Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlar düşük yaptım :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

henuz adet olmadım. hcg 1.22 puan gerı dusmus :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
üzülme canım bende yaşadım aynısını.Hayırlısı böyle imiş...düşükte bebğin bir bacağı içeride kalır derler üzülme sakın...moralini yüksek tutmaya çalış...sağlıksız bebek düşermiş demek ki hayırlı değilmiş öle de...hcg kaçtan düşmeye başladı en yüksek kaçtı hcg

Canım sorum olucak.. Adetime az kaldı ve sarı mı beyaz mı desem sümükümsü bir akıntım var normalde adetime 10 gün kala fln olurdu adetim yaklaştıkça kaybolurdu.. Ama daha da arttı diyebilirim.. Sizce bu bi belirti mi

Az kaldı derken ne kdr kaldı cnm bı de kokulumu akıntı

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Öyle canim.. bende vakit kaybetmek istemiyorum bu ay iice çöküntü deyim neden olmuyor diye.. esimin cevreside hep doktor.. diolarmis erken acele etmeyin olur daha bekleyin diye.. bekliyorum bu ayda.. Insallah doktora kalmadan bebisler gelir.. Ben jinekolok muaneden korkuyom birazda :KK43:

samsung Galaxy s3mini

Korkma cnm ya inan korkarsan daha cok kasıkırsın ve canın acır. Hiç korkma rahat ol

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Kızlar listeye nerden bakıyoruz. Kimler nezaman olucak bakmak istiyorum ama acemi olduğum için listeye ulaşamıyorum

X