Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Hayırlısı olsun öncelikle canım. Hiç gebelik veya hamile belirtisiyaşamadan hamile kalan arkadaşlarımız da var. İş yerinde bir arkadaşım 6. haftadan sonra başlamışttı kasık ağrısı mide bulantısı felan. Bu yuzden olabilir de tabi. İnşallah güzel haberler alırız canım hakkında hayırlısı olsun. umutsuzluk yok. :)

canım benim hepimizin yüzü güler inş

canım kadın vücudu çok farklı, erken yumurtlama olabilir ve şuan yaşadığın yerleşme kanaması da olabilir. ya da belki bi kist falan vardır onun işaretidir ya da hormon dengen bu ay bozulmuştur erken adet olacaksındır.

biraz takip et kendini bakalım, 11. gun yumurtlamıssan 25-26. gün adet olman lazım en geç. inşallah meleğinin habercisi olur bu kahverengilik..

cnm teşekkür ederim cvbın için bu ay ilk defa bal polen arı sütü kullandım oyüzden değişik şeyler oldu vücudumda inş. erken yumurtlama olmuştur inş. yerleşme kanamasıdır ben genelde 15. günü yumurtlardım hiç şaşmazdı

Canım yumurtlamışsındır muhtemel farkında olmamışsındır. Kahverengi akıntı ne olabilir? çatlamış olabilir. Yerleşme olabilir erken yumurtlamayla döllenme olduysa. sen 10 gün sonra kan testi yaptır kana karışması 10 günü buluyor. Amakahverengi akıntı genelde yumurta çatlayınca oluyor sanırım canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

sağol cnm inş. yerleşme kanamasıdır daha başlamadan yoruldum artık rabbim herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş koymasın

Merhaba guzel anne adaylari. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 30 yasindayim. 4 yasinda bir oglum var. 9 aydir ikinci bebek icin ugrasiyoruz. Gecen ay tesadufi tsh horminumun yuksek oldugunu ogrendim ilac tedavisine basladik. Bir de vajinal mantarim vardi ondan da kurtulduk. Bugun adet oldum ve BAT 6 haziran. Umarim bu ay ben ve benim gibi kelebeginin karnisina konmasini isteyen butun anneler bu topikte bulusuruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah. Guzel paylasimlar diliyorum.

UMUT LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN. Hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

Delfn........................14 Mayıs :KK12: beklemede güzel haber inşallah.
Ayshe9388................15 Mayıs :KK12: beklemede güzel haber inşallah.
Teolog5525...............20 Mayıs :KK12:
Asibayburtlu...............22 Mayıs :KK12:
Bebegım....................25 Mayıs :KK12:
Ddm_grhn.................1 Haziran :KK12:
Pirelideve..................2 Haziran :KK12:
Asikalp91..................2 Haziran :KK12:
Esra_the_teacher........3 Haziran :KK12:
Leylaup.....................4 Haziran :KK12:
Evliyy........................4 Haziran :KK12:
MEYRAAAAA.............5 Haziran :KK12:
Blackberry34..............6 Haziran :KK12:
Zambak84..................6 Haziran :KK12:
Flower88...................6 Haziran :KK12:
Naginagi1990.............6 Haziran :KK12:
Missladybird...............6 Haziran :KK12:
Mutsuz28...................7 Haziran :KK12:
Beyazkedi5.................7 Haziran :KK12:
Şeker pembe..............8 Haziran :KK12:
Askbahcem................8 Haziran :KK12:
Ayshenn....................8 Haziran :KK12:
26May......................10 Haziran :KK12:
Denısee06.................11 Haziran :KK12:
Badefne....................12 Haziran :KK12:
Ömrüm3208.............13 Haziran :KK12:
Acr34......................14 Haziran :KK12:
Denizhaziran.............20 Haziran :KK12:

listeye eklemeyi unuttuğum kimse var mı kızlar? bilgisayara geçtim yazıyım hemen :):KK76:

Beni unutmaaa :)
30 mayıs veya 1 haziran :) Hangisini istersen :)

bu ay bende de hiç bir adet belirtisi yok, hatta sivilce bile cıkmadı ağrım sızımda olmadı, oysa gecen ay adet öncesi ağrıdan kıvranmıştım. battaniye altından cıkamamıştım. her ay bi farklı oluyoruz sanırım.

ama şuna inanıyorum ki YENİ AY YENİ UMUTLAR DEMEKKK....

