• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

hıh şimdi oldu normal tepkiler başladı:52:yarın güzel haberlerini alacağız inşallah .....bu herifler zaten böle geçen benimkine diyom kapının önüne oturacam sen gitmeden mendil serip el açacam yuh dimi ama hepsiiiiiii aynıııııııııııııı

al birini vur ötekine bacım

28 günde bir olurum 3 gün geçti canım inşallah dün ne güzel ümitlenmiştim ama bugün iki tane test aldım ikisindede bir şey yok ama aç karnına yapmadım ne bilirim stres oldum iyice..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kanda çıkar tatlım testler artık pek güvenilir değil .... inşallah kalbine göre olur.......

hıh şimdi oldu normal tepkiler başladı:52:yarın güzel haberlerini alacağız inşallah .....bu herifler zaten böle geçen benimkine diyom kapının önüne oturacam sen gitmeden mendil serip el açacam yuh dimi ama hepsiiiiiii aynıııııııııııııı

atlattım hayatım ağrı geçti ısındım ondan :27:

göründüm canım bi sıkıntı yok allaha şükür yumurta takibide yaptıryorum işte en son geçen cuma yumurtam 8. gün 12mm di dr 4 5 güne çatlar dedi ovulasyon testimde dün ve önceki günler çift çizgiydi bu sabah silikti adetlerimde düzenli 26 günde bir olur :) yani bu ayda bekleme moduna geçtik tabi bu akşamıda değerlendirsekmi değerlendirmesekmi onuda bilmiyorum 10 ve 12 günler oldu işte dr gün aşırı olsun demişti bilemiorum artık :)

Hiç sorun olmaması ne güzel. güzel haberi bu ay alırsın İnşallh :16:
Ben ilk kez geçen ay doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi ilaç verdi. Birde gün aşırı ilişki verdi bu ay hem ovulasyon testi yaptım hemde gün aşırı ilişki oldu ama ben bir türlü yumurtlama tarihimi tespit edemedim :( temmuz 8 bat hala yumurtlamamış olabilirmiyim bilmiyorum? Her kadının yumurtlamadığı ay oluyormuş bu ay yumurtlamamış olabilirim :50:

ara ara bu titremeler olacak her ağrı ve titremede aynı tepkileri verme psikolojini düzelt taaaaaaaammmmmııııııı o mercimeğide ürkütme şu an senin dualarına ihtiyacı var...........................

ay ne bilim hiç yaşamadığım şeyler yaşıyorum:27: herşey vız gelip tırıs gidiyoda bukarın ağrısından çok korkuyorum:55:

Nasilsiniz kizlar

yarin oburgun kirmizilar gelicek ama yinede olursa uzulucem gibi geliyo ya. Ustelik karin agrilarim basladi regl belirtilerim basladi. Allahim buyuk ne zaman kismetse o zaman vericek biliyorum. Zamanini degerlendiremedik diye de kiziyorum kendime. Tek deneme o da zamaninda mi degil belli degil. Neden hala alisamadim bu ay olmadigina bilmiyorum. Hakkimizda hayirlisi artik

hiç sorun olmaması ne güzel. Güzel haberi bu ay alırsın inşallh :16:
Ben ilk kez geçen ay doktora gittim yumurtalıkların tembel dedi ilaç verdi. Birde gün aşırı ilişki verdi bu ay hem ovulasyon testi yaptım hemde gün aşırı ilişki oldu ama ben bir türlü yumurtlama tarihimi tespit edemedim :( temmuz 8 bat hala yumurtlamamış olabilirmiyim bilmiyorum? Her kadının yumurtlamadığı ay oluyormuş bu ay yumurtlamamış olabilirim :50:

ne ilacı verdi peki klomenmi ? Yumurtlama işide değişiyor evet ben geçen ay 11. Gün dra gitmiştim çok küçüktü yumurtam sanırım yumurtlamadım yılda 1 veya 2 kez olabiliomuş bu

ne ilacı verdi peki klomenmi ? Yumurtlama işide değişiyor evet ben geçen ay 11. Gün dra gitmiştim çok küçüktü yumurtam sanırım yumurtlamadım yılda 1 veya 2 kez olabiliomuş bu

Bu ay eşimle en konsantre olduğumuz ay bu seferde ben yumurtlamadım :27: gülermisin ağlarmısın
glukofen adında bir ilaç birde folikasit verdi. Klomen yumurtlamayla ilgili verilen bir ilaçmı

Bu ay eşimle en konsantre olduğumuz ay bu seferde ben yumurtlamadım :27: gülermisin ağlarmısın
glukofen adında bir ilaç birde folikasit verdi. Klomen yumurtlamayla ilgili verilen bir ilaçmı

herşeyin hayırlısı olsun öyle düşün zmanı gelmeyince ne yapsak boş oluyor klomen de yumurta geliştirici yumurtlama sorunu olanlara verilio hatta benim sorunum olmadığı halde ağustosa kadar olmazsa bende drumda bana verecek aslında bu ay verecekti ramazan olduğundan dolayı istemedim

Back
X