Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

normalde hamile bayanlarda mı yüksek oluyor ? normali kaç ki hamile olanlar için birde yumurtlama döneminde de sanırım yüksek oluyormuş

Canim yumurtlamada dusuk oluyormus yumurtlamadan sonra yukseliyormus progestan hormomu yukseldigi icin adet gunu ya da adetten 2 3 gun once dusuyormus ben bu ay olctum dunden beri dusuyor zaten gebelik belirtisi hissetmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar merhabalar Allah rızasına bana yardım edebileck birileri var mı
hormon testi yaptırdım sonuçlarına kendim baktım netten randeuma var daha çok merak ediyorum e 2 değerinden anlayan var mı 46.7 çıkmış benim

Nasil birakirim anneleri yok cocuklar korkutmus kacirmis. Biraksam yasayamazlae bu ilk degil zaten sonda olmayacak.

Bende bekliyorum bugun olmassam yarin test yapicam ama geliyorum diyor benimki

Asiliysa sorun olmaz desigin gibi sebze vw meyveler o yavrulardan daha tehlikeli. Sokakta ac yarali gordummu hic dayanamiyorum valla tehlikeli olsada nasil birakir arkama bakmadan giderim. Biz merhamet edelim ki yaradanda bizim yavrularimisa merhamet etsin.

Aplalalarrriiiiiiiiiiiimmmmmmm :))))))

aşılı canım , hep evin içinde zaten. Çok hareketli ama, çocuğun üstüne falan basar geçer yani umursamaz :KK70: inşallah bebek olur , onlarda birbirine uyum sağlar :)

Canim yumurtlamada dusuk oluyormus yumurtlamadan sonra yukseliyormus progestan hormomu yukseldigi icin adet gunu ya da adetten 2 3 gun once dusuyormus ben bu ay olctum dunden beri dusuyor zaten gebelik belirtisi hissetmiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bizim batlar aynı. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. O testten tekrar yaptın mı?
Ben normal test yaptım dün negatif çıktı. arada bel ağrım var ve sabah kalkınca 2-3 gündür gaz sancım oluyor. dinlenince çok rahatım ama iş yapmaya kalkınca kasıklarım sancılanıyor batıyor ağrıyor bakalım ya diyorum çörekotu kist yaptı yada bebek geldi yada psikolojik ama ben farkında değilim.:KK9:

kızlar merhabalar Allah rızasına bana yardım edebileck birileri var mı
hormon testi yaptırdım sonuçlarına kendim baktım netten randeuma var daha çok merak ediyorum e 2 değerinden anlayan var mı 46.7 çıkmış benim
Estrojen (Estradiol, E2): Başlıca yumurtalıklardan salgılanır. Ergenlik döneminde dişi özelliklerin gelişmesini sağlar. Meme gelişiminde etkilidir. Adet düzeninde progesteronla birlikte önemli rol oynar. Adet döneminin ilk yarısında daha yüksek düzeyde bulunur.

Estrojen (Estradiol, E2): Başlıca yumurtalıklardan salgılanır. Ergenlik döneminde dişi özelliklerin gelişmesini sağlar. Meme gelişiminde etkilidir. Adet düzeninde progesteronla birlikte önemli rol oynar. Adet döneminin ilk yarısında daha yüksek düzeyde bulunur.

normal değer kaç olmalı acaba daha önce sizler yaptırdınız mı bu testleri

yürüyüşün hamileliğe bir zararı dokunmaz canım ya... sen için ferah tut...

Korkuyorum canım işyerinin yolu da çok kötü çukurku tarla yolundan geliyoruz geçen sefer kimyasal gebelik olunca şimdi kuruyorum kafamda

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yaa adetime 3-4gün vardı bendede kanama oldu şimdi ne bu offff 😢😢😢

Benimde son 3 gunum kizlar bakalim....stresbyapmamaya calisiyorum ama yapiyorum sanirim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bilmiyom yaa tuvalete gitmiştim bir iki damla kahverengimsi bişey olmuş peçeteyede geldi biraz erkenden adet mi oldum geçen ay gecikti bu ay erken oldu kafayı yıycem çocuk yapmaya karar vermeden önce adetim hiç şaşmazdı.sen naptın lekelenme olmuştu sın durum ne

X