- Konu Sahibi Whiteandblue
-
- #16.021
5. Haftada görünür cmm
Son adet tarihinden itibaren 5. Haftada kese görünür cnm. Ben 8. Haftadayim tatlim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
5. Haftada görünür cmm
Son adet tarihinden itibaren 5. Haftada kese görünür cnm. Ben 8. Haftadayim tatlim.
5. Haftada görünür cmm
siz keseyi gordunuzmu canim.bi sorum daha olcak. ben suan 85 kiloyum acaba karin bolgesindeki yag keseyi gormeyi geciktirirmi
Pazartesi haziran temmuz hamis kalan canyoldaslari tipigi acacagim... Var mi başka gelen herkes düzenli calisacak herkes hamis olacak....
CNm ınsallah yrrlesme ıle alakmalıdır. Protestanı asla ıhmal etme. Insallah bebegın senınledır.kızlar ne olur bişi söyleyin bana
bn 18 hzrnda çatlatma iğnemi oldm yumurtam da 19unda çatlamıştr sanırım ve doğal olaraktutmazsa ki inş tutar 3 temmuzda adet olmm gerek dimi normal sartlarda 3 temmuz öncesi adet olunabilir mi bugün öğlen saatelerinde kahverengiye yakın kanama başladı ama çok az ara ara oluyo wc de göremiyorm afedersnz peçetede az görünüyo bide pedde çok az olmuş olumsuz düşünüp moralmi bozmak istemyrm sizce ne durumdayın ne olur bişi söyleyin öğleden beri kötü hissedyrm(((
ateşimi ölçtüm düşmemiş buarada kızlar karnımda filanda adet ağrısı yok
kızlar ben cok halsızımdun oruc tuttum baya sarstı benı. Allahım dayanma gucu werdı bı sekılde tuttum. esım bu hafta tutma dedı.
bıtkın dusuyosun dedı. bugun tutmadım halsızım, ayakta bıraz durunca belım we kasıgım agrıyo hemen,sut gıbı akıntım gelıyo.
yogun kıwamlı degıl ama bembeyazdı.
adetime de 3 gun kaldı. ben ıse gıdınce halsız dusersın kotu olursun fln aklım sende kalır dıyo. bu yuzden tutacagı warsa da tutmaz dıye tedırgın oluyorum
ben dr ewet hamılesın dıyene kadar tutma taraftarıydım ama dun baya kotu olunca esım tutma dıyo. sız napıyosunuz ? kımısı tutmanda sakınca war dıyo kımısı yok dıyo. napıcagmı bılmıyorum
cok.sagol.bitanem.kac gundur seni ariyom burda.sana soracagim sorular var.simdi henuz doktora gitmedim ben .ilk asamada ilk gittigimde hangi testleri istiyolar
CNm ınsallah yrrlesme ıle alakmalıdır. Protestanı asla ıhmal etme. Insallah bebegın senınledır.
Canım kendını ve bebegını rızke esıyorsun suan. Yarın bu kan tahlılı yaptır ve goreceksın bebegın senınle ve oruç da tutmamalısın ılk zamanlar kendıne de bebeğe de zararı var Allah korusun. Lütfen daha beklıyım deme tatlım. Hayrım varsa yap ve bende ekleyim lısteye...
Kizlarrr hayirli geceler sizlere bise sorucam benim kirpikleri karisti yaw iki gundur farkediyorum bana oyle gelio dicem ama kirpiklerim uzun ve duzgundur dikatimi cektide baktim aynaya kirpiklerim birbirine girmis :S bi yerde okumustum gebelik belirtisi die sacma gelmişti ama sizce?
Ya aslinda bi arkadasima bi yasli akrabasi demis hamilemisin sen diye yoo demis ee kirpiklerin karismis demis ve kiz 1 hafta sinra ogrenmis hamile:)sacma gelmisti ama gorunce kirpiklerimi Allah Allah dedim ayyyyy insallah yaaaaa ay icim kipirdadi rabbimm hepimize nasip etsin canlar sotlenmez ama bugun hepiciginize dua ettim :*kırpık karısmasına belırtı derler canım eskıler ordan anlarlarmıs :)
bılmıyorum kız. ben gecen ay kımyasal gecırdım. ılk ogrendıgımde deger sınırdaydı. yukselmesını beklemek cok yıpratıcıydı.bu yuzden bekleyebıldıgım kadar beklım de deger baya yukselsın kese fln goreyım ıstıyorum :)
benım belırtıler black le aynı ama hadı ınsallah Allahım bana da nası eder ınsallah :)
benımde olmustu canım yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık agrılarım goguslerım sısmıstıı. ıns bebeıs vardırr guzel haberler verırsın beklıyorum:)
canım benım yaa ınan dengem bozulmaya baslıyo. bırden sacma sapan bı ewham gelıyo bana kasık agrım tedırgın edıyo benı.sonra tam tersıne rahatlıyorum hıc tedırgın olmamısım gıbı. manyaklasmaya baslıyorum ıyıce :/
ewdekı testı yapayım dıyorum ama ıcımden bı ses bosuna yapma daha erken dıyo. beynımı aldırmak ıstıyorum ınan su aralar. adete yakın zamanlarda ozellıkle
siz keseyi gordunuzmu canim.bi sorum daha olcak. ben suan 85 kiloyum acaba karin bolgesindeki yag keseyi gormeyi geciktirirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?