Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Doktor adet olana kadar korun ilk adeti gör dedi ama sence denemeli miyim ne dersin ama tekrar böyle olur die endişe ediorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet dun bıttı reglım bugunde yakı aldım ama ne zaman taksam ılk ılıskıden sonramı takayım nasıl olacak

yaa canım varya resmen kendıme ogretmen sectım senı senın adımlarınla ılerlıyorum yakıyı aldım dur dıyorum aksam sorayım ne zaman takacagımı blackberrye

Doktor adet olana kadar korun ilk adeti gör dedi ama sence denemeli miyim ne dersin ama tekrar böyle olur die endişe ediorum

Tabi sen bilirsin cnm ama bnm arkadaşım düşükten sonra hemen hamile kaldı. Dr korun demedı ama tam tersi hamile kalma şansın yüksekdemişti. Sen bilirsin cnm yinede.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yaa canım varya resmen kendıme ogretmen sectım senı senın adımlarınla ılerlıyorum yakıyı aldım dur dıyorum aksam sorayım ne zaman takacagımı blackberrye

Cnm yakan arkadaslar cok acıtıyor dedı. Bende ona istinaden yumurtlama dönemi takmayı uygun görüyorum. Çünkü mantıken yakıyı kullanmaktakı amaç tutunmayı kolaylastırması. Ee tutunma ne zmn olur yumurtlama ve sonrası. Bence yumurtlamada ilişki oluyor ya sonrası abdest alınca tak cnm? İlk takınca yakıyor evt ama bir gun sonra gecıyor bılgın olsun tatlım. Bu arada guzel yazın için tesekkur edrım. Yardımım dokunursa ne mutlu bana bitanem.

yarın bende doktora gıdıyorum ılk defa gecenay gıtmıstım ama bana ılac vermedı bıseyde onermedı sadece catlatma ıgnesı verdı bıkac soru hazırladımunutmım dıye onları sorucam

:)çok ama çok teşekkür ederim o kadar umut doluyorum ki siz lerle konuşunca içimin tüm sıkıntısı gidiyor rabbim herkesin dualarını kabul etsin herşey güzel olsun sabırla bekleyelim bebişlerimizi

Kizlar sizinde yumurtlama doneminizde cok ama cok az yani igne ucu kadar desem yeridir hic kanama goruyormusunuz camasirinizda.bilen varmi acaba neden olur?birde boyle bisey oldgunda mi iliskiye girilmeli.?

Kizlar sizinde yumurtlama doneminizde cok ama cok az yani igne ucu kadar desem yeridir hic kanama goruyormusunuz camasirinizda.bilen varmi acaba neden olur?birde boyle bisey oldgunda mi iliskiye girilmeli.?

Bende bır ay cok az oldu cnm o ay mantar oldugumu oğrendım. Insallah oyle bır durum yoktur

İnşallah bitanem. Bizi bizden başka anlayan yok ki. Burdaki amacımız zaten birbirimize umut aşılamak. İnşallah gelecek bebişlerimiz inşallah.

evet cnm bendede oluyor doktoryumusrtluyosun o sebepden demıstı bana akıntının ıcınde bazende camasıra ufak bır leke cok sevınmıstım :)

Kesinlikle katiliyorum.. Gercekten cok gusel burasi.. Onceden sadce girip okuyordum simdi dertlesebiliyorum benim yasadiklarimi yasayanlarla dertlesip konusmak beni rahatlatti.. Hepimizin dilekleri kabul olsun insallah..

Hakkında hatırlısı olsun tatlım kan testı yaptırabılırsın.

Bugün 5. Gün gecikmesi. Adet belirtisi de yok hala.
3. Gün gecikmesinde idrarda çıkmayınca bir kez daha negatif görmemek için kan testi yaptırmadım. Biraz daha bekleyeyim adet gecikmesi belki dedim.

Normalde adet gecikmesi pek yaşamam 2 ay önce gecikme yasamistim sadece 15 gün sonra iğneyle olabilmistim. O ayda fazla ilaç kullanmistim ona bağlamıştı doktor. Bu ay pek ilaç kullanmadım inşallah adet gecikmesi yaşamıyorumdur yine. Çünkü tam çocuk istemeye başladığımız aylarda böyle bir sorunla uğraşmak çok can sıkıcı olacak

Herkese kara bir günden gunaydin.

Beni de ekler misiniz bat 12 haziran

samsung
Merhaba canim aramiza hoşgeldin. Eklerin tabi ki listemiz uğur getirsin sanada. Biraz kendinden bahseder misin cnm?
Kesinlikle katiliyorum.. Gercekten cok gusel burasi.. Onceden sadce girip okuyordum simdi dertlesebiliyorum benim yasadiklarimi yasayanlarla dertlesip konusmak beni rahatlatti.. Hepimizin dilekleri kabul olsun insallah..
Amin canim senin de cumlemizin dualari kabul olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…