Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

soğuk içiliyor cnm...ben günlük sabah akşam taze kaynatıyorum.birazda fazla atıyorum Allahım gönlüne göre versin...

Benimde düşüğüm var ve kasıklarımda suan oldugu gibi ozamanda ağrı vardı. Şuan ağrım var ve gebelik yok. Normal adetlerimde olmaz böyle. Adetim başlar ağrımda başlardı. 7 gün gecikmem var ve kasık ağrılarımda var ama gebe değilim belirtilere takılma Yoksa çok üzülüyorsun. Yıpratıyorsun kendini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen canim insanın psikolojisi bozuluyor stresten de busefer gebelik olusmuyor sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

beş kedi miiiiiii :)))
Allahım yardımcın olsun çok zor canım gerçekten..

bende iyiyim kuzum geldik iş başı yaptık pazartesi sendromu

:)) bende ptesi gününü oldum olası sevmem gıcıkk gün :) defne kızz dün benim çok karnım ağrıdı ve leke geldi nasıl desem böle ymurta akı kıvamında pembemsi leke geldi ardındandna bi kaç kahve leke geldi kasıklarımda batmalar var ilacım 2 gün önce bitti ahada adet oldum derken dugün tertemizim acaba bebiş varmıdır daaaa ???? yoksa bir hafta sonra adete mi hazırlanıyorum keşke gelsede adet olsa diyorum artık bunaldım yeminle öfff sokaklardayımm sokaklardayımmm üstüm başım allam yaaaaa :)))))

kuzucum yerleşme kanaması olabilir ayy inşallah da öledir gögüs ağrın falan nasıl varmı başka belirtilerin bebeğim inşallah hamişsindir ya dua edicem sana bol bol

kuzucum yerleşme kanaması olabilir ayy inşallah da öledir gögüs ağrın falan nasıl varmı başka belirtilerin bebeğim inşallah hamişsindir ya dua edicem sana bol bol

ne kadan güzel konuşuyorsun inşşş hamileyimdir hayırlısıyla inş canımmm ama şu lekeleri hep görüyorumyaa hepside sanki bana hain tuzaklar kurar gibi farklı oluyor :))) göğüslerim birazcık büyümüşler ama regl öncesinde oluyor bende şu batmalar beni şüphelendiriyor bideee çoooook minik bulantı mı var sanki belki çok takıyorumdur ondanda olabilir :)) sen ne yaptın bebeğim batın ne zaman senin ????

canım benim..
toxoplazma testim benim negatif. Yani o hastalığı hiç geçirmemişim ve riskli. Ama ben onun bizimle varlığının devam edeceğini düşünüyorum. Sadece bebek doğduğunda 1 ay kadar gelen misafirler sebebi ile otele gönderebilirim onun dışında bizimle yaşar canım.
Birde maydonoz köpekten daha tehlikeli haberin olsun

ya bunlar hamilelik belirtisi gibi ama inşallah psikolojik değildir bebeğim biraz daha bekleyelim bakalım olmadı test yaparsın 1 gün kala...benim kuzum 22 haziran bat tarihim bugün doktora gidicem yumurtalarım durumuna bakıcak ne durumdalar diye...gerçi biz çalışmalara başladık ...cumartesi oldu pazarda koca istedi diye 2 kere oldu spermler verimsizleşmişdir ama napalım

Herkese günaydın,

Benim Adetimden ne ses var ne Seda bugün tam 7. Gün. Dün yine testim negatifdi. Hatta dün hafif kahverengi leckelenmem oldu. Çok canım sıkkın. Önce sizin fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Sonra Dr gitcem.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar slm benim batımda 24 haziran bir düşüğüm var çalışmalara bu ay tekrardan başladım hayırlısıyla gelir inşallah Allah büyük hepimiz bu yolda emekler veriyoruz Allah emeklerimizi boş çevirmesin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkese bu arada hayırlı haftalar..hepiniz tez zamanda mutlu haberler alın inşallah

cnm yerleşme kanamasıdır inşallah bence kandan baktır en kısa zamanda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…