- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.581
biz de seni seviyoruz inanki 2 3 aydır eşim daha yeni maaşıyla ödemelerle ilgili oturup konuşmaya başladı belliki biraz hanzolar işte boşver gülüm hiç takma oda çok pişmandır ama kuyruğu asla dik tutmaktan geri kalmazlar.......benimde kürden galiba cnm bu ay 2gün erken oldum iyiki erken oldum geç olsam daha zor olurdu cnm hadi çalışmalar başlasın kocana sen uyma:)gururuma dokundu ama ben inat biri degilim.gercekten cok ilimli biriyimdir.ozrunu bekliyorum.cok sagol arkadasim yanimda oldgun icin.sizleri coook seviyorum.topiginin konsuyla alakasiz oldgu icinde ozur canim.birde ben kur falan uygumadim gecen ayda bu ayda 3 er gun erken adet oldum.niye olabilir
arkadaşlar benim bu gün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ayrıca bir haftadır çok akıntım geldi ve adet olacakmışım gibi belim ağrıyor bebiş için ümitlene bilirmiyim acaba daha test için de erken galiba cevap lüüüütfeeen.........
gururuma dokundu ama ben inat biri degilim.gercekten cok ilimli biriyimdir.ozrunu bekliyorum.cok sagol arkadasim yanimda oldgun icin.sizleri coook seviyorum.topiginin konsuyla alakasiz oldgu icinde ozur canim.birde ben kur falan uygumadim gecen ayda bu ayda 3 er gun erken adet oldum.niye olabilir
arkadaşlar benim bu gün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ayrıca bir haftadır çok akıntım geldi ve adet olacakmışım gibi belim ağrıyor bebiş için ümitlene bilirmiyim acaba daha test için de erken galiba cevap lüüüütfeeen.........
Kız sende silik çizgi yokmuydu :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
gururuma dokundu ama ben inat biri degilim.gercekten cok ilimli biriyimdir.ozrunu bekliyorum.cok sagol arkadasim yanimda oldgun icin.sizleri coook seviyorum.topiginin konsuyla alakasiz oldgu icinde ozur canim.birde ben kur falan uygumadim gecen ayda bu ayda 3 er gun erken adet oldum.niye olabilir
canim ben maasina takilmadim.soylememekte direniyo ve guvenimi kaybetti.onuruma dokunan bosanma sozu.sozunu geri bile almadi henuz .cok kotuyum blackberry cooook :'( bak birde bana nese kaynagimiz diyodun.
Evwttt vardi silik cizgi bklemek istedim adetime 9 gun vardi yaptigimda oyle ckmisti dun olmadim bugunde olmadim yarin test yapicam tekrar korkuyorum yapmaya
Belirtin var mı canım?
pff beklemek çok stresli yaa hiçbir iş yapasım yok valla yerimden kalkasım yok hep yatasım var yatınca o kadar rahatım ki. Şu bebişler bir an önce gelse de bu stres bitse yaa.. kim ne zaman hamiş olcaz da her ay böyle umutsuz kalıcaz. Ya bu ay olmazsa bi işe girsem mi acaba ya kafam dağılır en azından yaa delircem yoksa böle
Ay hadı guzel sonuclar olsun bızede umut ol tatlımm
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
bende dünden beri düşünüyorum gireyim bir işe kafa dağılır ama benimki rahata alıştı evde kal boşver diyopff beklemek çok stresli yaa hiçbir iş yapasım yok valla yerimden kalkasım yok hep yatasım var yatınca o kadar rahatım ki. Şu bebişler bir an önce gelse de bu stres bitse yaa.. kim ne zaman hamiş olcaz da her ay böyle umutsuz kalıcaz. Ya bu ay olmazsa bi işe girsem mi acaba ya kafam dağılır en azından yaa delircem yoksa böle
cnm hşgeldin kurucu bilgisayara girince seni de ekler adetin bittiyse kür uygulayacakmısın ya da herhangi bir kür uyguluyormusun....
iyi yapmışsın cnm hadi hayırlısı inşallah bu ay olur.....canım ben kür uygulamıyorum eşime çakşırı dayadım bu ayhareketi arttırıyo bi sorun yok ama olsun takviye amaçlı içiriyorum bir de ovüyle hamile kaldığım için ovüye güveniyorum bu sebepten ovü kullanmaya devam edicem canım
O bebisler bi gelsin issircam onun yanaklarını beni bu kdr beklettigi için :) yat canim wallaa uyi dinlen insallah senden güzel haberler alirizz.
samsung Galaxy s3mini
kızlarrr internetten erken gebelik testi alıcam hangi markayı öneriyorsunuz marka fark ediyormu?
330,15 çıkdı hcg cnm 3 haftalıkmışız
330,15 çıkdı hcg cnm 3 haftalıkmışız