Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kızlar çok kötü midem bulanıyor. Kasiklarim deseniz acayip ağrıyor.sag gogsumun ucu arada sıkılıyor. Bu belirtiler için çok erken değil mi adetime daha 8 gün var.

Kızlar çok kötü midem bulanıyor. Kasiklarim deseniz acayip ağrıyor.sag gogsumun ucu arada sıkılıyor. Bu belirtiler için çok erken değil mi adetime daha 8 gün var.

Canım Bazı bünyelerde gebelik belirtileri yumurtlamadan sonra ortaya çıkabiliyor. Bazısında daha geç kimisi ise hiçbir belirti olmadan hamiş kalıyor. İnşallah hamişsinidir onun belirtisidir canım :)

aynen oyle.cok uzgunum .asiri gurultulu bi tartisma yasadik.esim bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim.cok kotu suan psikolojim

Canım sakin ol lütfen. Sen sakinliğini koru erkekler kabahatli olduklarında tereyağ gibi üste çıkmak için her yolu denerler. Eğer seni gerçekten seviyorsa özür dileyecektir canım. Dilemez ve bu tututmunda devam ederse de sıkıntı. O zaman boşa gitsin derim.

aynen oyle.cok uzgunum .asiri gurultulu bi tartisma yasadik.esim bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim.cok kotu suan psikolojim

belkı sınırle soylemıstır canım kolaymı oyle vazgecmek , bosanacak kadar onemlı bır sebep varmı pekı ortada daha once yazdıysan ben okuyamadım =( Allah ım yardımcınız olsun =(

Okuldan geldim uyudum uyudum uyudum mecbur olduğum için uyandim hep uyusak uyusak uyusak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kimyasaldan beri hala olmadı tatlım bir mantar oldum sonra tsh yuksektı bu ay mantarda yok tedavı gördüm tsh de dustu bakalım bu aydan umutluyum olmazsa artık hsg çektircem ve hormon testlerımı yaptırcam ve eşime de baktırcaz. Herşey kısmet canım ya bugun bel ağrım çok arada kasıklarım ıncecıkkk batıyo o kadar. Herşeyin hayurlısı. Kuzenim 1 yl oldu kimyasal geçirdi olmadı hala. hiçbir sorun yokken olmuyor işin ilginci sebepsiz infertilite var onda da tüp olacak.

anladım canım. hakkımızda hayırlısı olsun. sanırım benım prl yukselıyo tekrar goguslerım felaket acıyo :KK43: ınsallah adet olcagım ıcın boyle oluyodur.tekrar prl ıle ugrasmasam barı..

Allah allah canım ya leylada adet oldu neden erken geldi bu ay anlamadım. Ben de olabilirim galiba erken kür yaptı sanırım bizi. Ya ne boşanması canım bak bir yuva kolay kurulmuyor. Bir maaş yüzünden yapmayın böyle şeyler canım yaa. Biraz ailenin yanına git yada bi tatile git annenle arkadaşınla 3-5 gün kafanı topla. Canım söylemezse söylemesin boşver. Sen ye parasını hayatına bak yaa. Senin her ihtiyacını karşılıyorsa gerisini boşver canım. Biraz mantıkla hareket et canım ve lütfen onun sözlerini de sakın takma kafana hatta onunla laf dalaşına bile girme bırak kendi haline. yuvayı dişi kuş yapar canım.

canim ben maasina takilmadim.soylememekte direniyo ve guvenimi kaybetti.onuruma dokunan bosanma sozu.sozunu geri bile almadi henuz .cok kotuyum blackberry cooook :'( bak birde bana nese kaynagimiz diyodun.

<İnşallah bebiş geliyordur tatlım. Bende de yumurtlama gününden beri ara ara hep kasık ağrısı bel ağrısı oldu bi ara 2-3 gün bel ağrısı çektim sonra kasık ağrsı oldu şimdi de bel ve kasık batmasına döndü. Hakkımızda hayırlısı oğlanda hiç hatırlamıyorum ne nasıl oldu diye ama bakalım kısmet artık :)

benimde oğlumdan tek hatırladığım şiddetli sırt bel ağrısı ve göğüslerde hassaslaşma ağrıydı onun dışında bir belirti olmuşmuydu hatırlamıyorum

canim ben maasina takilmadim.soylememekte direniyo ve guvenimi kaybetti.onuruma dokunan bosanma sozu.sozunu geri bile almadi henuz .cok kotuyum blackberry cooook :'( bak birde bana nese kaynagimiz diyodun.
meyraaa kimse zor zamanlar geçirmedimi sence kaçımız böyle günler geçirip boşanmaların eşiğinden döndük sevgi varsa harcama harcatmada cnm bunlar yapısı böyle mahlukatlar haksızlık onlar için asla geçerli değil çoookk haksız olupta tamam haksızım dediğimiz oluyo inan sonra anlıyorlar hatalarını burda senin tutumun da önemli nolur hırs gurur yapma birtanem inanki farklı bir erkek modeli çok nadir artık milyonda bir......

anladım canım. hakkımızda hayırlısı olsun. sanırım benım prl yukselıyo tekrar goguslerım felaket acıyo :KK43: ınsallah adet olcagım ıcın boyle oluyodur.tekrar prl ıle ugrasmasam barı..
İnşallah yükselmiyordur cnm hakkında hayırlısı inşallah..

Canım sen üstüne gittikçe daha da kötü olmuştur. Leylaya katılıyorum hangimiz dönmedik bu yoldan allah aşkına. Lütfen canım sakin ol ve mantıklı düşün şuan çok sinirlisin kendini sakinleştirmeye çalış. Her insanın kötü günleri olabilir en pozitif olanımızın bile. Rabbim sınar bazı zamanlarda. Bende sakin ol ve sabırla bekle canım. Onların çok üstüne gidildi mi herşeyi ters teperler. Bekle canım bekle...

meyraaa kimse zor zamanlar geçirmedimi sence kaçımız böyle günler geçirip boşanmaların eşiğinden döndük sevgi varsa harcama harcatmada cnm bunlar yapısı böyle mahlukatlar haksızlık onlar için asla geçerli değil çoookk haksız olupta tamam haksızım dediğimiz oluyo inan sonra anlıyorlar hatalarını burda senin tutumun da önemli nolur hırs gurur yapma birtanem inanki farklı bir erkek modeli çok nadir artık milyonda bir......

gururuma dokundu ama ben inat biri degilim.gercekten cok ilimli biriyimdir.ozrunu bekliyorum.cok sagol arkadasim yanimda oldgun icin.sizleri coook seviyorum.topiginin konsuyla alakasiz oldgu icinde ozur canim.birde ben kur falan uygumadim gecen ayda bu ayda 3 er gun erken adet oldum.niye olabilir

arkadaşlar benim bu gün adet olmam gerekiyordu ama olmadım ayrıca bir haftadır çok akıntım geldi ve adet olacakmışım gibi belim ağrıyor bebiş için ümitlene bilirmiyim acaba daha test için de erken galiba cevap lüüüütfeeen.........

gururuma dokundu ama ben inat biri degilim.gercekten cok ilimli biriyimdir.ozrunu bekliyorum.cok sagol arkadasim yanimda oldgun icin.sizleri coook seviyorum.topiginin konsuyla alakasiz oldgu icinde ozur canim.birde ben kur falan uygumadim gecen ayda bu ayda 3 er gun erken adet oldum.niye olabilir

inşallah herşey yoluna girer. karşılıklı anlayışla çözülmeyecek şey yok.. sadece sakin ol. bağırıp çağırma bazen sessizlik çok şey anlatır insana..

X