de en azindan degerlendirdin sen olasilik yuksek rabbim nasip etsin. Benim dusuk bi ihtimal zaten gogus agrim azaldi atesimde duser herhalde 3 4 gibi bat. Tek deneme olmayaydi iyiydi:)

bakarsın benım de olmaz yawrum. bu ısler hıc bellı olmaz. benım gun ıcerısınde bazen gogsum agrıyo bazen cok agrıyo. ama sol kasıgım fena ben adete yoruyırum bunları

doktor kese de sorun yok dedi ama kalp atışını duyamadık alttan muayene etti yine duyulmadı 7.haftaya girdik bende anlamadım acele mi ediyorum acaba

ewet canım bak benım demek ıstedıklerımı black yazmıs :) bıraz daha beklem bazen gec olusuyo. kese war bebek yok demek hamılelıgın kotu gıdıyo demek degıl oyle dusunme tamam mı

nbr canım nasılsın nasıl oldu dısın

bebegim tez zamanda kalırsın inşşş. saglıklı sıhhatli bebişimiz dünyayya gelsin hayırlısıyla .sen dua et bitanem .

inşallah size güzel haberi vermek nasip olur 2 temmuzda burdayım:18:
anlaştık stres yok ok:)[/QUOTE]

Bata ne kadar var insaallah hamilesindir canim.

bu anlattığın yerleşme kanamasına benziyor bat nezaman cnm....
inşaallah Rabbim herkesin gönlüne göe versin çok tedirginim dünden beri beklemek istiyorum artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 1 hafta daha beklerim gelmesse kan testine..[/QUOTE

tarih 2 temmuz ve ben hastalandım kızlar yerleşme kanaması değilmiş yumurtlama kanamasıymış yarın randevum var iğnelere başlıcaz dedi doktorum kullanan var mı ki yumurta geliştiri iğnelerden

anlaştık stres yok ok:)

inşaallah Rabbim herkesin gönlüne göe versin çok tedirginim dünden beri beklemek istiyorum artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 1 hafta daha beklerim gelmesse kan testine..[/QUOTE

tarih 2 temmuz ve ben hastalandım kızlar yerleşme kanaması değilmiş yumurtlama kanamasıymış yarın randevum var iğnelere başlıcaz dedi doktorum kullanan var mı ki yumurta geliştiri iğnelerden [/QUOTE]

hadı yaaa uzuldum walla ıkımızın batı aynıymıs. ama bak benım de solkasıgım cok fena agrıyo ayakta fazla kalamıyorum. benımde bugun yarın gelır. hayırlısı boyleymıs de moralını fazla bozma canım. Allahım bır gun hepımıze nasıp eder ınsallah anne olmayı. adetın gecıkmedı en azından,bu da ıyı bısey.lutfen uzulmr canım olur mu

hadı yaaa uzuldum walla ıkımızın batı aynıymıs. ama bak benım de solkasıgım cok fena agrıyo ayakta fazla kalamıyorum. benımde bugun yarın gelır. hayırlısı boyleymıs de moralını fazla bozma canım. Allahım bır gun hepımıze nasıp eder ınsallah anne olmayı. adetın gecıkmedı en azından,bu da ıyı bısey.lutfen uzulmr canım olur mu[/QUOTE]

üzülmüyorum canım ya zaten bu ay eşim ameliyat olmustu yanlızca 1 kez ilişki oldu oda yumurtlama günümdü bu ay boş geçer demiştim ama o lekelenme beni karmakarışık yptı o yüzden ümitlendim. ama foss... Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah gelmez seninki müjde verirsin bize ama gelirsede çalışmaya devam üzülmek yok

üzülmüyorum canım ya zaten bu ay eşim ameliyat olmustu yanlızca 1 kez ilişki oldu oda yumurtlama günümdü bu ay boş geçer demiştim ama o lekelenme beni karmakarışık yptı o yüzden ümitlendim. ama foss... Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah gelmez seninki müjde verirsin bize ama gelirsede çalışmaya devam üzülmek yok [/QUOTE]

benımde kasıkagrım benı dusunduruyo. solkasıgım 2 3 gundur bıraz fazla agrıyo. karnımın alt kısmını ıcten cekıyolar sankı gergınlık war. ama ben bılıyorumkı bunların hepsı adet belırtısı :)
ewet tatlım hersey bızım ıcın bu dunyada..

benımde kasıkagrım benı dusunduruyo. solkasıgım 2 3 gundur bıraz fazla agrıyo. karnımın alt kısmını ıcten cekıyolar sankı gergınlık war. ama ben bılıyorumkı bunların hepsı adet belırtısı :)
ewet tatlım hersey bızım ıcın bu dunyada..[/QUOTE]

zaten kararlıyım bundan sonra kesinlikle belirti aramıycam çünkü psikolojimizi çok etkiliyor bu ay bende tüm belirtiler vardı
yerleşme kanaması
göğüslerde hassasiyet. damarların belirgnleşmesi
gözbebeklerinde büyüme
mide bulantısı :) ama yine yanıldım bu yüzden adet gecikmeden asla düşünmek yok

Belirtilere fazla takilip kendinizi kaptirmayin kizlar ben gecen ay göğüs damarlarimin yesillesmesine kadar her turlu belirtiği yasadim ve sonuç adet oldum ama adet olduğunda bile hamileyimdir üstüne gormedir falan diye sürekli test yaptim belirtiler o kadar netti yani hatta bebegin tutunmaya calisip adet günümde düştüğüne inaniyorum hala bu ay zaten çok calisma olmadi ama iki gündür sağ kasigim agriyor oructan mi bilmem gecen ayda boyle olmuştu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

zaten kararlıyım bundan sonra kesinlikle belirti aramıycam çünkü psikolojimizi çok etkiliyor bu ay bende tüm belirtiler vardı
yerleşme kanaması
göğüslerde hassasiyet. damarların belirgnleşmesi
gözbebeklerinde büyüme
mide bulantısı :) ama yine yanıldım bu yüzden adet gecikmeden asla düşünmek yok [/QUOTE]

ewet tatlım asıl belırtıler adet gecıkmesınden once baslar.ben de sık sık panıklıyorum ama kadınlık ıste :) benım sol kasıgımın acısını ben bugun fıtıga yormaya basladım :)

senın bat ne zamandı canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…