Maşallah canım gerçi benim bir yıla yaklaştı o yüzden her ay umudumu kaybediyorum da haklısın her ay yeni umut demek :KK1:

Merhaban canım, çok şükür bir cumaya daha eriştik dualarımızı ettik Rabbim kabul buyursun.

Canım Leyla arkadaşımızın da dediği gibi eşinin de kontrole gitmesinde fayda var. Eşler bu konuda biraz zorluk çıkartıyor ama bu kötü bir durum değil en azından içiniz rahat olur. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Eklerim tabi ki canım uğur getirsin inşallah.

İnşallah Canım içini ferah tut herşey güzel olacak buna inanırsak daha güzel şeyler yaşayacağız inşallah.

Merhaba Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah tez vakitte meleğini gönderir sana. Ben oğluma hamile kaldığımda bir hafta sonra silik çizgi vardı. Geç döllenme olduğu taktirde hemen idrarda çıkmayabiliyor. Adet olmadığın müddetçe umut var demektir.

Insallah canim ☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

biri bana yardım edebilir mi işin içinden çıkamadım dün adetimin 17. günüydü kahverengi akıntım geldi peçeteye sildiğimde fark ettim ısı tabloma göre 11. günde yumurtlamışım ama bana göre bu ay yumurtlamadım çünkü yumurta akı kıvamında akıntım olurdu ve kasığım da ağrı olurdu bunların hiçbirini yaşamadım şu andada göğüslerim şişti dün sızlıyordu bunlar adetimie yakın olurdu kafam çok karıştı acaba yumrta oldu ben hissetmedim ve dün de çatladı ve kanamamı oldu :44:

Merhaba canim bahsettigin olay benimde gectigimiz ay basima geldi. Yumurtlama doneminden birkac gjn sonra aksama kadar alt karin bolgemde kasilmalar oldu ve ogun 2 damla kadar kahverengi lekelenme yasadim iki kez gebelik yasadim ama ilk kez basima boyle birsey geldi bende yerlesme falan sanip sevindim ama ne yazikki regl oldum belkide kist falan vardi patladi diye dusunuyorum..

Kızlar sanırım sol taraftan yumurtluycam her ay hep solda acı hissediyorum sağımda hiç hareket hissetmiyorum. Oğlumda da soldan hamiş olmuştum. Resmen sol kasıgım aciyoo elleyince. Sağ bomboş. Sol şiş gibi. Allahım bu kür üçer beşer yapmasın bacılarım benim böyle acılarım olmazdı?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masallah cnm seninde genc canim daha dur bakalim. İnsan hissettigi yastadir der annecim. Ben 25 hissediyorum valls. Gerci bu tsh beni mahfetti ya vucut dengem bozuldu ofke kontrolumu yitirdim biraz. Duzelicek insallah Rabbim buyuktur. Annem erkek kardesimi 38 de dunyaya getirdi askere gitti 3 gun oluyor. Valla yasin inan hic onemi yok ruhumuz yaslanmasin. Hala annemle beni gorenler kardes misiniz diyor valla. İnsallah yasliligim anneme benzer diye dua ediyorum hep.

Canim yine ben basinin belasi oldum resmen:KK43:( daha oncede soledigim gibi mayis ayinda sogan kuru yaptim bugun reglimn 3, gunu artik bu ay incir kuru yapiyim diorum fakat nereye baktiysam ne zaman basliyacagimiz yazmiyo:KK43: senin yazdiginida okudum fakat gunu yazmio senin bi bilgin varmi? Kacinci gun basliyim incir kurune???

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1400239898.242042.jpg eşim Elif adını çok seviyor. Bu ay uğur getirsin diye bu tabloyu yaptırmış dün hediye getirdi. Rabbim onlarında sevincini boşa çıkartmaz inşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

Canim yine ben basinin belasi oldum resmen:KK43:( daha oncede soledigim gibi mayis ayinda sogan kuru yaptim bugun reglimn 3, gunu artik bu ay incir kuru yapiyim diorum fakat nereye baktiysam ne zaman basliyacagimiz yazmiyo:KK43: senin yazdiginida okudum fakat gunu yazmio senin bi bilgin varmi? Kacinci gun basliyim incir kurune???

