Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

SAĞOLUN KUZULARIMM..İNŞASLLAHH OLUMLU HABERLERLE GELIR MUJDE VERIRIM SIZLERE.BU MUBAREK UC AYLARDA MUBAREK CUMA GUNDE ALLAH IM HAKKIMIZDA EN HAYIRLISINI NASIP ETSINN..

BLACBERYCİMM bişe sorcam sana şim işteyım yasın okumak ıstıyorumm sızlerle beraber.abdestte alırım ama basım acık olur mu kııı

Canım yeni gördüm kusura bakma. Ben işteyken abdest alır açıkkende okurdum canım. işte kapatmak mümkün değil tabi Rabbim içimizi biliyor. Gönülden edilen dua her şekilde makbul olur. Yeter ki imanla yapılsın canım. Kalbini bozma bitanem. Allah kabul etsin.

Kızlaaarrrr Ben Geldimmmm.....

hastaneden geldin şimdi kan verdim. öğlen 2,5 ta sonuçları almaya gidicem.....Hadi Hyırlısı olsunnnn.....

Allahım hastaneden sevınerek döneyım ....Sen dualarımı kabul et Rabbim..Aminn....

amin inşallah cnm benim inşallah mutlu hAberler alırsın

Merhaba canım hoşgeldin aramıza.
Şu ana kadar daha önce hiç kadın doğum dr.una gittin mi canım? Eğer gitmediysen bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Ama adetinin ilk yada ikinci günü gidersen daha sağlıklı olur canım çünkü test istiyor hormon testleri filan. Onun harici kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlamanı hiç farkediyormusun? Beyaz bir akıntı oluyor çatladığı zaman. farkediyorsan adetten sonra iki günde bir ilişki olması gerekiyor mutlaka. İlişkiden sonra kalçanın altına yastık koyarak spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz. ve bu şekilde minimal 2 saat ayaklarımızı duvara dikip yatıyoruz. Duş alırken de vajinal duş yapmıyoruz. Benim tavsiyelerim bunlar canımm inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun. Bu arada beklenen adet tarihini verirsen seni de umut listemize ekliyim sana da uğur getirsin inşallah tatlım :):nazar:

:) çok teşekkür ederimmm.Kadın doğum doktoruna 4 ay önce gittim 3 aylık evliydim ozaman bi şikayetim yoktu sadece genel kontrol için simir testi için gitmiştim.doktora korunmadığımı söyledim daha çok erken 1 yıl dolsun bebek için dedi.ultrasonla baktı yumurtalıkların pırl pırıl bişey yok dedi bu kadar.normalde düzenli olarak 26 günde 1 adet oluyordum 2 aydır 30 günde 1 olmaya başladım ama en son adetim yine 26 gün sonra oldu hava değişimi stres fala etkiledi sanırım.yumurtlama günümü netten bulduğum bi programla takip ediyorum.ben ilişkiden sonra hiç yatmıyorum hemen duşa koşuyorum sanırım en büyük hatam bu yazdıklarınızı okuyunca farkettim.beklenen adet tarihim 5 haziran :)

:) çok teşekkür ederimmm.Kadın doğum doktoruna 4 ay önce gittim 3 aylık evliydim ozaman bi şikayetim yoktu sadece genel kontrol için simir testi için gitmiştim.doktora korunmadığımı söyledim daha çok erken 1 yıl dolsun bebek için dedi.ultrasonla baktı yumurtalıkların pırl pırıl bişey yok dedi bu kadar.normalde düzenli olarak 26 günde 1 adet oluyordum 2 aydır 30 günde 1 olmaya başladım ama en son adetim yine 26 gün sonra oldu hava değişimi stres fala etkiledi sanırım.yumurtlama günümü netten bulduğum bi programla takip ediyorum.ben ilişkiden sonra hiç yatmıyorum hemen duşa koşuyorum sanırım en büyük hatam bu yazdıklarınızı okuyunca farkettim.beklenen adet tarihim 5 haziran :)

cnm naçizane fikrim eşinde görünsün erkekler artık daha sorunlu bir sperm testiyle hersey daha net olur sizin için tabi gençseniz bekleyelim derseniz anlarım.....

