Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bilmiyom yaa tuvalete gitmiştim bir iki damla kahverengimsi bişey olmuş peçeteyede geldi biraz erkenden adet mi oldum geçen ay gecikti bu ay erken oldu kafayı yıycem çocuk yapmaya karar vermeden önce adetim hiç şaşmazdı.sen naptın lekelenme olmuştu sın durum ne

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım belki yerleşme kanamasıdır bekle bakalım devamı gelecekmi? Benden de devamı gelmedi canım ole geldigiyle kaldı.:)

Dun yorumluştum bugun daha iyiyim belim ağrıyor.

Yavru kedilerimden biri cok hasta hic sut emmiyor. Kafayi kaldiramiyor. Sanirim onu kaybedicem:KK43:((((

Canım hayırlı olsun çok sevindim belirtilerin nelerdi ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

saolasın canım bi kaç gündür midem kötüydü üşüttüm sandım sonra ayağa kalktığımda başım dönmeye başladım dün akşamda göğüs uclarım çok büyümşdü acımaya başladı test yaptm poztf çıktı bugnde kan testi yaptırdım çok şükür pozitif :emir_bebek::emir_bebek::nazar:

saolasın canım bi kaç gündür midem kötüydü üşüttüm sandım sonra ayağa kalktığımda başım dönmeye başladım dün akşamda göğüs uclarım çok büyümşdü acımaya başladı test yaptm poztf çıktı bugnde kan testi yaptırdım çok şükür pozitif :emir_bebek::emir_bebek::nazar:
adetin günün geçtimi pekiii yoksa daha varmı

Son düzenleme:
ya bunlar hamilelik belirtisi gibi ama inşallah psikolojik değildir bebeğim biraz daha bekleyelim bakalım olmadı test yaparsın 1 gün kala...benim kuzum 22 haziran bat tarihim bugün doktora gidicem yumurtalarım durumuna bakıcak ne durumdalar diye...gerçi biz çalışmalara başladık ...cumartesi oldu pazarda koca istedi diye 2 kere oldu spermler verimsizleşmişdir ama napalım :KK36:

Arkadasim biz 6 ay bir gün durup bir gün oldu bisey yok buay 5 gün ustuste ve keciboynuzu pekmezi geldi bebecik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yavru kedilerimden biri cok hasta hic sut emmiyor. Kafayi kaldiramiyor. Sanirim onu kaybedicem:KK43:((((

oyy kıyamam canım ya sütüne azcık bebe asprini koysan. Ben çocukluğumdan beri civciv beslerim bazen biri azcık hasta olur ona bebe asprinli su içiriyorum düzeliyo tavsiye derim.

X