Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

tünaydın kızlar nasılsınız rabbim dualarımızı kabul etsin inşallam herşey gönlümüzce versin

Merhaban canım, çok şükür bir cumaya daha eriştik dualarımızı ettik Rabbim kabul buyursun.

Canım Leyla arkadaşımızın da dediği gibi eşinin de kontrole gitmesinde fayda var. Eşler bu konuda biraz zorluk çıkartıyor ama bu kötü bir durum değil en azından içiniz rahat olur. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah.

Merhaba cnm eklersen sevinirim bat tarihim 12 haziran

Eklerim tabi ki canım uğur getirsin inşallah.

İnşallah Canım içini ferah tut herşey güzel olacak buna inanırsak daha güzel şeyler yaşayacağız inşallah.

Merhaba Canım Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah tez vakitte meleğini gönderir sana. Ben oğluma hamile kaldığımda bir hafta sonra silik çizgi vardı. Geç döllenme olduğu taktirde hemen idrarda çıkmayabiliyor. Adet olmadığın müddetçe umut var demektir.

ÇÖREK OTUNUN FAYDALARI
Vücudumuz doğası gereği, doymamış yağ asitlerini üretemediğinden bu yağ asitlerini dışarıdan karşılamak zorundadır.Bir gram çörekotu yağı da bu açıdan bir günlük ihtiyacımızı karşılamak için yeterlidir.
ÇÖREK OTUNUN DİĞER ETKİLERİ
• Çörek otunda bulunan nigellon ve alfa-pinen gibi eterli yağlar, solunum borusunun genişleyip krampların giderilmesini sağlar.
Ayrıca öksürüğü hafifletir. İltihap giderici, ağrı dindirici ve idrar söktürücü etkileri de mevcuttur. Düzenli kullanımda kan şekerini düşürücü etkisi vardır.
• İçeriğinde bulunan B1, B2 ve B6 vitaminleri, pek çok enzimin üretiminde önemli rol oynar. Çünkü bunlar, savunma ablukalarını yok edip boyun altı bezini ve dolayısıyla da savunma sistemini güçlendirir. Folasidi vitamini ise, kalp ve tansiyon problemlerinin oluşma riskini en aza indirger. Bununla birlikte hücre yenilenmesinde de gereklidir.
• Beta karotin, A, E ve C vitamini, selen gibi antioksitler vücudun savunma sistemini destekler. ayrıca içeriğinde bulunan selen, zehirli maddelerin vücuttan atmasında destek olur.

ÇÖREK OTUNUN FAYDALARI
Bu kadar mükemmel olarak yaratılan çörek otu, bütün bu özellikleri ile:
• Mikrop, virüs ve mantarlara karşı etkili bir savunma aracıdır.
• İfraz boşaltıcı ve solunum borusunu genişleticidir.
• Kan şekerini düşürür.
• Damar hastalıklarını engeller.
• İdrar söktürücü özelliği ile safrayı rahatlatır.
• Vücuttaki zehirlerin atılmasını sağlar.
• Hazmı kolaylaştırır.
• Yaraların daha hızlı iyileşmesini ve hücrelerin yenilenmelerini hızlandırır.
•Alerjiyi engeller.
• Savunma sistemini dengeler.
• Hormon sistemini ve ruh hâlini güçlendirir.
ÖZEL HALLERDE FAYDALARI
• Çörek otu, müzmin hastalıklarda şaşırtıcı derecede iyileşmeler sağlar. Çocuklarda özellikle sinir ve deri sorunlarına, astım ve alerji sorunlarına da çok iyi gelir.
• Çörek otu ürünleri (yağ ve ezilmiş bal karışımlı) hamilelik döneminde oluşan şikayetleri en aza indirir. Yan etkisi olmayıp, hamilelik dönemindeki bayanlar ve bebeklerini ana sütüyle beslemeyi tercih edenler için sütün kalitesini arttırarak bebek için daha faydalı olmasını sağlar.
• Egzamalı cilde sık sık çörek otu yağı tatbik edildiğinde deri hızlı iyileşir. Yine deri hastalıklarında mikrop öldürücü etkisi nedeniyle çok yararlıdır.
BAZI HASTALIKLARDA ÇÖREK OTU
• Hazımsızlık ve mide şişkinlikleri gibi sorunlarda çörek otunun etkisi eski zamanlardan beri bilinmektedir.
• Hemoroite problemine iyi gelir, çünkü damarları güçlendirerek kan dolaşımını arttırır.
• Romatizma, şeker hastalığı ve yüksek kolesterol gibi metabolik hastalıklar için çok etkilidir.
• İktidarsızlık ve kısırlık sorunlarında da yine etkili bir destekleyicidir. Çünkü çörek otu, cinsî hormonları düzenlemekte, bedenî ve ruhî olarak zindelik ve dinçlik vermektedir.
• Çörek otu yağı kadınlardaki regl dönemi sancılarına ve diş ağrılarına karşı yine başarılı sonuçlar elde edilmektedir.
SAĞLIKLI OLMAK İÇİN ÇÖREK KÜRÜ
İçeriğinde bulunanlarla savunma sistemine, metabolizmaya ve hormonlara iyi gelen çörek otu, vücudu toksinlerden arındırır, kan dolaşımını güçlendirir ve bağırsakların düzenli çalışmasını destekler.
Cildi berraklaştırır. Düzgün bir cilde, parlak saç ve gözlere sebep olur. Sağlıklı ve hayat dolu bir görünüm oluşturur.
Çörek otu savunma (immün) sistemini güçlendirdiğinden, kanser, AIDS gibi çağın hastalıklarına karşı tavsiye edilmektedir. Yine tansiyon ve ateş düşürücü ve doğal antibiyotik tesirleriyle yaygın hastalıklara da çare olmaktadır.
Başta astım ve polen alerjisi olmak üzere alerjik hastalıklara, saç dökülmesi ve kepek gibi problemlere karşı da etkilidir.