Merhaba canım hoşgeldin aramıza.
Şu ana kadar daha önce hiç kadın doğum dr.una gittin mi canım? Eğer gitmediysen bir doktora gitmeni tavsiye ederim. Ama adetinin ilk yada ikinci günü gidersen daha sağlıklı olur canım çünkü test istiyor hormon testleri filan. Onun harici kaç günde bir adet oluyorsun yumurtlamanı hiç farkediyormusun? Beyaz bir akıntı oluyor çatladığı zaman. farkediyorsan adetten sonra iki günde bir ilişki olması gerekiyor mutlaka. İlişkiden sonra kalçanın altına yastık koyarak spermlerin yumurtaya daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz. ve bu şekilde minimal 2 saat ayaklarımızı duvara dikip yatıyoruz. Duş alırken de vajinal duş yapmıyoruz. Benim tavsiyelerim bunlar canımm inşallah tez vakitte bebeğine kavuşursun. Bu arada beklenen adet tarihini verirsen seni de umut listemize ekliyim sana da uğur getirsin inşallah tatlım :):nazar:

Hoşgeldın kuzum Blacberyy e katılıyorum cok guzel yonlendırmıs senı..bak ben ılk 6 ay evlendıgımde korundum.sonrasındakı 6 ayda bebıs olmadı.olmayınca esım hastaneye gıdelım demesıyle gıttım doktora.ılk gıttıgımde 1 sene dolsun olmazsa tetkıkler yapalım dedıler...özele gıttım ordakı muaynede kıst yuzunden olmadını ogrendımm.bu erken teshısdır.cnm uzul dıye soylemıyorum varsa bı problem erkenden tedbır almakta fayda var....

hoşbuldum çok sağolun haklısınız bu ayda geçsin gidicez inşallah.Allah gönlümüze göre verir inşallah.iyi ki bu forumu keşfettim harikasınız herkesin birbirine destek olması,güzel paylaşımlar,dayanışmalar çok mutlu oldum sizleri bulduğuma :)

cnm naçizane fikrim eşinde görünsün erkekler artık daha sorunlu bir sperm testiyle hersey daha net olur sizin için tabi gençseniz bekleyelim derseniz anlarım.....

evet haklısınız birlikte gitmeliyiz.gençte sayılmayız ilk çocuk için geç bile belkide...

İnşallah güzel haberler alırız canım Rabbim gönlüne göre versin. Valla bizde sizinle heyecanlanıyoruz.

Canım sakin ol endişelenme. Herşey güzel olacak.

İnşallah canım herşeyi yaşayan bilir tabi biz sadece teselli edebilir umut verebiliriz sana. Umudunu kaybetme.

Amin canım inşallah bu ay gelecek bebelerimizi inşallah Rabbimin izni ile geleceklerr :)

hoşgeldin canım beklenen adet tarihin BAT ne zaman canım? Uğurlu listemize seni de eklemeylim inşallah uğur getirsin.

Ben de kullanıyorum canım.

Hoşgeldin canım, bat tarihini yazarsan seni de ekleyelim uğurlu listemize inşallah sana da uüur getirsin bu ay bebişine kavuşursun. Bu grupta strese yer yok onu söyliyim. Rabbimden diliyoruz umut ediyoruz birbirimize umut oluyoruz. Stres en büyük düşmanımız bizim inan. Çoğumuz çörek otu kürüne başladık dilersen sende başlayabilirsin. kaliteli yumurta yapmak adına bir de eşlerimize aç karnına bir kaşık keçiboynuzu pekmezi veya keçiboynuzu özü veriyoruz. Şifa niyetine :)

Canım kalbimden geçeni söylüyorum sana, bugün de bekle. Yarın sabah ilk idrarla bir tekrarla testi canım. Test sonucuna göre konuşalım tekrar. İnşallah güzel haberler vereceksin bize.

