• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Sen su kurlerden hic uygulamadinmi tatlim corek otu bal tarcin ben onu yaptigim ay hamile kalmistim esinede keciboynuzu ozu icir eger suyunu sevmiyosa bitanem
Hem sende birkez hamile kaldin bir daha kalirsin hic takma kafana ama esine ilac kullansa bile yan etkisi yok icir bitanem benimkinde ise yaradi sendede yarar sifa olur insallahh
eşime keçiboynuzu özü içiriyorum canım birde vitamin takviyesi verdi doktor onu kullanıyor ben bu ay doktor ilaç dozunu arttırdı diye hiçbirşey kullanmamıştım ama öteki ay bal çörek otuna bende başlıcam çok faydasını görenler olmuş...sanırım adetin 2.günü ile 12.günü arasında kullanılıyormuş ben bu ayı kaçırdım...incir kürünü de tam olarak içemiyorum mide kaldırmıyor kuru incir yemeye başlıcam brde öteki ay öle deneyelim bakalım nasıl olacak canım

eşime keçiboynuzu özü içiriyorum canım birde vitamin takviyesi verdi doktor onu kullanıyor ben bu ay doktor ilaç dozunu arttırdı diye hiçbirşey kullanmamıştım ama öteki ay bal çörek otuna bende başlıcam çok faydasını görenler olmuş...sanırım adetin 2.günü ile 12.günü arasında kullanılıyormuş ben bu ayı kaçırdım...incir kürünü de tam olarak içemiyorum mide kaldırmıyor kuru incir yemeye başlıcam brde öteki ay öle deneyelim bakalım nasıl olacak canım

Ben corek otu bali yaptim dr yumurta 19 mm oldu dedikten sonra catlasin diye bol bol incir yemistim suyu bayiyosada ki sen catlama ignesi vurulursun kuzum olur insallah yeterki saglikli gelsinde 1 ay 2 ay hic onemli degil :)

Ben corek otu bali yaptim dr yumurta 19 mm oldu dedikten sonra catlasin diye bol bol incir yemistim suyu bayiyosada ki sen catlama ignesi vurulursun kuzum olur insallah yeterki saglikli gelsinde 1 ay 2 ay hic onemli degil :)

öle yapıcam artık kuzum haberleri yazarım sana da sende iyi haberler ile gel inşallah :)

Herkeseerhaba bugün daha iyiyim cumartesi almanyaya ailemin yanina gidicem çok mutluyummm oğlum da çok sevindi yavrum evden cikamiyor benim yüzünden habire ananeme gidelim denize gidelim diyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Herkeseerhaba bugün daha iyiyim cumartesi almanyaya ailemin yanina gidicem çok mutluyummm oğlum da çok sevindi yavrum evden cikamiyor benim yüzünden habire ananeme gidelim denize gidelim diyor.

kuzum o yolculuğa dayanabilecekmisin ?

hadi gözün aydın cnm güzelce bir tatil yaparsın inşallah........

kızlaaarrr çok üşüyorum:43: ara ara kasıklarım ağrıyo:43: altımda kışlık tayt kışlık çorap ve patik var:25: üstümdede battaniye...:25:

normal mi bunlar:14: yardım edin banaaaaaaa:14::5:

Son düzenleme:
cnm sen daha kan vermedinmi gebelikte olur böyle üşütmediysen........

vermedimki:25: gece titremeyle uyandım yorgan örttüm rahatladım şimdi tekrar başladı. rahatlamayada başladım. biliyorum korkunun ecele faydası yok ama korkuyorum işte. karnım ağrıyo diye oturdum ağladım walla ne yalan söyliyim:25::25: belki adet olurum ümitlenmiyim diye bekliyorum işte salak salak:14:

vermedimki:25: gece titremeyle uyandım yorgan örttüm rahatladım şimdi tekrar başladı. rahatlamayada başladım. biliyorum korkunun ecele faydası yok ama korkuyorum işte. karnım ağrıyo diye oturdum ağladım walla ne yalan söyliyim:25::25: belki adet olurum ümitlenmiyim diye bekliyorum işte salak salak:14:
bitli valla kızacam şimdi kız git kan ver adetin geçti işte negüzel çıkacak değerin kolay kolay silik çıkmaz ki seninki kopkoyuydu zaten..........

kız uyuz nereye kayboldun yine:6::6::6::6:

trendyoldan kıyafetlerim geldi de onları bi deneyim nasıl oluyo dedim canım

kııızzz Bitliiiii tebrik ederim kuzumm... çok sevindim

Back
X