- 21 Mayıs 2014
- 4.140
- 3.064
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.461
oooooooo kızlar allah muhabbetinizi artırsın yabancı kaldım bak şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzülme canım bende yaşadım aynısını.Hayırlısı böyle imiş...düşükte bebğin bir bacağı içeride kalır derler üzülme sakın...moralini yüksek tutmaya çalış...sağlıksız bebek düşermiş demek ki hayırlı değilmiş öle de...hcg kaçtan düşmeye başladı en yüksek kaçtı hcgkızlar düşük yaptım
henuz adet olmadım. hcg 1.22 puan gerı dusmus
Cnm adet olacakmis gibi sancin varmiydi peki
Ahh tatlim benim cansin cann. Bu benim aklima niye gelmedi. Cok sagol bitanecik topikkurucum benim:))
Canım sorum olucak.. Adetime az kaldı ve sarı mı beyaz mı desem sümükümsü bir akıntım var normalde adetime 10 gün kala fln olurdu adetim yaklaştıkça kaybolurdu.. Ama daha da arttı diyebilirim.. Sizce bu bi belirti mi
canım değerin kaç çıktı benimde bugün silik çizgi çıktı
Aşılamamı yaptırcan canım yeni bat yazayım?
kızlar düşük yaptım
kızlar düşük yaptım
Öyle canim.. bende vakit kaybetmek istemiyorum bu ay iice çöküntü deyim neden olmuyor diye.. esimin cevreside hep doktor.. diolarmis erken acele etmeyin olur daha bekleyin diye.. bekliyorum bu ayda.. Insallah doktora kalmadan bebisler gelir.. Ben jinekolok muaneden korkuyom birazda
samsung Galaxy s3mini
kızlar düşük yaptım
Sen kan testi yapmismiydin anim yaaa kacti ka a dustukızlar düşük yaptım
canım bugün hafif hafif adet olcakmışım gibi hissediyorum
artık ramazan sonrası canım...temmuzun sonu.. yeni konu açarsan oraya da gelirim..aşılamam ağustosta olur
daha almadım canım 4 de alıcam sen yaptırdın mı kan testi
kızlar düşük yaptım
neyse bir dahaki topikte beraberiz inşallah bu sefer olur cnm...Hayırlısı be kuzu. Bende oldum az önce
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnm benim ya üzülme nolur bak o günde söyledim herşeyin hayırlısı nasibi varsa yiyecek rızkı varsa gelir demiştim üzme kendini nolur en azından olabileceğini öğrendin....kızlar düşük yaptım
neyse bir dahaki topikte beraberiz inşallah bu sefer olur cnm...
cnm bekliyom benim böyle olur hep 2 3 damla sonraki akıntıılar saatleri bulur ama ağrım çok tatlım yerleşme olduğunu sanmıyorum.......Leylaaa ne durumdasın
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...