Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım parolun hamilelikte etkisi yokmuş doktor öle demişti ama bogaz ağrısına iyi gelmez,eczanelerde satılan bogaz pastilleri var onlardan al eczacıya da söyle uygun olanı verir...geçmiş olsun

canım parolun hamilelikte etkisi yokmuş doktor öle demişti ama bogaz ağrısına iyi gelmez,eczanelerde satılan bogaz pastilleri var onlardan al eczacıya da söyle uygun olanı verir...geçmiş olsun

Saol canım benim.bakalım gecmZse dediğin gibi yaparim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim şuana kadar hiç korunmadık ama bebek olsun diye özel bi uğraşımızda olmadı 28 yaşındayım artık bebişimiz olsun istiyoruz.Acaba önce bi doktora gidip kontroldan mı geçmeliyiz nasıl olucak bu işler çok cahil hissediyorum kendimi.Sonuçta bi problem olmasa 7 aydır bi şekilde hamile kalırdım gibi geliyor karamsar düşünmekte istemiyorum bi akıl verirmisiniz banada? buarada Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda...

Kızlaaarrrr Ben Geldimmmm.....

hastaneden geldin şimdi kan verdim. öğlen 2,5 ta sonuçları almaya gidicem.....Hadi Hyırlısı olsunnnn.....

Allahım hastaneden sevınerek döneyım ....Sen dualarımı kabul et Rabbim..Aminn....

inşallah canımmm, hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Merhaba canım hoşgeldin aramıza.
Şu ana kadar daha önce hiç kadın doğum dr.una gittin mi canım? Eğer gitmediysen bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Ama adetinin ilk yada ikinci günü gidersen daha sağlıklı olur canım çünkü test istiyor hormon testleri filan. Onun harici kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlamanı hiç farkediyormusun? Beyaz bir akıntı oluyor çatladığı zaman. farkediyorsan adetten sonra iki günde bir ilişki olması gerekiyor mutlaka. İlişkiden sonra kalçanın altına yastık koyarak spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz. ve bu şekilde minimal 2 saat ayaklarımızı duvara dikip yatıyoruz. Duş alırken de vajinal duş yapmıyoruz. Benim tavsiyelerim bunlar canımm inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun. Bu arada beklenen adet tarihini verirsen seni de umut listemize ekliyim sana da uğur getirsin inşallah tatlım :)

inşallah canımmm, hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

Hoşgeldın kuzum Blacberyy e katılıyorum cok guzel yonlendırmıs senı..bak ben ılk 6 ay evlendıgımde korundum.sonrasındakı 6 ayda bebıs olmadı.olmayınca esım hastaneye gıdelım demesıyle gıttım doktora.ılk gıttıgımde 1 sene dolsun olmazsa tetkıkler yapalım dedıler...özele gıttım ordakı muaynede kıst yuzunden olmadını ogrendımm.bu erken teshısdır.cnm uzul dıye soylemıyorum varsa bı problem erkenden tedbır almakta fayda var....

rabbim sevinçli haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah.....

bende o şekilde yapmıştı doktor rahim filmi çektirdin mi benden istedi ama hazır degilim daha haziran ayında çektirecegim hem dinlenmek istedim çalışıyorm izin alma problemim var

Canım merhaba, bat tarihini yazarmısın seni de ekliyim umut listemize sana da umut getirsin inşallah.

Bat 10 haziran,yeni umutlar...Beni de listeye ekler misin canım...
merhaba canım nerelerdesin? İyisindir umarım.

Zambak nerelerdesin canm iyisindir umarım.

Beyaz kedi nerelerdesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…