- 16 Mayıs 2014
- 108
- 17
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.281
Bilgisayarıma kavuştum sonunda listeyi revize edicem. eklenmek isteyen yazabilir mi bat tarihini. Çok geçmişe gidemeyeceğim...
Benim bat 11 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilgisayarıma kavuştum sonunda listeyi revize edicem. eklenmek isteyen yazabilir mi bat tarihini. Çok geçmişe gidemeyeceğim...
kendime söz verdim yapabilirsem eğer bu hafta 5 kitap okucam yaklaşık 20 ünite bi şekilde okumam lazım... öğleden sonraları çok gelmeyim foruma da çalışayım diyorum umarım yapabilirim
ben bugün gidicem kuzum yumurta takibine bakalım ne olacak cumartesi kasık ağrım çok idi...bugün yine başladı...sen kaçıncı denemende hamile kalmış idin
İlk denememdi ve hiç olur die tahmin etmedim canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hadi bakalım canım inşallah ben bi kaç ay kendim hareket edcm olmassa doktorun yolunu bulcaz mecbur
kızlar benimde umudum haziran ayı bakalım dua edin lütfen
Benim bat 11 haziran
kızlar kan testim pozitif çıktı inşallah allahım bütün isteyenlerede nasip etsin muane oldukdan snra inşallah daha çok sevinirim olumsuz bişey yoktur dua edin bana hepinz dualarımdasınız :*
kızlar kan testim pozitif çıktı inşallah allahım bütün isteyenlerede nasip etsin muane oldukdan snra inşallah daha çok sevinirim olumsuz bişey yoktur dua edin bana hepinz dualarımdasınız :*
İnşallah canım inşallah hepimizin duaları kabul olur
BU AY GÖBİŞ, DOLSUN BEBİŞ
AYAKLAR FORAA :81::87::86:
Öncelikle bir bakalım en büyük düşmanımız kimmiş? STRES
Peki bu stres bize ne kötülükler edermiş bakalım;
Kortizol, böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır, *****KADINLARDA KISIRLIĞA NEDEN OLUR***** Ve bağışıklık sistemini baskılar.
Topiğimiz hayırlı olsun öncelikle. Bu toiğin bazı değişmez kuralları vardır arkadaşlar.
* Umutsuzluk yok.
* Karamsarlık yok.
* Şeytan vesveselerine kulak verip can sıkmak yok.
* Kadere isyan etmek yok.
* Rabbimden umudunu kesmek yok.
Bu topikte huzur var,neşe var, sizin gibi yüreği güzel insanlarla hoş paylaşımlar var, birbirimize umut vermek var, sevgi var, en önemlisi bolbol hamiş var olacak inşallah. Biz buna inanıyoruz. Sadece Haziran değil her ay en çok hamişi olan topik bu olacak inşallah.
Bu liste bizim umut listemiz. İnşallah bütün listeyi minik bebeklerine kavuşmuş göreceğiz.
Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla,
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
NICK BAT YAŞ KAÇINCI BEBEK SONUÇ Safransarı 15 Mayıs 1. HAMİLE Asibayburtlu 25 Mayıs 1. HAMİLE Elifd88 27 Mayıs 1. HAMİLE EBurcak44 27 Mayıs 3. HAMİLE Asıkalp ??????? 1. HAMİLE Ghkat 28 Mayıs 1. HAMİLE Sedanur1986 18 Mayıs 1. ??????? Bebegım 25 Mayıs 1. ???????? Hazan314 25 Mayıs 1. ???????? Chuce 25 Mayıs 1. ??????? Shimmy 25 Mayıs 1. ?????? Mavikelime 26 Mayıs 1. ????????? Kimyager1508 26 Mayıs 1. ???????? Xyzxyz 26 Mayıs 1. ???????? Polisesi 26 Mayıs 1. ??????? Arzuackgz 30 Mayıs 1. ??????? Skrys 1 Haziran 1. Silik çizgi Ddm_grhn 1 Haziran 1. ????????? Ada343539 1 Haziran 1. ????????? Eakgul 1 Haziran 1. ???????? Patriyn 1 Haziran 1. ???????? Mmsl 1 Haziran 1. ???????? dincersemra1 2 Haziran 1. Beklemede Pirelideve 2 Haziran 19 1. Beklemede Asikalp91 2 Haziran 1. Beklemede Paytipo 2 Haziran 1. Beklemede Kaeder 3 Haziran 1. Beklemede Esra_the_teacher 3 Haziran 1. Beklemede Ece1026 3 Haziran 1. Beklemede Bebekıstıyom 3 Haziran 1. Beklemede