- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #9.161
Saol bitanem farisi sizlere insallaahhhjAaaaaa canim sen hamilemisinnn ayyy cokk sevindim ne zaman ogrendin canim sik sik giremiyorum ama cok sevindim Allah saglikli bir sekilde kucagin almayi nasip etsin insallahhh:)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Cnm benim yumurtlama gunumde n sonra hep agrim oldu bi sağda sonra bele geçti sonra sola geçti simdi her yani agriyor inşallah döllenmiş yola cikmis olabilir bana Dr um öyle dedi.Kızlar bişey sorucam, benim sol kasığımda ağrı var yumurtlamadan sonraki 2. günüm. Acaba yumurtlama ile mi ilgili yeniden mi yumurtluyorum neden olabilir
Ben doktordan telden öğrendim. Odada oturuyordu. Gelip direk söyledim :) park romantik olmadı ama diğerlerine haber verisim çok güzel oldu
Minik renkli kagitlara ayrı ayrı notlar yazdım
HALACIGIM BEN YOLA CIKTIM GELIYORUM. OCAK AYİNDA YANİNİZDA OLACAGIM. O ZAMANA KADAR BATTANIYEMI OR KI USUMEYEYIM. ELLERINDEN OPERIM
Bunun gibi mesajlar yazdım el yazımda fotosunu çektim gönderdim herkese. Oylar haberleri oldu
Ooo bu çok iyiymis aman kaynanam ve tayfasi o kadar ini anlar mi bilmem ama Esim geliyi ve ben heyecandan aciktim yaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.