- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.481
cnm bekliyom benim böyle olur hep 2 3 damla sonraki akıntıılar saatleri bulur ama ağrım çok tatlım yerleşme olduğunu sanmıyorum.......
Kızlar listeye nerden bakıyoruz. Kimler nezaman olucak bakmak istiyorum ama acemi olduğum için listeye ulaşamıyorum
cnm dün yapmıştım negatiftiHakkında hayırlısı tatlım umarım bebişin gelmiştir onun belirtisidir. Bi test yapsan
cnm dün yapmıştım negatifti
hemen açıp dinliyorum sağol cnm.....
keşke elimizde olsaydı böylelikle elimizde olan şeylerin kıymetini biliyoruz en azından düşük ve ya başka bir sıkıntı yaşamadım Allah korusun zamanı gelecek elbet bu arada temmuz garanti oldu benide ekle cnm yoğunlaştı kanamamBen de yaptım benimde negatifti muhtemel bende bu ay adet olacam neyse olacaksam da en azından vaktinde olayım ki hormon testlerimi yaptırıyım bi de film çektiriyim. Poff ne zormuş yaaa çocuk yapmak oğlumda hiç sıkıntı çekmedim bu sefer çok sıkıntılı oldu eşim bile aşırı stres yüklü bu konuda. dün diyor hiç böyle olacağı aklıma gelmemişti diye bazen kasıklarımı elliyor ben çekiyorum elini bişey yok boşuna elleme diye. Çok istiyor görüyorum ama elimde olsa keşke elimde olsa.
öyle cnm hayırlısıyla sizlerin güzel haberlerini alırsam üzülmem olacak elbet:)Canimm üzülme rabbime Sığın verecek olan o.. insallh hayırlı isimizi öne alsın. .
samsung Galaxy s3mini
keşke elimizde olsaydı böylelikle elimizde olan şeylerin kıymetini biliyoruz en azından düşük ve ya başka bir sıkıntı yaşamadım Allah korusun zamanı gelecek elbet bu arada temmuz garanti oldu benide ekle cnm yoğunlaştı kanamam
kız nekadar şapşallaştım ben hazirandayım daha enfazla 29hazirandayım:))))Hayırlısı canım temmuz uğur getirsin kaç temmuz canım?
kız nekadar şapşallaştım ben hazirandayım daha enfazla 29hazirandayım:))))
kıyamam sana banamı üzüldün topikten ayrılmamı Allah ta istemiyor bak başının belasıyım....29 haziran peteğimmmmmmmm:13::13:can sıkıntısı
kıyamam sana banamı üzüldün topikten ayrılmamı Allah ta istemiyor bak başının belasıyım....29 haziran peteğimmmmmmmm:13::13:
inşallah tatlım senin hcg en yüksek kaç çıktı benim 476 idi doktor bu aralıkda kimyasal olmaz dedi iyice kafamı karıştırmıştı