-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.541
Hoşgeldin Sibelcim nasılsın bakalım_?
Canım hiç bir fikrim yok inan. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Merhaba,
Tşk ederim iyiyim sende iyisindir inşallah
Bende hiç belirti yok malesefama zaten biz bu ayı pek değerlendiremedik
Ama yine de Allah'dan umut kesilmez bir umut denk gelmiştir belki
iyim tatlım sen nasılsın durumlar nasıl? var mı belirti fln
Ay canım hiç belli olmaz valla 1 ilişkiyle hamiş kalan insanlar var. Saol bende iyiyim cankuş. Bekliyoruz bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah...
merhaba kızlar,
ben geçen ay günde 2 tane klomen kullandım tek yumurtam oldu 11 mm de kaldı adetim 9 gün gecikti (normalde düzenlidir) ve sonuç negatif.
bu ay klomen 3 e çıkarıldı 4 yumurtam oldu 27,19,17,15 mm çaplarında..bugün adetime 4 gün var. dr kontrolüne gittim 2 yumurta yeni çatlamış. 2 tanesi de çatlamak üzere üstüste 2 gün çalışın dedi. 3 gün adetin gecikince kan testi yaptır dedi. adete 4 gün kala çatlamaları çok nadir bişey değil mi? bir de bugün ilişkiye girip olsa bile adetime 4 gün var 3 gün gecikmeyle 7 gün eder. yani 7 günde bhcg kanda çıkıyor mu ki?? bilen yardımcı olsun lütfen kafam karmakarışık
ustune birde bosanyoruz
sibeliimmm hoşgeldin kuzummm
Sağol canım umut veriyorsun valla :) Ne kadar pozitifsin ne güzel
Bu ay kafama takmayım diyordum ama bat yaklaştıkça bir hoş oluyor insan yine de
Olmaz mı canım ya içi kıpır kıpır bir yandan acaba varmı diyorsun bir yandan yok gibi diyorsun amannn karman çormanım bende valla. Yine çok şükür sağlıklıyız en azından bi şekilde bi sorunumuz varsa çözümü de vardır. Rabbim dermansız dert vermesin inşallah.
Saol bitanem bende iyiyim.
Valla bel ağrım arada kasık ağrısı hafif batma var ama bakalım bekliyorum...
burdan şu sonucu çıkardım adet olana kadar calismaya devam yani ay ben düzenli bir şekilde devam etmiyordummerhaba kızlar,
ben geçen ay günde 2 tane klomen kullandım tek yumurtam oldu 11 mm de kaldı adetim 9 gün gecikti (normalde düzenlidir) ve sonuç negatif.
bu ay klomen 3 e çıkarıldı 4 yumurtam oldu 27,19,17,15 mm çaplarında..bugün adetime 4 gün var. dr kontrolüne gittim 2 yumurta yeni çatlamış. 2 tanesi de çatlamak üzere üstüste 2 gün çalışın dedi. 3 gün adetin gecikince kan testi yaptır dedi. adete 4 gün kala çatlamaları çok nadir bişey değil mi? bir de bugün ilişkiye girip olsa bile adetime 4 gün var 3 gün gecikmeyle 7 gün eder. yani 7 günde bhcg kanda çıkıyor mu ki?? bilen yardımcı olsun lütfen kafam karmakarışık
burdan şu sonucu çıkardım adet olana kadar calismaya devam yani ay ben düzenli bir şekilde devam etmiyordum
burdan şu sonucu çıkardım adet olana kadar calismaya devam yani ay ben düzenli bir şekilde devam etmiyordum
simdi tahlil sonucumu ogredim negatif.zaten adette oldum.halbuki daha 3 gun vardi.
benimde bu sabah şiddetli kasık ağrım oldu ve çabuk geçti neyseki şimdide karın ağrısı var anlamadım hayırlısı bakalım bata 9 gün var daha
canım merhaba bence adetin bir hafta gecikince kan testi yaptır. 10 gün geçmeden kanda çıkmaz çünkü maşallah yumurtaların çok guzel olmuş inşallah hamiş olursun cnm
inşallah canım çok sağol.bende aynı fikirdeyim en azından 5 gün geçince yaptırayım diyorum bende. hayırlısı inşallah.
hoşbulduk canımm benim nasılsın?