- 2 Ocak 2014
- 356
- 8
- 38
- 34
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.501
cm içini ferah tut inşş gözükür bebeginkızlar doktorDAN GELİYORUM ULTRASONDAN BAKTI BEBEK GÖRÜNMEDİ ALTTAN BAKTI YİNE GÖRÜLMEDİ KESE OLMASI GEREKTİĞİ YERDE SAGLIKLI DEDİ AMA BEBEGİN KALP ATIŞI YOK 7 HAFTALIK OLDU KAN TAHLİLİNİ YARIN YAPTIRCAM DEGERE BAKACAK TEKRARDAN AMA BU HAFTALARDA BEBEĞİN GÖRÜNMESİ GEREKMİYOR MU ÇOK ÜZÜLDÜM ANLATAMAM
Bende yarin oburgun brkliyorum cnm zaten gelmesi %99 ihtimal cunku ovulasyondan once tek iliskiyle mucize bekliyrum ama yinede uzgunum :)
benim regl sancilarim basladi cnm senin ne zamandi bat?
kızlar doktorDAN GELİYORUM ULTRASONDAN BAKTI BEBEK GÖRÜNMEDİ ALTTAN BAKTI YİNE GÖRÜLMEDİ KESE OLMASI GEREKTİĞİ YERDE SAGLIKLI DEDİ AMA BEBEGİN KALP ATIŞI YOK 7 HAFTALIK OLDU KAN TAHLİLİNİ YARIN YAPTIRCAM DEGERE BAKACAK TEKRARDAN AMA BU HAFTALARDA BEBEĞİN GÖRÜNMESİ GEREKMİYOR MU ÇOK ÜZÜLDÜM ANLATAMAM
tatlım benım bugun batım beklemedeyım. benım solumda agrı oncekı gunlere gore arttı. adet olmayı beklıyorun kendımı heweslendırmemek ıcın
canım ıcını ferah tut bazı bebeklerın kalp atısları bıraz gec duyulabılıyo. kese saglıklıysa ınsallah kısa zamanda kalp atıslarını da duyurur annesıne :)
kızlar doktorDAN GELİYORUM ULTRASONDAN BAKTI BEBEK GÖRÜNMEDİ ALTTAN BAKTI YİNE GÖRÜLMEDİ KESE OLMASI GEREKTİĞİ YERDE SAGLIKLI DEDİ AMA BEBEGİN KALP ATIŞI YOK 7 HAFTALIK OLDU KAN TAHLİLİNİ YARIN YAPTIRCAM DEGERE BAKACAK TEKRARDAN AMA BU HAFTALARDA BEBEĞİN GÖRÜNMESİ GEREKMİYOR MU ÇOK ÜZÜLDÜM ANLATAMAM
Cnm sen oyle yap surpriz olsun tabi de en azindan degerlendirdin sen olasilik yuksek rabbim nasip etsin. Benim dusuk bi ihtimal zaten gogus agrim azaldi atesimde duser herhalde 3 4 gibi bat. Tek deneme olmayaydi iyiydi:)
doktor kese de sorun yok dedi ama kalp atışını duyamadık alttan muayene etti yine duyulmadı 7.haftaya girdik bende anlamadım acele mi ediyorum acaba
Kese kaç cm cnm benim Dr 8+1 de cagirdi 6+1 de görünmedi bazen geç oluşur bebek alttan bakmadi gerek yok dedi. Bu c.tesi bakicaz. 9. Haftaya KDE oluşmazsa aliyorlar keseyi cnm daha var bekle bence uzulme
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dr 2 ay icinde kalirsin dedi daha 4 gun oldu kurtaj olali yeni henuz 2 hafta enfeksiyon amacli korunma verdi zaten hala ara ara kahverengi azda olsa leke tarzi kanamam oluyo canim bir adet donemi bekliycem saglik icin rahim toparlansin diye sonra bende korunmadan dr kontrolunde yumurta takibine basliycam insallah canim saglikli bir evladim olur bu sefer tek yumurta ikizi olmasi buyuk dezavantaj oldu benim icin bu mubarek aylarda cok dua et kuzum Allahim insallah sanada butun isteyen arkadaslarin kucagini bos birakmasin saglikli hayirli evlatlar nasip etsin ...kafani rahat tut stres yapma oluyo benmde en stres yapmadigim ay olmustu insallah gusel haberini alirim bitanem
anlaştık stres yok ok:)[/QUOTE]inşallah size güzel haberi vermek nasip olur 2 temmuzda burdayım:18:
Bata ne kadar var insaallah hamilesindir canim.
inşaallah Rabbim herkesin gönlüne göe versin çok tedirginim dünden beri beklemek istiyorum artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 1 hafta daha beklerim gelmesse kan testine..bu anlattığın yerleşme kanamasına benziyor bat nezaman cnm....
anlaştık stres yok ok:)
inşaallah Rabbim herkesin gönlüne göe versin çok tedirginim dünden beri beklemek istiyorum artık hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 1 hafta daha beklerim gelmesse kan testine..[/QUOTE
tarih 2 temmuz ve ben hastalandım kızlar yerleşme kanaması değilmiş yumurtlama kanamasıymış yarın randevum var iğnelere başlıcaz dedi doktorum kullanan var mı ki yumurta geliştiri iğnelerden
hadı yaaa uzuldum wallaıkımızın batı aynıymıs. ama bak benım de solkasıgım cok fena agrıyo ayakta fazla kalamıyorum. benımde bugun yarın gelır. hayırlısı boyleymıs de moralını fazla bozma canım. Allahım bır gun hepımıze nasıp eder ınsallah anne olmayı. adetın gecıkmedı en azından,bu da ıyı bısey.lutfen uzulmr canım olur mu
üzülmüyorum canım ya zaten bu ay eşim ameliyat olmustu yanlızca 1 kez ilişki oldu oda yumurtlama günümdü bu ay boş geçer demiştim ama o lekelenme beni karmakarışık yptı o yüzden ümitlendim. ama foss... Rabbim hayırlısını versin hakkımızda inşallah gelmez seninki müjde verirsin bize ama gelirsede çalışmaya devam üzülmek yok
Belirtilere fazla takilip kendinizi kaptirmayin kizlar ben gecen ay göğüs damarlarimin yesillesmesine kadar her turlu belirtiği yasadim ve sonuç adet oldum ama adet olduğunda bile hamileyimdir üstüne gormedir falan diye sürekli test yaptim belirtiler o kadar netti yani hatta bebegin tutunmaya calisip adet günümde düştüğüne inaniyorum hala bu ay zaten çok calisma olmadi ama iki gündür sağ kasigim agriyor oructan mi bilmem gecen ayda boyle olmuştu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?