ÇÖREK OTU NASIL KULLANILIR?
Kurutulan tohumlar baharat şeklinde, suda kaynatılarak ya da yağı çıkarılarak tüketilir. Güzel kokulu bir baharat olarak kullanımı çok yaygındır.
Çörek otunun tohumlarından elde edilen çörek otu yağı saç dökülmesinde ve saçlı deride oluşan kepeğe karşı oldukça etkilidir. Sirke ile kaynatılıp gargara yapıldığında diş ağrılarına iyi gelir. Suyu ile sivilcelere pansuman yapıldığında sivilceler üzerinde etkili olduğu görülmüştür.
- Bir teoriye göre, çörek otunun kemoterapi ilaçları ve radyoterapi tedavisi ile birlikte kullanılması, çörek otunun anti oksidan etkisi nedeniyle bu tedavi yöntemlerinin etkisini azaltabilir

Belirtilerin var mı canım valla bizde merak içindeyiz inşallah hayırlı güzel haberler getir bize topiğimiz şenlensin :)

BİLMEM Kİ CANIM benim normaldede midem çok bulanır çünkü ama kasıklarım ağrıyokorkuyom olucam diye dua edin sağlık ocağında kan testi yaptırsamm tee pzrtsi çıkacak sanırım aksama kadar olmasam gebelik testi alıcam belki belli olur

Kasık ağrın batma şeklinde mi? Adet belirtisiyle gebelik belirtisi aynı oluyor. İnşallah hamişsindir. Yakında devlet hastanesi yok mu canım acilde yapıyorlar iki saate de veriyorlar sonucu ama?:26:

Merhaba cnm benide eklermisin acaba 26 mayıs :)

Geçmiş olsun ben de aynı durumdayım malesef ilaç aldım olacak mı olmayacak mı belirsiz ama annelik duygusu nasıl farklı birsey uzun zamandır dayanmaya çalışıyorum artık dayanılmaz hale gelince ilaca başladım

biri bana yardım edebilir mi işin içinden çıkamadım dün adetimin 17. günüydü kahverengi akıntım geldi peçeteye sildiğimde fark ettim ısı tabloma göre 11. günde yumurtlamışım ama bana göre bu ay yumurtlamadım çünkü yumurta akı kıvamında akıntım olurdu ve kasığım da ağrı olurdu bunların hiçbirini yaşamadım şu andada göğüslerim şişti dün sızlıyordu bunlar adetimie yakın olurdu kafam çok karıştı acaba yumrta oldu ben hissetmedim ve dün de çatladı ve kanamamı oldu :44:

canım en son 14. gün eşimle birlikte olabildik sonra eğitim için şehir dışına çıktı yeni geldi arada başka birliktelik olmadığından geç döllenme olması imkansız gibi görünüyor. hayırlısı bakalım ikinci meleğim bilir zamanını...

