- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.441
ben 30 mayısta regl oldum...yani başka bahara kaldııı
Canım üzülme bir şeffatçin var artık senin. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah....
Erken gebelik testi 7 - 10 gün önce kesin sonuç diyor ama benim 7 günüm varken yaptım. Kocaman bir negatif çıktı. Şimdi 6 günüm kaldı. Acaba pozitif olabilir mi????
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
TEk tesellimiz bu canım. Kimseye yaşatmasın.
kızlar biz bu ay karar verdik bebeğimiz olmasına. Size bişey sormak istiyorum bugün 19. günüm hala ilişkiye devam etmeli miyiz?
Kan testi yapmaya cesaretim yok. Yine negatif çıkacak diye çok üzülüyorum. Beklemekte canımı sıkıyor. Midemden acı sular geliyor. Aşırı derecede yorgunum. 6 günüm kaldı. Hayırlısı ile günler geçsin artık😢
selam kızlarrr yemeğimi yedim geldim
nolmuş ben gelene kadar yeni topicler açılmış falan... napcaz biz şimdi burdan mı devam edecez karşıya mı geçicez anlamadım
selam kızlarrr yemeğimi yedim geldim
nolmuş ben gelene kadar yeni topicler açılmış falan... napcaz biz şimdi burdan mı devam edecez karşıya mı geçicez anlamadım
Merhaba canım iki günde bir tam gaz devam ayakları kaldırmayı unutma kalça altına yastık. Hadi inşallah gelir bebişin.
öyle mi ayyyyyyyyyyyyyyyyy devam o zaman ne de güzel anlattın saol cnm
Canım daha erken en azından adet gününü bekle cnm gelmezse kırmızılar o zaman yaptır inşallah gelmez kırmızılar. Evet beklemek çok zor benim de 3 gün var bata ve beklemek çok streslı oluyor :)
Haha aynen :)
Adetlerin düzenliyse büyük ihtimal yakalayacaksın. Ben sonraki ay da hemen adetten sora başlamadım. Yine 11. Gün başladım :) yakaladım. İnşallah olur. Her gün aynı saatte yap ama
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Afiyet olsun Hazalcım..
Haziran batlılar burda canım temmuz batlıları oraya aldım. Yeni liste yapalım yeni liste uğur getirsin diye.
Ya cnm doktor olayına girildiğinde stresler başlıyor açıkçası bende bu ay olmazsa önümüzdeki ay doktorun istediği herşeyi yaptırcam mecburen. Boşa geçiriyorum zaman. Kaç ay oldu ilk ay olsaydı bu ay doğum yapacaktım. Herşeyde bir hayır tabi ki kısmet.
Hadi aç yeni topiği listenin başına yaz benide hadi hadi :))) 9 temmuz