- Konu Sahibi Whiteandblue
- #16.261
yok cnm ben düşük yaptımbenim bat yarın
![]()
ben bugun test yaptım negatıf cıktı. mıh gbı tek cızgı wardı :) benım kasıgım agrıyo ya sırt ustu yatamıyorum karnım kasıgım gerılıyo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm ben düşük yaptımbenim bat yarın
![]()
ben bugun test yaptım negatıf cıktı. mıh gbı tek cızgı wardı :) benım kasıgım agrıyo ya sırt ustu yatamıyorum karnım kasıgım gerılıyoya 15 ya 7 tem de tahlıl yaptırırım bende. ama gercekten erken ogrenmek daha streslı oluyo
benimkine de öylesine bakarsan tek çizgi canım. görmek için iyi bakmak lazım:95:
ama sende az bısey cıkmıs sılık cızgı. bende golgesı bıle yoktu :) sanslısın yanı bıtlım :)
benim belirtilerim hiç normal değil o yüzden biraz bekliyim diyorum:44:
ne belırtın war senın ? benım kı kadar anormal olamaz :)
arkadaşlar uzun zamndır çocuk sahbi olmak ıstyrum bu ay adetim 21 gün gecikti 15 gün doktora gittim ultrason ve kan tahlili negatif buarad lekelenme başlamıştı doktor tarlusal verdi içmeye başladım adetim artacagına lekelrde kesildi ilaç btti ve ben hala adet olmadım bu ilacı kullanırken hamile kalınırmı böyle bi durumla karşılaşan varmı sinirlerm yıprandı iyice lütfen yardım edin
tatlım hıc bı fıkrım yok ınan. o ılac sokturucu mu
ne belırtın war senın ? benım kı kadar anormal olamaz :)
arkadaşlar uzun zamndır çocuk sahbi olmak ıstyrum bu ay adetim 21 gün gecikti 15 gün doktora gittim ultrason ve kan tahlili negatif buarad lekelenme başlamıştı doktor tarlusal verdi içmeye başladım adetim artacagına lekelrde kesildi ilaç btti ve ben hala adet olmadım bu ilacı kullanırken hamile kalınırmı böyle bi durumla karşılaşan varmı sinirlerm yıprandı iyice lütfen yardım edin
bi rüyalar gördüm yuh kızım dedim noluyoishalim var gazım var göğüs uçlarımdan ara ara sancı giriyo. bide saçma sapan bi unutkanlık var
yani yok bulantıydı yok akıntıydı oy başım döndü tırt çıktı bende![]()
canım ıshalı bılmıyorum ama gaz we gogus ucları sızlaması belırtı dıye bılıyorum. unutkanlık halsızlık ya da odaklanamama hamılelık belırtılerındendır.
ruyanda ne gordun anlatırmısın bana.
benım belırtılerım daha cıns.. gogsumun ucun acıyo,sırt ustu yatamıyorum karnım kasıgım gerılıyo L seklınde yatıyorum bu yuzden. tuhaf cıns bı akıntım var. yapıs yapıs pecetyle zor sılıyorum zor temızlenıyo. halsızım.ayakta fazla kalınca kasıgım we belım agrıyo sut gıbı beyaz akıntı gelıyo.
gun ıcınde surkelı olmuyo ama ayaga kalktıgım zaman basım saglam donuyo.gazım var karnım sıs :)
Bel soguklugu olan hamile kalamiyormus. Bikaç kişi var etrafimda yaptırıp hamile kalan artık bende yaptıysam mi diye dusunuyorum. Belki Rabbimin vermesine aracı olur bilinmezki.
Canım nasılsın nasıl gidiyor? Epeydir giremedim buraya, kaçıncı gündesin sen şu an ? Be 16. Gündesin bugün. Yumurtladım ama kasık ağrım geçmedi henüz ara ara hissediyorum sağ kasığımda basınçlar bi ağrı. Sendde durumlar nasıl.
Canimm ben 19.gunumdeyim bendede kasik agrisi batmalari hep var canim ama ayirt edemiyorum bebekten mi tastanmi diye bobreklerimde taa cikti cunku onunla cebellesiyorum bugun dr gidicem bakalım ne diyecek bobrekler icin.ins senun hisettiklerin bebistir canim yaa 9 gun daha sabredicem ben regl gunu gelsin bakalim ne olacak hakkimizda hayirlisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah aşarız gülüm herşey biz insanoğlu için rabbim daha büyük dertler vermesin....Moralini bu kadar bozma canim inançla dua etmen gerekiyor elimizden birsey gelmiyor çünkü benim eşim de de aynı durum var. Öğreneli iki ay oldu bizde. Bizim de imtihanimiz buymuş demek ki destekle bugunleri de asacagiz inşallah
cnm elle muayene etmiş varikosel yok demişti ama şimdi üroloğu değiştirecek hemen......sigara içiyo evet bende içerdim burnmdan getirdi bırakacaksın diye şimdi kendi bırakmak zorunda kalıyo......zaten olmaz demiyor doktor sizede söylemiştir cnm güçleştiriyor ve uzatıyor süreci elbet zamanı var Allah bilir tabi ...Rabbim bu durumlarla sınav verenlere yardımcı olsun ....ürologunuz bu degerlere normalimi dedi gülüm elle muayene ultrason istemedimi.bencede baska bir ürologa gidin derim ultrason yapsın elle muayyene yapsın varikosel varsa amelyatla degerler normale dönüyor genelde.bizimki kesin amelyat dedi.benimkide sigara içiyo bi bıraktıra bilsem ahhhhhh içme bak zararlı spermlerin iyce kötü olyo diyom içiyo genede.canım benim takdir Allahın klomen şifa olsun insallah hiç bişey belli olmaz bu hayatta