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=297402
Canım. Bu konu var 3. Gunu başlamış bayan arkadaşımız. Dediğine göre kistleri için fayda görmüş ama nette de baktığıma göre 3. Gunu başlamışlar, bu dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Ben çok insanın fayda şifa bulduğuna inanıyorum. Sana da şifa olsun cnm benim.

her zaman tıkır tıkır olan adet bebek istemeyle birlikte 2-3 gün gecikmeye başlıyor, aslında bunu biz yapıyoruz, tuttu mu tutmadı mı, yumurtladım mı yumurtlamadım mı acaba hamilemiyim derken kendimizi gerip geciktiriyoruz. keşke yapamasak ama hele hele son hafta resmen şafak sayıyorum her adetimde...

canım bnm çok güzel yazmışsın eline sağlık :) canım ben üç tane yavrumu kaybettim acım çok derin o yüzden herşeyden korkar oldum ikinci bir travmayı kaldıramam diye korkuorum allahım çok büyük inanıyorum melek yavrularım bana kardeşlerini gönderecek allahımın izniyle telaşım bundan dolayı :KK43: allahım hayırlısını nasip etsin cümlemize öpüorum canım bnm
canım ne zor bir acı yaşamışsın Rabbim sabrını da versin bir an önce dilerim, kucağın da boş kalmasın...
iyi düşünür inanırsan kötü şeyler olmaz arkadaşım, bence olumlu bak ve düşün.

Herkes çalışmaya mı çekildi kimsecikler yok?

Birşey soracağım bu çörekotu kürünü deneyen arkadaşlar,sizde de iştahsızlık yaptı mı acaba? Ben kullanamay başladığımdan beri doğru düzgün yemek yemiyorum tek yediğim sabah kahvaltısı ve öğlenleri azcık salata ve incir ceviz yiyiyorum. Akşam yemeğinden de çok az yedim mesela.
ayyyy ben de hemen yapıyoprum o kadar çok abur cubur yiyorum ki yüzüm sivilce doldu stres yaptıkça tıkınıyorum yakında patlarım heralde..

Merhaba guzel anne adaylari. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 30 yasindayim. 4 yasinda bir oglum var. 9 aydir ikinci bebek icin ugrasiyoruz. Gecen ay tesadufi tsh horminumun yuksek oldugunu ogrendim ilac tedavisine basladik. Bir de vajinal mantarim vardi ondan da kurtulduk. Bugun adet oldum ve BAT 6 haziran. Umarim bu ay ben ve benim gibi kelebeginin karnisina konmasini isteyen butun anneler bu topikte bulusuruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah. Guzel paylasimlar diliyorum.

UMUT LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN. Hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.

Delfn........................14 Mayıs :KK12: beklemede güzel haber inşallah.
Ayshe9388................15 Mayıs :KK12: beklemede güzel haber inşallah.
Teolog5525...............20 Mayıs :KK12:
Asibayburtlu...............22 Mayıs :KK12:
Bebegım....................25 Mayıs :KK12:
Ddm_grhn.................1 Haziran :KK12:
Pirelideve..................2 Haziran :KK12:
Asikalp91..................2 Haziran :KK12:
Esra_the_teacher........3 Haziran :KK12:
Leylaup.....................4 Haziran :KK12:
Evliyy........................4 Haziran :KK12:
MEYRAAAAA.............5 Haziran :KK12:
Blackberry34..............6 Haziran :KK12:
Zambak84..................6 Haziran :KK12:
Flower88...................6 Haziran :KK12:
Naginagi1990.............6 Haziran :KK12:
Missladybird...............6 Haziran :KK12:
Mutsuz28...................7 Haziran :KK12:
Beyazkedi5.................7 Haziran :KK12:
Şeker pembe..............8 Haziran :KK12:
Askbahcem................8 Haziran :KK12:
Ayshenn....................8 Haziran :KK12:
26May......................10 Haziran :KK12:
Denısee06.................11 Haziran :KK12:
Badefne....................12 Haziran :KK12:
Ömrüm3208.............13 Haziran :KK12:
Acr34......................14 Haziran :KK12:
Denizhaziran.............20 Haziran :KK12:

listeye eklemeyi unuttuğum kimse var mı kızlar? bilgisayara geçtim yazıyım hemen :):KK76:
ben ben ben

ben şu an regliyim ama baktım hesapladım 7 haziranda adet olcam ya da inş olmıycam:)))

