- 25 Mart 2014
- 2.291
- 393
- 37
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
canım parolun hamilelikte etkisi yokmuş doktor öle demişti ama bogaz ağrısına iyi gelmez,eczanelerde satılan bogaz pastilleri var onlardan al eczacıya da söyle uygun olanı verir...geçmiş olsunGünaydın arkadaşlar.okuldayim ve boğazın çok agriyor boğazın şişmiş.biraz moralim bozuldu.ilaç da almak istemedim.sizler nasılsıniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım parolun hamilelikte etkisi yokmuş doktor öle demişti ama bogaz ağrısına iyi gelmez,eczanelerde satılan bogaz pastilleri var onlardan al eczacıya da söyle uygun olanı verir...geçmiş olsun
Günaydın arkadaşlar.okuldayim ve boğazın çok agriyor boğazın şişmiş.biraz moralim bozuldu.ilaç da almak istemedim.sizler nasılsıniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Gunaydin cnm. Bogaz agrisina elma sirkesi ile suyu karistir ayni ölçüde gargara yap CNN mikroplari öldürür dezenfekte eder geçmiş olsun.
İnşallah olacak canim.umudunu yitirme. Rabbim kabul etsin.bende öle yapayım canım işteyim abdest alayım netten takip edeyim o zaman dualarımız bu mübarek günde kabul olur inşallah...ben bu ay hiçbirşey kullanmadan denicem doktor adet düzenleyici verdi zaten bakalım bu ay olmadı temmuzda ümitliyimsanırım ben topiklerde dolaşıp durcam mayıs haziran temmuz
Günaydın arkadaşlar.okuldayim ve boğazın çok agriyor boğazın şişmiş.biraz moralim bozuldu.ilaç da almak istemedim.sizler nasılsıniz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE
Gunaydin cnm. Bogaz agrisina elma sirkesi ile suyu karistir ayni ölçüde gargara yap CNN mikroplari öldürür dezenfekte eder geçmiş olsun.
İnşallah olacak canim.umudunu yitirme. Rabbim kabul etsin.
AA bak bunu duymamıştır.saol canim
geçmiş olsun cnm ben kendi adıma pek iyi değilim kafam hep soma da ocakta mahsur kalanlarda inşallah bir mucize verir rabbim.....
Kızlaaarrrr Ben Geldimmmm.....
hastaneden geldin şimdi kan verdim. öğlen 2,5 ta sonuçları almaya gidicem.....Hadi Hyırlısı olsunnnn.....
Allahım hastaneden sevınerek döneyım ....Sen dualarımı kabul et Rabbim..Aminn....
AA bak bunu duymamıştır.saol canim
Şifa olsun tatlım geçmiş olsun.
hastaneden geldin şimdi kan verdim. öğlen 2,5 ta sonuçları almaya gidicem.....Hadi Hyırlısı olsunnnn.....
Allahım hastaneden sevınerek döneyım ....Sen dualarımı kabul et Rabbim..Aminn....
Hoşgeldin cnm aklım sendeydin inan. Rabbim mübarek cuma günü hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah. Dualarımdasın canım. Ayy heyecan bastı benii bile :)
merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim şuana kadar hiç korunmadık ama bebek olsun diye özel bi uğraşımızda olmadı 28 yaşındayım artık bebişimiz olsun istiyoruz.Acaba önce bi doktora gidip kontroldan mı geçmeliyiz nasıl olucak bu işler çok cahil hissediyorum kendimi.Sonuçta bi problem olmasa 7 aydır bi şekilde hamile kalırdım gibi geliyor karamsar düşünmekte istemiyorum bi akıl verirmisiniz banada?buarada Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda...
merhaba kızlarr..bnde geldim..:) bnm de umudum haziranda tüp bebek için dün tedaviye başladım.. pozitif olursa inşalah.
inşallah canımmm, hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
Şifa olsun tatlım geçmiş olsun.
Hoşgeldin cnm aklım sendeydin inan. Rabbim mübarek cuma günü hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin sana inşallah. Dualarımdasın canım. Ayy heyecan bastı benii bile :)
SAĞOLUN KUZULARIMM..İNŞASLLAHH OLUMLU HABERLERLE GELIR MUJDE VERIRIM SIZLERE.BU MUBAREK UC AYLARDA MUBAREK CUMA GUNDE ALLAH IM HAKKIMIZDA EN HAYIRLISINI NASIP ETSINN..
