Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

ben bugun test yaptım negatıf cıktı. mıh gbı tek cızgı wardı :) benım kasıgım agrıyo ya sırt ustu yatamıyorum karnım kasıgım gerılıyo :( ya 15 ya 7 tem de tahlıl yaptırırım bende. ama gercekten erken ogrenmek daha streslı oluyo

benimkine de öylesine bakarsan tek çizgi canım. görmek için iyi bakmak lazım:95:

ne belırtın war senın ? benım kı kadar anormal olamaz :)

arkadaşlar uzun zamndır çocuk sahbi olmak ıstyrum bu ay adetim 21 gün gecikti 15 gün doktora gittim ultrason ve kan tahlili negatif buarad lekelenme başlamıştı doktor tarlusal verdi içmeye başladım adetim artacagına lekelrde kesildi ilaç btti ve ben hala adet olmadım bu ilacı kullanırken hamile kalınırmı böyle bi durumla karşılaşan varmı sinirlerm yıprandı iyice lütfen yardım edin

arkadaşlar uzun zamndır çocuk sahbi olmak ıstyrum bu ay adetim 21 gün gecikti 15 gün doktora gittim ultrason ve kan tahlili negatif buarad lekelenme başlamıştı doktor tarlusal verdi içmeye başladım adetim artacagına lekelrde kesildi ilaç btti ve ben hala adet olmadım bu ilacı kullanırken hamile kalınırmı böyle bi durumla karşılaşan varmı sinirlerm yıprandı iyice lütfen yardım edin

tatlım hıc bı fıkrım yok ınan. o ılac sokturucu mu

ne belırtın war senın ? benım kı kadar anormal olamaz :)

bi rüyalar gördüm yuh kızım dedim noluyo:23: ishalim var gazım var göğüs uçlarımdan ara ara sancı giriyo. bide saçma sapan bi unutkanlık var:64::64:
yani yok bulantıydı yok akıntıydı oy başım döndü tırt çıktı bende:52:

doktora tekrar gitmen lazım cnm:31:

bi rüyalar gördüm yuh kızım dedim noluyo:23: ishalim var gazım var göğüs uçlarımdan ara ara sancı giriyo. bide saçma sapan bi unutkanlık var:64::64:
yani yok bulantıydı yok akıntıydı oy başım döndü tırt çıktı bende:52:

canım ıshalı bılmıyorum ama gaz we gogus ucları sızlaması belırtı dıye bılıyorum. unutkanlık halsızlık ya da odaklanamama hamılelık belırtılerındendır.

ruyanda ne gordun anlatırmısın bana.

benım belırtılerım daha cıns.. gogsumun ucun acıyo,sırt ustu yatamıyorum karnım kasıgım gerılıyo L seklınde yatıyorum bu yuzden. tuhaf cıns bı akıntım var. yapıs yapıs pecetyle zor sılıyorum zor temızlenıyo. halsızım.ayakta fazla kalınca kasıgım we belım agrıyo sut gıbı beyaz akıntı gelıyo.

gun ıcınde surkelı olmuyo ama ayaga kalktıgım zaman basım saglam donuyo.gazım var karnım sıs :)

canım ıshalı bılmıyorum ama gaz we gogus ucları sızlaması belırtı dıye bılıyorum. unutkanlık halsızlık ya da odaklanamama hamılelık belırtılerındendır.

ruyanda ne gordun anlatırmısın bana.

benım belırtılerım daha cıns.. gogsumun ucun acıyo,sırt ustu yatamıyorum karnım kasıgım gerılıyo L seklınde yatıyorum bu yuzden. tuhaf cıns bı akıntım var. yapıs yapıs pecetyle zor sılıyorum zor temızlenıyo. halsızım.ayakta fazla kalınca kasıgım we belım agrıyo sut gıbı beyaz akıntı gelıyo.

gun ıcınde surkelı olmuyo ama ayaga kalktıgım zaman basım saglam donuyo.gazım var karnım sıs :)

anlatılabilecek rüyalar değilki:23: sende baya şüphelisin desene:24:

Kizlar gebeligim basladiysa bile adetime bir hafta var tuttuğunuz oruç bu donemde bebegin gelişimini ya da tutunmasini etkiler mi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Slm.canım yazını okuyunca içini rahatlatmak için yazayım dedim.benim iş arkadaşım 7 ay çocuk için uğraştı adeti çok düzensiz olduğu için yumurtlama tarihini belirleyemiyosu doktoru.en son adeti 15 gün gecikti muayenelerde bebek görünmüyodu.adetini söktürmek için tarlusal verdi doktor onu içti yine hasta olmadı.buarada taş düşürdü mr fln çekildi çeşitli ilaçlar içti yine olmadı.bigün zorla gebelik testi aldırdıl sabah yaptı ve 2.çizgi silik çıktı.kan testi fln derken hamileymiş :) şuan 5 aylık hamile ve bebeğinde hiç sorun yok.Allahın işi işte bebek hiç etkilenmedi.bazen doktorlarda yanılabiliyo ben pek güvenemiyorum.banada doktorum yumurtlama tembelliği var dedi ama adetin gecikirse gel mutlaka dedi bu nasıl çelişki anlamadım okadarda para yatırıyoruz doktora..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamileliğin basinda sirt ustu yattiginizda kasklar iniz daki gerilme sizi rahatsiz ediyor muydu ben hep ayaklarimi kivirmak zorunda kaliyorum bide sağ kasigimi bizi cekiyo gibi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bel soguklugu olan hamile kalamiyormus. Bikaç kişi var etrafimda yaptırıp hamile kalan artık bende yaptıysam mi diye dusunuyorum. Belki Rabbimin vermesine aracı olur bilinmezki.

Aman iyice arastir caniim ilk senden duydum ben olur mu olur ama dikat et;)

Canım nasılsın nasıl gidiyor? Epeydir giremedim buraya, kaçıncı gündesin sen şu an ? Be 16. Gündesin bugün. Yumurtladım ama kasık ağrım geçmedi henüz ara ara hissediyorum sağ kasığımda basınçlar bi ağrı. Sendde durumlar nasıl.

Canimm ben 19.gunumdeyim bendede kasik agrisi batmalari hep var canim ama ayirt edemiyorum bebekten mi tastanmi diye bobreklerimde taa cikti cunku onunla cebellesiyorum bugun dr gidicem bakalım ne diyecek bobrekler icin.ins senun hisettiklerin bebistir canim yaa 9 gun daha sabredicem ben regl gunu gelsin bakalim ne olacak hakkimizda hayirlisi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım günaydın .bnde senin gibi sorun yaşadım geçen ay ben normalde hep düzenli adet olurum günü hiç şaşmaz ama 2 ay önce adetim gecikti kesin dedim hamileyim çnkü hiç gecikmezdi sürekli test yapıyorum hastaneye gidiyrm fln ha bugün çıkar ha yarın çıkar geç döllenmemi acaba derken hala adet olmadım tam 1 buçuk ay adet olmadım doktor tarlusal verdi mecbur kullandm hap bitti ben haptan 12 gün sonra adet oldum .neyin nesiydi hiç anlamadım kist flnda yokmuş neden öyle oldu anlamadım.

Kızlar ben bu sabah kırmızıları gördüm maalesef:43: bu ay da hüsranla bitti. ben alışkındım ama eşim ilk defa bu ay çok umutlanmıştı. Ona nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum:14: Bu arada Temmuz topiği açıldı mı bu ay da olmayanlar için? Gideyim biraz da orayı aşındırayım

Moralini bu kadar bozma canim inançla dua etmen gerekiyor elimizden birsey gelmiyor çünkü benim eşim de de aynı durum var. Öğreneli iki ay oldu bizde. Bizim de imtihanimiz buymuş demek ki destekle bugunleri de asacagiz inşallah
İnşallah aşarız gülüm herşey biz insanoğlu için rabbim daha büyük dertler vermesin....
ürologunuz bu degerlere normalimi dedi gülüm elle muayene ultrason istemedimi.bencede baska bir ürologa gidin derim ultrason yapsın elle muayyene yapsın varikosel varsa amelyatla degerler normale dönüyor genelde.bizimki kesin amelyat dedi.benimkide sigara içiyo bi bıraktıra bilsem ahhhhhh içme bak zararlı spermlerin iyce kötü olyo diyom içiyo genede.canım benim takdir Allahın klomen şifa olsun insallah hiç bişey belli olmaz bu hayatta
cnm elle muayene etmiş varikosel yok demişti ama şimdi üroloğu değiştirecek hemen......sigara içiyo evet bende içerdim burnmdan getirdi bırakacaksın diye şimdi kendi bırakmak zorunda kalıyo......zaten olmaz demiyor doktor sizede söylemiştir cnm güçleştiriyor ve uzatıyor süreci elbet zamanı var Allah bilir tabi ...Rabbim bu durumlarla sınav verenlere yardımcı olsun ....

Back
X