ÇÖREK OTUNUN FAYDALARI
Vücudumuz doğası gereği, doymamış yağ asitlerini üretemediğinden bu yağ asitlerini dışarıdan karşılamak zorundadır.Bir gram çörekotu yağı da bu açıdan bir günlük ihtiyacımızı karşılamak için yeterlidir.
ÇÖREK OTUNUN DİĞER ETKİLERİ
• Çörek otunda bulunan nigellon ve alfa-pinen gibi eterli yağlar, solunum borusunun genişleyip krampların giderilmesini sağlar.
Ayrıca öksürüğü hafifletir. İltihap giderici, ağrı dindirici ve idrar söktürücü etkileri de mevcuttur. Düzenli kullanımda kan şekerini düşürücü etkisi vardır.
• İçeriğinde bulunan B1, B2 ve B6 vitaminleri, pek çok enzimin üretiminde önemli rol oynar. Çünkü bunlar, savunma ablukalarını yok edip boyun altı bezini ve dolayısıyla da savunma sistemini güçlendirir. Folasidi vitamini ise, kalp ve tansiyon problemlerinin oluşma riskini en aza indirger. Bununla birlikte hücre yenilenmesinde de gereklidir.
• Beta karotin, A, E ve C vitamini, selen gibi antioksitler vücudun savunma sistemini destekler. ayrıca içeriğinde bulunan selen, zehirli maddelerin vücuttan atmasında destek olur.

ÇÖREK OTUNUN FAYDALARI
Bu kadar mükemmel olarak yaratılan çörek otu, bütün bu özellikleri ile:
• Mikrop, virüs ve mantarlara karşı etkili bir savunma aracıdır.
• İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.
• Kan şekerini düşürür.
• Damar hastalıklarını engeller.
• İdrar söktürücü özelliği ile safrayı rahatlatır.
• Vücuttaki zehirlerin atılmasını sağlar.
• Hazmı kolaylaştırır.
• Yaraların daha hızlı iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmelerini hızlandırır.
•Alerjiyi engeller.
• Savunma sistemini dengeler.
• Hormon sistemini ve ruh hâlini güçlendirir.
ÖZEL HALLERDE FAYDALARI
• Çörek otu, müzmin hastalıklarda şaşırtıcı derecede iyileşmeler sağlar. Çocuklarda özellikle sinir ve deri sorunlarına, astım ve alerji sorunlarına da çok iyi gelir.
• Çörek otu ürünleri (yağ ve ezilmiş bal karışımlı) hamilelik döneminde oluşan şikayetleri en aza indirir. Yan etkisi olmayıp, hamilelik dönemindeki bayanlar ve bebeklerini ana sütüyle beslemeyi tercih edenler için sütün kalitesini arttırarak bebek için daha faydalı olmasını sağlar.
• Egzamalı cilde sık sık çörek otu yağı tatbik edildiğinde deri hızlı iyileşir. Yine deri hastalıklarında mikrop öldürücü etkisi nedeniyle çok yararlıdır.
BAZI HASTALIKLARDA ÇÖREK OTU
• Hazımsızlık ve mide şişkinlikleri gibi sorunlarda çörek otunun etkisi eski zamanlardan beri bilinmektedir.
• Hemoroite problemine iyi gelir, çünkü damarları güçlendirerek kan dolaşımını arttırır.
• Romatizma, şeker hastalığı ve yüksek kolesterol gibi metabolik hastalıklar için çok etkilidir.
• İktidarsızlık ve kısırlık sorunlarında da yine etkili bir destekleyicidir. Çünkü çörek otu, cinsî hormonları düzenlemekte, bedenî ve ruhî olarak zindelik ve dinçlik vermektedir.
• Çörek otu yağı kadınlardaki regl dönemi sancılarına ve diş ağrılarına karşı yine başarılı sonuçlar elde edilmektedir.
SAĞLIKLI OLMAK İÇİN ÇÖREK KÜRÜ
İçeriğinde bulunanlarla savunma sistemine, metabolizmaya ve hormonlara iyi gelen çörek otu, vücudu toksinlerden arındırır, kan dolaşımını güçlendirir ve bağırsakların düzenli çalışmasını destekler.
Cildi berraklaştırır. Düzgün bir cilde, parlak saç ve gözlere sebep olur. Sağlıklı ve hayat dolu bir görünüm oluşturur.
Çörek otu savunma (immün) sistemini güçlendirdiğinden, kanser, AIDS gibi çağın hastalıklarına karşı tavsiye edilmektedir. Yine tansiyon ve ateş düşürücü ve doğal antibiyotik tesirleriyle yaygın hastalıklara da çare olmaktadır.
Başta astım ve polen alerjisi olmak üzere alerjik hastalıklara, saç dökülmesi ve kepek gibi problemlere karşı da etkilidir.

