- 14 Ağustos 2011
- 520
- 16
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.321
Bilgisayarıma kavuştum sonunda listeyi revize edicem. eklenmek isteyen yazabilir mi bat tarihini. Çok geçmişe gidemeyeceğim...
bitanem bat=beklenen adet tarihini söylemen gerekli. Yani beklenen adet tarhinde olmazsan test yapacaksın .
çok güzel bir haber bu... canım Rabbim tamamına erdirsin inşallah
MAŞALLAH inşallah bu liste son kişiye kadar hep hamile yazar:)
bitanem bat=beklenen adet tarihini söylemen gerekli. Yani beklenen adet tarhinde olmazsan test yapacaksın .
Bilmiyom yaa tuvalete gitmiştim bir iki damla kahverengimsi bişey olmuş peçeteyede geldi biraz erkenden adet mi oldum geçen ay gecikti bu ay erken oldu kafayı yıycem çocuk yapmaya karar vermeden önce adetim hiç şaşmazdı.sen naptın lekelenme olmuştu sın durum ne
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
MAŞALLAH inşallah bu liste son kişiye kadar hep hamile yazar:)
cnm belirtilerini yazarmısın adet ge gününe kadar hissettinmi bişeyler?Allah razı olsun canım inşallah bütün isteyenlerde bu güzel haberi alır en kısa zamanda :*
Canım belki yerleşme kanamasıdır bekle bakalım devamı gelecekmi? Benden de devamı gelmedi canım ole geldigiyle kaldı.:)
Dun yorumluştum bugun daha iyiyim belim ağrıyor.
sağol cnm 50 altı olacakmış normali galiba bir ark.ımla konuştum şimdiben yaptırmadım cnm ama görünen o ki yüksekliği anormal bi durum değil gibi yine de dr un daha doğru şey söyler cnm.
hormon derken beta hcg mi
Canım hayırlı olsun çok sevindim belirtilerin nelerdi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adetin günün geçtimi pekiii yoksa daha varmısaolasın canım bi kaç gündür midem kötüydü üşüttüm sandım sonra ayağa kalktığımda başım dönmeye başladım dün akşamda göğüs uclarım çok büyümşdü acımaya başladı test yaptm poztf çıktı bugnde kan testi yaptırdım çok şükür pozitif
Canim 12 haziran bat
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
adetin günün geçtimi pekiii yoksa daha varmı
ya bunlar hamilelik belirtisi gibi ama inşallah psikolojik değildir bebeğim biraz daha bekleyelim bakalım olmadı test yaparsın 1 gün kala...benim kuzum 22 haziran bat tarihim bugün doktora gidicem yumurtalarım durumuna bakıcak ne durumdalar diye...gerçi biz çalışmalara başladık ...cumartesi oldu pazarda koca istedi diye 2 kere oldu spermler verimsizleşmişdir ama napalım
ekledim canım uğur getirsin inşallahhh :)
destegın ıcın cok tesekkur ederım canım :) ınsallah guzel haberler alıcam pzt
Yavru kedilerimden biri cok hasta hic sut emmiyor. Kafayi kaldiramiyor. Sanirim onu kaybedicem((((