- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.561
nasıl yaniii
aynen oyle.cok uzgunum .asiri gurultulu bi tartisma yasadik.esim bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim.cok kotu suan psikolojim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yaniii
Kızlar çok kötü midem bulanıyor. Kasiklarim deseniz acayip ağrıyor.sag gogsumun ucu arada sıkılıyor. Bu belirtiler için çok erken değil mi adetime daha 8 gün var.
İnşallah canım güzel haberlerini bizimle de paylaş olur mu?
aynen oyle.cok uzgunum .asiri gurultulu bi tartisma yasadik.esim bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim.cok kotu suan psikolojim
ay inşallah paylaşırım tabi.. en azından benim yazımı alanlar örnek alsınlar heran herşey olabilir diye bilgilendirmek isterim.
Düzenli canimm şükür. . Ben bugun yaparim o zaman canim insallah yakalarimm.. sagolasinn canimm
samsung Galaxy s3mini
kimyasaldan beri hala olmadı tatlım bir mantar oldum sonra tsh yuksektı bu ay mantarda yok tedavı gördüm tsh de dustu bakalım bu aydan umutluyum olmazsa artık hsg çektircem ve hormon testlerımı yaptırcam ve eşime de baktırcaz. Herşey kısmet canım ya bugun bel ağrım çok arada kasıklarım ıncecıkkk batıyo o kadar. Herşeyin hayurlısı. Kuzenim 1 yl oldu kimyasal geçirdi olmadı hala. hiçbir sorun yokken olmuyor işin ilginci sebepsiz infertilite var onda da tüp olacak.
Allah allah canım ya leylada adet oldu neden erken geldi bu ay anlamadım. Ben de olabilirim galiba erken kür yaptı sanırım bizi. Ya ne boşanması canım bak bir yuva kolay kurulmuyor. Bir maaş yüzünden yapmayın böyle şeyler canım yaa. Biraz ailenin yanına git yada bi tatile git annenle arkadaşınla 3-5 gün kafanı topla. Canım söylemezse söylemesin boşver. Sen ye parasını hayatına bak yaa. Senin her ihtiyacını karşılıyorsa gerisini boşver canım. Biraz mantıkla hareket et canım ve lütfen onun sözlerini de sakın takma kafana hatta onunla laf dalaşına bile girme bırak kendi haline. yuvayı dişi kuş yapar canım.
iyiyim kuzum nasıl olayım kuzu kuzu batı bekliyorum
umarım güzel haberler verirsin bize de neşe gelir, sevinç gelir, umut gelir
<İnşallah bebiş geliyordur tatlım. Bende de yumurtlama gününden beri ara ara hep kasık ağrısı bel ağrısı oldu bi ara 2-3 gün bel ağrısı çektim sonra kasık ağrsı oldu şimdi de bel ve kasık batmasına döndü. Hakkımızda hayırlısı oğlanda hiç hatırlamıyorum ne nasıl oldu diye ama bakalım kısmet artık :)
meyraaa kimse zor zamanlar geçirmedimi sence kaçımız böyle günler geçirip boşanmaların eşiğinden döndük sevgi varsa harcama harcatmada cnm bunlar yapısı böyle mahlukatlar haksızlık onlar için asla geçerli değil çoookk haksız olupta tamam haksızım dediğimiz oluyo inan sonra anlıyorlar hatalarını burda senin tutumun da önemli nolur hırs gurur yapma birtanem inanki farklı bir erkek modeli çok nadir artık milyonda bir......canim ben maasina takilmadim.soylememekte direniyo ve guvenimi kaybetti.onuruma dokunan bosanma sozu.sozunu geri bile almadi henuz .cok kotuyum blackberry cooook :'( bak birde bana nese kaynagimiz diyodun.
belkı sınırle soylemıstır canım kolaymı oyle vazgecmek , bosanacak kadar onemlı bır sebep varmı pekı ortada daha once yazdıysan ben okuyamadım =( Allah ım yardımcınız olsun =(
İnşallah yükselmiyordur cnm hakkında hayırlısı inşallah..anladım canım. hakkımızda hayırlısı olsun. sanırım benım prl yukselıyo tekrar goguslerım felaket acıyo ınsallah adet olcagım ıcın boyle oluyodur.tekrar prl ıle ugrasmasam barı..
canim ben maasina takilmadim.soylememekte direniyo ve guvenimi kaybetti.onuruma dokunan bosanma sozu.sozunu geri bile almadi henuz .cok kotuyum blackberry cooook :'( bak birde bana nese kaynagimiz diyodun.
meyraaa kimse zor zamanlar geçirmedimi sence kaçımız böyle günler geçirip boşanmaların eşiğinden döndük sevgi varsa harcama harcatmada cnm bunlar yapısı böyle mahlukatlar haksızlık onlar için asla geçerli değil çoookk haksız olupta tamam haksızım dediğimiz oluyo inan sonra anlıyorlar hatalarını burda senin tutumun da önemli nolur hırs gurur yapma birtanem inanki farklı bir erkek modeli çok nadir artık milyonda bir......
gururuma dokundu ama ben inat biri degilim.gercekten cok ilimli biriyimdir.ozrunu bekliyorum.cok sagol arkadasim yanimda oldgun icin.sizleri coook seviyorum.topiginin konsuyla alakasiz oldgu icinde ozur canim.birde ben kur falan uygumadim gecen ayda bu ayda 3 er gun erken adet oldum.niye olabilir