Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

amin inşallah cnm benim inşallah mutlu hAberler alırsın

:) çok teşekkür ederimmm.Kadın doğum doktoruna 4 ay önce gittim 3 aylık evliydim ozaman bi şikayetim yoktu sadece genel kontrol için simir testi için gitmiştim.doktora korunmadığımı söyledim daha çok erken 1 yıl dolsun bebek için dedi.ultrasonla baktı yumurtalıkların pırl pırıl bişey yok dedi bu kadar.normalde düzenli olarak 26 günde 1 adet oluyordum 2 aydır 30 günde 1 olmaya başladım ama en son adetim yine 26 gün sonra oldu hava değişimi stres fala etkiledi sanırım.yumurtlama günümü netten bulduğum bi programla takip ediyorum.ben ilişkiden sonra hiç yatmıyorum hemen duşa koşuyorum sanırım en büyük hatam bu yazdıklarınızı okuyunca farkettim.beklenen adet tarihim 5 haziran :)

cnm naçizane fikrim eşinde görünsün erkekler artık daha sorunlu bir sperm testiyle hersey daha net olur sizin için tabi gençseniz bekleyelim derseniz anlarım.....

hoşbuldum çok sağolun haklısınız bu ayda geçsin gidicez inşallah.Allah gönlümüze göre verir inşallah.iyi ki bu forumu keşfettim harikasınız herkesin birbirine destek olması,güzel paylaşımlar,dayanışmalar çok mutlu oldum sizleri bulduğuma :)

cnm naçizane fikrim eşinde görünsün erkekler artık daha sorunlu bir sperm testiyle hersey daha net olur sizin için tabi gençseniz bekleyelim derseniz anlarım.....

evet haklısınız birlikte gitmeliyiz.gençte sayılmayız ilk çocuk için geç bile belkide...

Merhaba cnm eklersen sevinirim bat tarihim 12 haziran

merhaba canım nerelerdesin? İyisindir umarım.

Zambak nerelerdesin canm iyisindir umarım.

Beyaz kedi nerelerdesin...

Burdayim canim yogundum birkac gundur yazamadim bat listesine benide eklemissin tesekkurler. Insallah bu ay olur ve birdaha dusuk yapmayiz bir oglum var ama genede sanki kendimi sorunluymusum gibi hissediyorum birdaha dusuk yapicam saniyorum insallah birdaha talihsiz olaylar yasamayiz herkese hayirli bekleyisler dilerim... opuyorum canim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sarfansari test yaptırsana canm 5 gun az degıl kı kanda kesın bellı olur inşallah hamişsindir canm

merhaba Arkadaşlar;

bu sabah Cuma hayrına testimi yaptım BAT yarındı ama dayanamadım, negatfi gördüm, şimdi kırmızıları bekliyorum bu durumda ümitler Hazirana kaldı. yani bu ay beraberiz inşallah. henüz yeni BAT tarihimi bilmiyorum ama kırmızılardan sonra yazarım beni de listenize eklerseniz sevinirim.

bu ay ki çalışmalarımda popomun altına yastık koyma olayını deneyeceğim bakalım :) bi de keçiboynuzu pekmezi kocişe içiricem bol bol..

Haziran ayı benim için çok önemli, hem evlilik yıldönümüm var hemde doğum günüm, inşallah Haziran uğurlu gelecek hepimize. Haziran 3. deneme ayım olacak. kızımda 1 sene beklemek zorunda kalmıştım inşallah bu defa beklemem o kadar yaaaa

Rabbim öncelikle Soma'daki şehit ailelerine sabır, bebek hasretiyle yananları da yavrularını versin inşallah.

Hoşgeldin canım uğurlu listemize ekledim umarım sana da uğur getirsin bu liste.

Canım günaydın,

son durum nedir bilgi verir misin? Güzel haberler alırız inşallah.

CANIM bir gün geçti bende merak içerisindeyim yaa inşallah olmam ilgin için öpüldüüün

Ayşe canım durum nedir bilgilendir bizi meraktayız. Güzel haberlerini alalım inşallah.

canım bir gün geçti bende merak içerisindeyim inşallah olmam yaaa inşallah hamileyimdir sanki hiç olamıyacakmışım gibi geliyo çünkü ilgin için tesekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…