Leylaup 4 Haziran 37 2. Beklemede Ays_79 4 Haziran 1. Beklemede Folik 4 Haziran 1. Beklemede MEYRAAAAA 5 Haziran 1. Beklemede Nur48 5 Haziran 1. Beklemede Zeynep_xx 5 Haziran 1. Beklemede ACDEFCD 5 Haziran 1. Beklemede Megabitli 5 Haziran 1. Beklemede Blackberry34 6 Haziran 30 2. Beklemede Zambak84 6 Haziran 1. Beklemede Flower88 6 Haziran 1. Beklemede Naginagi1990 6 Haziran 1. Beklemede Korkusuzkorkak 6 Haziran 1. Beklemede Kardeleeeen 6 Haziran 1. Beklemede Dilruba80 6 Haziran 2. Beklemede Missladybird 6 Haziran 1. Beklemede Mutsuz28 7 Haziran 1. Beklemede Beyazkedi5 7 Haziran 1. Beklemede Seltol 7 Haziran 1. Beklemede Şeker pembe 8 Haziran 2. Beklemede Curcu_27 8 Haziran 1. Beklemede Sekernaz 8 Haziran 1. Beklemede Askbahcem 8 Haziran 1. Beklemede Ayshenn 8 Haziran 1. Beklemede Hkbinici 9 Haziran 2. Beklemede 26May 10 Haziran 1. Beklemede Prettygnc 10 Haziran 1. Beklemede Baderdgn 10 Haziran 1. Beklemede Kelebek2211 11 Haziran 1. Beklemede Denısee06 11 Haziran 1. Beklemede Yasmin6734 12 Haziran Beklemede Ortmenim 12 Haziran 1. Beklemede Sbl_9 12 Haziran 2. Beklemede Ömrüm3208 13 Haziran 1. Beklemede Gulumse88 13 Haziran 1. Beklemede Rhye_84 13 Haziran 1. Beklemede KTOZOGUL 13 Haziran 1. Beklemede Angel_26 13 Haziran 1. Beklemede Senben60 14 Haziran 1. Beklemede Acr34 14 Haziran 1. Beklemede Dandınıdandını 15 Haziran 1. Beklemede Esra51 16 Haziran 1. Beklemede Hanife55 16 Haziran 1. Beklemede Angels1987 16 Haziran 1. Beklemede Sykapusuz 16 Haziran 1. Beklemede Nazlıgamzelim 16 Haziran 1. Beklemede Delfn 17 Haziran 1. Beklemede Berfn 18 Haziran 1. Beklemede WaysofMom 18 Haziran 1. Beklemede Teolog5525 18 Haziran 1. Beklemede Ayshe9388 19 Haziran 1. Beklemede Keser84 20 Haziran 1. Beklemede Denizhaziran 20 Haziran 1. Beklemede Sirine82 20 Haziran 1. Beklemede Medi61 22 Haziran 30 yaş 1. Beklemede Elif5541 23 Haziran 1. Beklemede Ademelmas33 23 Haziran 1. Beklemede Berenay06 23 Haziran 1. Beklemede Badefne 23 Haziran 1. Beklemede Mrv06_srkn 28 Haziran 1. Beklemede BenimAşkPastam 1 Temmuz 1. Beklemede Seltol ??????? ? Beklemede Sekercik ??????? ? Beklemede Zeppp16 ??????? ? Beklemede Fperi ??????? ? Beklemede Whitemis ??????? ? Beklemede Kizancik ??????? ? Beklemede Ece1026 ??????? ? Beklemede Ebrulii77 ??????? 2. Beklemede Kubra5401 ??????? 1. Kimyasal sonucu beklemede Dincersemra1 ??????? ? Beklemede Scarfaceislove ??????? ? Beklemede Haoz ??????? ? Beklemede İstanbull22 ??????? ? Beklemede
1 haziran di benim bat canim
Benim bat 11 haziran
BlackBerry benise ekle 25hazirannnnn inşşşş
ekledim canlar uğur getirsin inşallah.....
bi bat da benden olsun 15 haziran:))
merhaba bende aranıza katılmak istedim. 2 yıllık evliyim sol overim 9 yıl önce alındı 28 yaşındayım. evliliğim boyunca hiç korunmadık 3 ay klomen kullandım polikistik overim. doktorumu değiştirdim ve yeni doktorum ilk etapta rahim filmi çektirdi çarşamba günü. önümüzdeki 3 ay herhangi bir tedavi vermiyorum rahim filmi sonrası 3 ay içinde gebelik oluşabiliyo dedi. şuanda şeker ilacı kullanıorum yumurta kalitem artsın diye ve folbio.doktorum herşeye hazırlıklı ol dedi iğneli tedavi ile devam edecek aşılama ve tüp bebekle devam.allahım hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. batım 20 haziran.
benide ekle benide son adet tarihim 28 mayıs
Benim 30 haziran :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
beni unutma ya ama bak küserim banane banane benide ekle ekle ekle