BLACBERYCİMM bişe sorcam sana şim işteyım yasın okumak ıstıyorumm sızlerle beraber.abdestte alırım ama basım acık olur mu kııı
Merhaba guzel anne adaylari. Oncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 30 yasindayim. 4 yasinda bir oglum var. 9 aydir ikinci bebek icin ugrasiyoruz. Gecen ay tesadufi tsh horminumun yuksek oldugunu ogrendim ilac tedavisine basladik. Bir de vajinal mantarim vardi ondan da kurtulduk. Bugun adet oldum ve BAT 6 haziran. Umarim bu ay ben ve benim gibi kelebeginin karnisina konmasini isteyen butun anneler bu topikte bulusuruz. Rabbim yar ve yardimcimiz olsun insallah. Guzel paylasimlar diliyorum.
UMUT LİSTEMİZ HAYIRLI OLSUN. Hadi BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM.
Delfn........................14 Mayısbeklemede güzel haber inşallah.
Ayshe9388................15 Mayısbeklemede güzel haber inşallah.
Teolog5525...............20 Mayıs
Asibayburtlu...............22 Mayıs
Bebegım....................25 Mayıs
Ddm_grhn.................1 Haziran
Pirelideve..................2 Haziran
Asikalp91..................2 Haziran
Esra_the_teacher........3 Haziran
Leylaup.....................4 Haziran
Evliyy........................4 Haziran
MEYRAAAAA.............5 Haziran
Blackberry34..............6 Haziran
Zambak84..................6 Haziran
Flower88...................6 Haziran
Naginagi1990.............6 Haziran
Missladybird...............6 Haziran
Mutsuz28...................7 Haziran
Beyazkedi5.................7 Haziran
Şeker pembe..............8 Haziran
Askbahcem................8 Haziran
Ayshenn....................8 Haziran
26May......................10 Haziran
Denısee06.................11 Haziran
Badefne....................12 Haziran
Ömrüm3208.............13 Haziran
Acr34......................14 Haziran
Denizhaziran.............20 Haziran
listeye eklemeyi unuttuğum kimse var mı kızlar? bilgisayara geçtim yazıyım hemen :)
YARIN ADET GÜNÜM kesin gene olucan diyo içimdeki ses ama tabiki koca bi umutda var dilim demesede
merhaba arkadaşlar 7 aylık evliyim şuana kadar hiç korunmadık ama bebek olsun diye özel bi uğraşımızda olmadı 28 yaşındayım artık bebişimiz olsun istiyoruz.Acaba önce bi doktora gidip kontroldan mı geçmeliyiz nasıl olucak bu işler çok cahil hissediyorum kendimi.Sonuçta bi problem olmasa 7 aydır bi şekilde hamile kalırdım gibi geliyor karamsar düşünmekte istemiyorum bi akıl verirmisiniz banada?buarada Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin tez zamanda...
bende o şekilde yapmıştı doktor rahim filmi çektirdin mi benden istedi ama hazır degilim daha haziran ayında çektirecegim hem dinlenmek istedim çalışıyorm izin alma problemim var
Rabbim hrpimize ve bebeklerimize sağlık versin. Pilates yapacağım ablacım. Bi zararı olur mu ? Ne dersin ?
rabbim sevinçli haberlerle dönmeni nasip etsin inşallah.....
merhaba canım nerelerdesin? İyisindir umarım.Bat 10 haziran,yeni umutlar...Beni de listeye ekler misin canım...
Ya bu ay ben de deneyim bari. Ilk cocugumda ne yumurtlama bildim ne dollenme bu sefer olmuyor nasip meselesi ama cok isteyince olmuyor heralde ben elimden geleni yapayim da gerisi Allaha kalmis
Merhaba cnm ikimizin cok ortak yonu var benimde rahimim ters ☺ tsh falan ben hic baktirmadim bende dusukten sonra bir over kisti olusmustu onuda dr hic onemsemedi adetle patlar dedi sonra tekrar usg ye girdim kist kaybolmustu. Suan hicbir sorun yok insallah hayirlisiyla kaliriz ve bu sekilde uzucu olaylari birdaha kimse yasamaz...