• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım adetın 2.ya da 3. gunu sabah erkenden hastaneye gıt.ac karna tabı kı. dr a cocuk ıstedıgını we hormonlara baktırmak ıstedgnı soyle. prl , tsh,lh fsh 4 tane hormon war bunlara bakıyolar.

Çok sağol canım teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim merhaba ben seni bilgilendirmek isterim benim adet doneminin ertesi gunu seninkinden biraz daha dusuktu tek gebelik gibi artis gosteriyodu fakat benim tek yumurta ikizlerim varmis ama kalpleri durdugu icin kaybettim ancak alttan ultrasyonla anlasilabiliyor eger oyle genetik bir suphen oldugunu dusunuyosan dr belirt ona gore vitamin takviyesi ve kan sulandirici veriyolar canim hakkinda hayirlisi olsun ve bebegini saglikli eli ayagi duzgun bir sekilde kucagina alirsin insallah

genetik yatkinligim oldukca yuksek.sulele ikiz dolu ve ben 10 ayvonce ucuzlerimi kaybettim.simdide merak ettim.kismet

cnm benim öbür gebeliğimde dişime müdahale edilmesi gerekiyodu doktora sordum hertürlü müdahale yapılabilir dedi:10:
Cumartesi sorucam bende cnm

karanfıl dıs agrılarında ıse yarar genelde canım. agrıyan dısının ustune sıkıstır karnfılı

Saol bitanem iyi geldi ama bulanti tavan hastanede serum yedim biraz daha iyiyim...
Sen benım ıcımı rahatlatıyorsun cok sagol :) Dr rahimi tersliğine bu hıc onemlı bıse degıl endıselenme dedı gebelıkle ılgılı hıc bı fark yok ve rısk yok dedı endıselenmenı gerektırıcek bıse degıl normal bıse bu dedı. Ama ıste gebelıkle çıkmazmı Dıyosun yanı varsada bu Dr lar nıye boyle ya :S ben bu konularda acemıyım ,hıc gebelıgımde olmadı hatta ılk defa bu ay korunmasız ılıskı yasıorum. Purınol dıye toz bı ılac ve buscopan verdı ıcsemmı ıcmesem mı bılemedım :(

Verdiği ilaçlarin prospektusunu ni oku cnm gebelerde kullaniliyorsa kullan. Yoksa biraz bekle derim. Bu ay ilk ise daha erken. Sana tavsiyem bizde ters olduğu için ben iliskiden sonra belinin altına iki yastik koyup beklerdim. Eee spermin yolları daha donemecli normale gore ;) buscopan agrini hafifletmek için ama purinol bu iste bir numara. Ben oğluna hemen hamile kalmistim inşallah sende bu ay hamid olursun tatlim. İçini rahat tut sen ama adete 9 gün kala ciktigini da hic duymadim yani :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Inşallah ya :) bişiy daha sorabilir miyim bu testleri özel de yaptırmak çok pahalıya mal olur mu acaba :)

Cumartesi sorucam bende cnm

Saol bitanem iyi geldi ama bulanti tavan hastanede serum yedim biraz daha iyiyim...

Verdiği ilaçlarin prospektusunu ni oku cnm gebelerde kullaniliyorsa kullan. Yoksa biraz bekle derim. Bu ay ilk ise daha erken. Sana tavsiyem bizde ters olduğu için ben iliskiden sonra belinin altına iki yastik koyup beklerdim. Eee spermin yolları daha donemecli normale gore ;) buscopan agrini hafifletmek için ama purinol bu iste bir numara. Ben oğluna hemen hamile kalmistim inşallah sende bu ay hamid olursun tatlim. İçini rahat tut sen ama adete 9 gün kala ciktigini da hic duymadim yani :)

Ne bilim canim ya dr iste kesin Sonuc kesin sonuc dedi :s cok sagol dedikleeini yapıcam :*

Canim merhaba ben seni bilgilendirmek isterim benim adet doneminin ertesi gunu seninkinden biraz daha dusuktu tek gebelik gibi artis gosteriyodu fakat benim tek yumurta ikizlerim varmis ama kalpleri durdugu icin kaybettim ancak alttan ultrasyonla anlasilabiliyor eger oyle genetik bir suphen oldugunu dusunuyosan dr belirt ona gore vitamin takviyesi ve kan sulandirici veriyolar canim hakkinda hayirlisi olsun ve bebegini saglikli eli ayagi duzgun bir sekilde kucagina alirsin insallah

elifffff napıyorsun kuzum okuduklarım doğru sanırım görmemiştim hiç seni :( inan çok üzüldüm inançlı birisin sen rabbim en kısa zamanda yine kucağını dolduracaktır...rabbim sabır versin inşallah çok geçmiş olsun :(((

elifffff napıyorsun kuzum okuduklarım doğru sanırım görmemiştim hiç seni :( inan çok üzüldüm inançlı birisin sen rabbim en kısa zamanda yine kucağını dolduracaktır...rabbim sabır versin inşallah çok geçmiş olsun :(((

Saol bitanem evet isyan etmiyorum verende Allah alanda benimde imtihanim bu sekildeymis :( saol canim sen nasilsin iyimisin

Saol bitanem evet isyan etmiyorum verende Allah alanda benimde imtihanim bu sekildeymis :( saol canim sen nasilsin iyimisin

bende iyiyim canım devam öle iş ev uğraşıyorum...aynen verende rabbim alan da rabbim isyan etmemek lazım insanın içi kan ağlasa da ama rabbim inşallah en kısa zamnda kucağını bebişinle doldurur

Back
X