ÇÖREK OTU NASIL KULLANILIR?
Kurutulan tohumlar baharat şeklinde, suda kaynatılarak ya da yağı çıkarılarak tüketilir. Güzel kokulu bir baharat olarak kullanımı çok yaygındır.
Çörek otunun tohumlarından elde edilen çörek otu yağı saç dökülmesinde ve saçlı deride oluşan kepeğe karşı oldukça etkilidir. Sirke ile kaynatılıp gargara yapıldığında diş ağrılarına iyi gelir. Suyu ile sivilcelere pansuman yapıldığında sivilceler üzerinde etkili olduğu görülmüştür.
- Bir teoriye göre, çörek otunun kemoterapi ilaçları ve radyoterapi tedavisi ile birlikte kullanılması, çörek otunun anti oksidan etkisi nedeniyle bu tedavi yöntemlerinin etkisini azaltabilir
yaaaa benim oğlumda alerji var öksürüp duruyor
bende de eşimde de alerji problemi var az da olsa...
eee cildim mahvoldu saç.larım dökülüyor
peki biz ailece nasıl kullanıcaz bu çörekotunu hepimiz bal çörekotu tarçın karışımı mı yiyeceğiz biliyor musun cnm ya

biri bana yardım edebilir mi işin içinden çıkamadım dün adetimin 17. günüydü kahverengi akıntım geldi peçeteye sildiğimde fark ettim ısı tabloma göre 11. günde yumurtlamışım ama bana göre bu ay yumurtlamadım çünkü yumurta akı kıvamında akıntım olurdu ve kasığım da ağrı olurdu bunların hiçbirini yaşamadım şu andada göğüslerim şişti dün sızlıyordu bunlar adetimie yakın olurdu kafam çok karıştı acaba yumrta oldu ben hissetmedim ve dün de çatladı ve kanamamı oldu :44:
cnm ben hamile kaldığım ay reglimden bir iki hafta önce kahverengi bir akıntım olmuştu ama hiç umursamamıştım ben nasılsa hiç hamile kalamıyordum:) meğer hamileymişim ona da yerleşme kanaması deniyormuş. ama birçok nedeni olabilir inş hamilesindir.

Kızlar sanırım sol taraftan yumurtluycam her ay hep solda acı hissediyorum sağımda hiç hareket hissetmiyorum. Oğlumda da soldan hamiş olmuştum. Resmen sol kasıgım aciyoo elleyince. Sağ bomboş. Sol şiş gibi. Allahım bu kür üçer beşer yapmasın bacılarım benim böyle acılarım olmazdı?

ben de bu ay hep sol yanımda acı hissettim benm de çok ağrım olmaz anca üşüttüm mü karnım çok ağrır bu ay adetimin 3. günü de ağrım oldu ben de anlayamadım neden ki ben de soğan kürü yaptım ondan mı acep

bir arkadaşım vardı karnı burnundayken tanışmıştım onunla drlar daha bekarken ona çocuğu olamayacağını söylemişler ama eşi öyle ısrar etmiş ki evlenmişler sonra da arkadşaım dr a gitmiş dr da ona ilişki esnasında ve sonrasında ayaklarını 20 dk kadar dikmesini sonra da sağ yanına yatıp cenin pozisyonunda yatmasını söylemiş o ay bir sürü yatılı misafirler gelmiş gitmiş bir kere yapabilmiş arkadaşım dr un dediğini ve bingo o ay hamile kalmış....
acaba bizim de bu ay sola mı yatmamız lazım ki mantığı ne bunun

ben adetin 4. günündeyim ya bugün mı başlasak ama bikaç farklı topiğe baktım 3-4-5. gün ne zaman isterseniz olabiliyor deniyor

Eki Görüntüle 1116401 eşim Elif adını çok seviyor. Bu ay uğur getirsin diye bu tabloyu yaptırmış dün hediye getirdi. Rabbim onlarında sevincini boşa çıkartmaz inşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

ay ne kadar hoş bir davranış ya tablo da çok güzel elif ismi de inş bi an önce bi elifiniz olur sizin de:)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=297402
Canım. Bu konu var 3. Gunu başlamış bayan arkadaşımız. Dediğine göre kistleri için fayda görmüş ama nette de baktığıma göre 3. Gunu başlamışlar, bu dikkatimi çekti paylaşmak istedim. Ben çok insanın fayda şifa bulduğuna inanıyorum. Sana da şifa olsun cnm benim.

ben 4. günündeyim başlasam mı acep

X