Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canım bak her kişide hcg hormonunun idrara karışma zamanı farklı olur. Yani bende hemen çıkar sende hemen çıkmaz. Mesela ben oğluma 5 haftalık hamileydim keseyi gördük düşün gebelik testinde hayalet çizgi vardı ve dr dedi bana herkesde aynı çıkmaz en garantisi kan. kanda da ilişkiden 10 gün sonra çıkar demişti.

kızlar biz bu ay karar verdik bebeğimiz olmasına. Size bişey sormak istiyorum bugün 19. günüm hala ilişkiye devam etmeli miyiz?

Kan testi yapmaya cesaretim yok. Yine negatif çıkacak diye çok üzülüyorum. Beklemekte canımı sıkıyor. Midemden acı sular geliyor. Aşırı derecede yorgunum. 6 günüm kaldı. Hayırlısı ile günler geçsin artık😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlarrr yemeğimi yedim geldim

nolmuş ben gelene kadar yeni topicler açılmış falan... napcaz biz şimdi burdan mı devam edecez karşıya mı geçicez anlamadım

Canım daha erken en azından adet gününü bekle cnm gelmezse kırmızılar o zaman yaptır inşallah gelmez kırmızılar. Evet beklemek çok zor benim de 3 gün var bata ve beklemek çok streslı oluyor :)

selam kızlarrr yemeğimi yedim geldim

nolmuş ben gelene kadar yeni topicler açılmış falan... napcaz biz şimdi burdan mı devam edecez karşıya mı geçicez anlamadım

Haziran batlılar burda canım temmuz batlıları oraya aldım. Yeni liste yapalım yeni liste uğur getirsin diye.

Canım daha erken en azından adet gününü bekle cnm gelmezse kırmızılar o zaman yaptır inşallah gelmez kırmızılar. Evet beklemek çok zor benim de 3 gün var bata ve beklemek çok streslı oluyor :)

Canım sorum olucak.. Adetime az kaldı ve sarı mı beyaz mı desem sümükümsü bir akıntım var normalde adetime 10 gün kala fln olurdu adetim yaklaştıkça kaybolurdu.. Ama daha da arttı diyebilirim.. Sizce bu bi belirti mi

Düzenli canimm şükür. . Ben bugun yaparim o zaman canim insallah yakalarimm.. sagolasinn canimm

samsung Galaxy s3mini

Öyle canim.. bende vakit kaybetmek istemiyorum bu ay iice çöküntü deyim neden olmuyor diye.. esimin cevreside hep doktor.. diolarmis erken acele etmeyin olur daha bekleyin diye.. bekliyorum bu ayda.. Insallah doktora kalmadan bebisler gelir.. Ben jinekolok muaneden korkuyom birazda

samsung Galaxy s3mini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…