Merhaba canım, öncelikle üzüldüm bebeğini kaybettiğine. Emin ol burda hikayesi olan senin gibi çok arkadaş var. Bizim topiğimizde umut var umutsuzluğa yer yok. Dostluk var güzel paylaşımlar var. Birbirimize umut olmak için buradayız hepimiz. Umarım sana da umut oluruz. Daha önce dr. kontrolleri yaptırdın mı? Bende martta düşük yaptım ve hala olmadı benim de ama bu ay olacak buna inanıyorum. Bu topik ve buradaki bütün arkadaşların enerjisi ile sana da Rabbim bir melek göndersin inşallah. Çoğu arkadaşımzla birlikte çörek otu kürü kullanıyoruz sende dene canım istersen bir de soğan kürü tavsiye ederim sana rahmini temizlemek adına.

İyi çok şükür canım. Kanaman var mı peki canım? Bittiyse kanama o zaman parça kalmamıştır muhtemel içerde. Adetin de gelir bir haftaya inşallah.

Merhaba cnm eklersen sevinirim bat tarihim 12 haziran

merhaba canım nerelerdesin? İyisindir umarım.

Zambak nerelerdesin canm iyisindir umarım.

Beyaz kedi nerelerdesin...

Burdayim canim yogundum birkac gundur yazamadim bat listesine benide eklemissin tesekkurler. Insallah bu ay olur ve birdaha dusuk yapmayiz bir oglum var ama genede sanki kendimi sorunluymusum gibi hissediyorum birdaha dusuk yapicam saniyorum insallah birdaha talihsiz olaylar yasamayiz herkese hayirli bekleyisler dilerim... opuyorum canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bugün 5. Gün gecikmesi. Adet belirtisi de yok hala.
3. Gün gecikmesinde idrarda çıkmayınca bir kez daha negatif görmemek için kan testi yaptırmadım. Biraz daha bekleyeyim adet gecikmesi belki dedim.

Normalde adet gecikmesi pek yaşamam 2 ay önce gecikme yasamistim sadece 15 gün sonra iğneyle olabilmistim. O ayda fazla ilaç kullanmistim ona bağlamıştı doktor. Bu ay pek ilaç kullanmadım inşallah adet gecikmesi yaşamıyorumdur yine. Çünkü tam çocuk istemeye başladığımız aylarda böyle bir sorunla uğraşmak çok can sıkıcı olacak :KK14:

sarfansari test yaptırsana canm 5 gun az degıl kı kanda kesın bellı olur inşallah hamişsindir canm
:emir_bebek:

merhaba Arkadaşlar;

bu sabah Cuma hayrına testimi yaptım BAT yarındı ama dayanamadım, negatfi gördüm, şimdi kırmızıları bekliyorum bu durumda ümitler Hazirana kaldı. yani bu ay beraberiz inşallah. henüz yeni BAT tarihimi bilmiyorum ama kırmızılardan sonra yazarım beni de listenize eklerseniz sevinirim.

bu ay ki çalışmalarımda popomun altına yastık koyma olayını deneyeceğim bakalım :) bi de keçiboynuzu pekmezi kocişe içiricem bol bol..

Haziran ayı benim için çok önemli, hem evlilik yıldönümüm var hemde doğum günüm, inşallah Haziran uğurlu gelecek hepimize. Haziran 3. deneme ayım olacak. kızımda 1 sene beklemek zorunda kalmıştım inşallah bu defa beklemem o kadar yaaaa :KK43:

Rabbim öncelikle Soma'daki şehit ailelerine sabır, bebek hasretiyle yananları da yavrularını versin inşallah.

Hoşgeldin canım uğurlu listemize ekledim umarım sana da uğur getirsin bu liste.

Canım günaydın,

son durum nedir bilgi verir misin? Güzel haberler alırız inşallah.:KK49:

CANIM bir gün geçti bende merak içerisindeyim yaa inşallah olmam :KK16: ilgin için öpüldüüün:KK54:

Ayşe canım durum nedir bilgilendir bizi meraktayız. Güzel haberlerini alalım inşallah. :KK55:

canım bir gün geçti bende merak içerisindeyim inşallah olmam yaaa inşallah hamileyimdir sanki hiç olamıyacakmışım gibi geliyo çünkü ilgin için tesekkürler :KK54::KK54::KK16:

X