- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.143
- 448
- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.041
İdrar enfeksiyonu için antibiyotiklerin içtim durdum bebis varsa nolck bilmem gerçi artik kafama takmiyorum hafta 1 veya 2 denemeyle olursa bilmem gunasiri denedik biktik artik görev gibi olmaya baslamisti biraktik kismetse olur saglikli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm oluyo öyle bozma moralini. önemli olan bebeği sağ salim dünyaya getirebilmek. bende sorun yok(yumurtlama v.s.) eşimdede yok ama 12. ayda anca hamile kaldım. doktor niye olmuyo yaa diyip duruyoduoldu ama düştü. vardır bi hayır cnm benim. dua et Rabbim zorlaştırma kolaylaştır de. hakkımızda hayırlısı neyse onu nasib eyle hayırlı olanada gönlümüzü razı eyle de bana iyi geliyo belki sanada iyi gelir...
teste gerek kalmadı canım kırmızıları gördüm inşallah diğer arkadaşlardan güzel haber alırız................EE sende güzel haber ver kuzuummhadi bi test yapiver sende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın ezelim naber cnm sende varmı gelişme?arkadaşlar günaydın herkeseee bata 2 gün kaldıwarmı gelişme olan ?
günaydın ezelim naber cnm sende varmı gelişme?
hadi hayırlısı cnm belirtiler ışık saçıyo:)))hayalkırıklığı kötü tabi adet geçersemi kan vereceksin peki?ne olumlu ne olumsuz bi gelişme yok canım iki üç gündür çok halsizim ama yatıyorum sürekli sahurda falanda pek bişe yiyemiom midem bulanıo ablamda hamile olabilrsin dedi ama bilmiyorum boşa umutlanmakta istemıyorum
Aynen canim bende tutuyorum ki tutmaktan yanaydim.bise sormak istiyorum gece yazdim girdunmu bilmiyorum ama benin bahsettigim agrilarim cogaldi dun gece artik yok bu baska bise dedim yani gittim acile ve yaygin tas var dediler gebelik testide yaptilar flime sokacaklarindan sonuc 2.0 çıktı daha cok erken mi acaba gebelik varsa bile çıkması.regl 12 gun var çünkü.ben bu tasi nasi geciricem(
teste gerek kalmadı canım kırmızıları gördüm inşallah diğer arkadaşlardan güzel haber alırız................
sen nezaman oldun tatlım erkenmi oldu?Bende gordum leyloosss
hadi hayırlısı cnm belirtiler ışık saçıyo:)))hayalkırıklığı kötü tabi adet geçersemi kan vereceksin peki?
Blackberry naptın canım sen?hamile misin?en son yola gidiyordun?
inşallh cnm hayırlısı olsun ben adet oldum cuma günü cnm bugün randevum var gidecem bakalım hayılısı.................evet canım gecıkme olursa wereyım dıyorum zaten çatlatma iğnesi olduğum için günüm şaşmaz die düşünüyorum iki gün daha beklicem bakalım sende warmı gelişme
inşallh cnm hayırlısı olsun ben adet oldum cuma günü cnm bugün randevum var gidecem bakalım hayılısı.................
teste gerek kalmadı canım kırmızıları gördüm inşallah diğer arkadaşlardan güzel haber alırız................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?