Saol canım sana da geçmiş olsun.ben daha almadim.burdaki arkadaşlardan biri elma sürmesiyle suyu karıştırıp gargara yap dedi.aksam onu yapcam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım kadın vücudu çok farklı, erken yumurtlama olabilir ve şuan yaşadığın yerleşme kanaması da olabilir. ya da belki bi kist falan vardır onun işaretidir ya da hormon dengen bu ay bozulmuştur erken adet olacaksındır.

biraz takip et kendini bakalım, 11. gun yumurtlamıssan 25-26. gün adet olman lazım en geç. inşallah meleğinin habercisi olur bu kahverengilik..

Teolog ne alemdesin canım belirtiler bişiler var mı az kaldı seninde?

Canımcım adet olacakmışım gibi hafiften göğüslerim ağırmaya başladı onun haricinde hiçbir belirti yok düsünüyorum da hamile olsam hamilelik belirtileri başlamazmıydı Önceden adet belirtilerim çok olurdu şimdi oda yok Rabbim herseyin iyisini bizden daha iyi biliyor hayırlı zamanda hayırlı evlatlarımız olur inş

Şifa olsun inş canım rapor alıp dinlenseydin malesef faranjit bademcik öğretmen hastalıgi

Merhaba cnm benide eklermisin acaba 26 mayıs :)

Merhaba Canım ekledim uğur getirsin inşallah.

Canım geçmiş olsun. Elma sirkesi ile suyu aynı oranda karıştır ve gargara yap boğazındaki mikropları öldürür. sabah öğle akşam yaparsan faydasını grürsün cnm. Geçmiş olsun.

Canım yumurtlamışsındır muhtemel farkında olmamışsındır. Kahverengi akıntı ne olabilir? çatlamış olabilir. Yerleşme olabilir erken yumurtlamayla döllenme olduysa. sen 10 gün sonra kan testi yaptır kana karışması 10 günü buluyor. Amakahverengi akıntı genelde yumurta çatlayınca oluyor sanırım canım. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Mübarek ezanlar yüzü suyu hürmetine Rabbim öncelikle Somada ateş düşen ocaklara sabır versin. Sonra bütün Soma şehitlerimize gani gani rahmet diliyorum. Rabbim bu mübarek aylarda bütün dualarımız kabul etsin. İnşallah hepimiz bu ay umutlarımıza meleklerimize kavuşuruz arkadaşlar. Hepiniz için dua ettim inşallah Rabbim kabul eder.Makbul dualardan biri de, müminin, mümine gıyabında yaptığı duadır. Çünkü dua yapan insanın, yaptığı duada bir menfaati veya bir beklentisi yoktur. Bu sebeple ihlaslı ve samimidir. Herhangi bir beklenti olmadan, sırf mümin kardeşini düşündüğü ve onun ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılan dua inşallah kabul edilir. Zaten O (c.c), Peygamberimizin ifadesi ile, “kendisine el açan hiç kimsenin elini boş çevirmez.” buyurmuşlardır.

Hayırlısı olsun öncelikle canım. Hiç gebelik veya hamile belirtisiyaşamadan hamile kalan arkadaşlarımız da var. İş yerinde bir arkadaşım 6. haftadan sonra başlamışttı kasık ağrısı mide bulantısı felan. Bu yuzden olabilir de tabi. İnşallah güzel haberler alırız canım hakkında hayırlısı olsun. umutsuzluk yok. :)

14. gun tahmini yumurtlama dönemi ve spermin 72 saat yaşadığını düşünürsek umut var demektir :) İnşallah kardeşi gelir canım.

bu ay bende de hiç bir adet belirtisi yok, hatta sivilce bile cıkmadı ağrım sızımda olmadı, oysa gecen ay adet öncesi ağrıdan kıvranmıştım. battaniye altından cıkamamıştım. her ay bi farklı oluyoruz sanırım.

ama şuna inanıyorum ki YENİ AY YENİ UMUTLAR DEMEKKK....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…