- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.101
Bu ay belirtilere çok takilmadik canım geçen ay baya hayal kırıklığına uğradım çünkü. Bu ay da kendimi dinlememeye karar verdim. Tabi son bihaftadir kasiklarimda enteresan batmalar var onları hissetmek mümkün değil bide 2 gündür bi gaz sıkıntısı yaşıyorum onun dışında goguslerim de falan herhangi bişey yok. Bugün baya akintim vardı krem renginde kırmızılar geldi diye sürekli tuvalete gittim ama gelen yok henüz bakalım.
6hazıran bıtanem erken yumurtladım bu ay kur yuzunden.
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Uğurlu listeye bende eklenemedim biturlu:)
az kalmış inşallah hamişsindir
Benide ekleyin lütfen😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bılgısayardan degıstırebılıyorum ıpad veya telden degısıklıge ızın vermıyor. Yarın bılgısayar gelecek o zmn revıze edıcem lısteyı.
İnşallah cnm. Ya çok husrana ugruycam yada cok sevınıcem. Yattıgım yerde bıle belıme bıcak sapkanıyo kasıklarıma ınce ınce ıgne batıyo. Bır ıhtımal yumurta kıste cevırdı onun belırtılerını yasıyorum.
Tamam canıminşallah senin belirtiler de bebistendir :)
nasıl yani canım ya anlamadım böle bişi olabilir mi ?
Ayy canım bi kola istedi şimdi asitli asitli hararetımı alırdı yahu :))
bende var gel :)
İnşallah cnm. Ya çok husrana ugruycam yada cok sevınıcem. Yattıgım yerde bıle belıme bıcak sapkanıyo kasıklarıma ınce ınce ıgne batıyo. Bır ıhtımal yumurta kıste cevırdı onun belırtılerını yasıyorum.
Canm benmde bat 31 mayisti hala gelen giden yok battan 3 gun once kanda negatif cikti ben de kist oldu diye cok korkuyorum :-( incir.suyu icmistim ondan mi boyle oldu hic gun sasmazdi adetim 2 gun daha gelmezse bidaha kanda baktircam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bende korkmaya başladım bu durumdan kasık batmaları pıt pıt atmalar aşırı gaz ve akıntı kiste delalet olabilirmi?Ya okudum bı yerde adetle atılan kıste de cevırebılıyormus catlamazsa tabıı
İnşallah öyle olma mıştır da bebek olmuştur cnm gec dollenme olmustur. Guzel haberler ver bıze
Benimde kasigimda sancı var hatta bacağıma vuruyor bende korkuyorum kist mi oluşmuştur diyeİnşallah cnm. Ya çok husrana ugruycam yada cok sevınıcem. Yattıgım yerde bıle belıme bıcak sapkanıyo kasıklarıma ınce ınce ıgne batıyo. Bır ıhtımal yumurta kıste cevırdı onun belırtılerını yasıyorum.
Ya okudum bı yerde adetle atılan kıste de cevırebılıyormus catlamazsa tabıı
Canm benmde bat 31 mayisti hala gelen giden yok battan 3 gun once kanda negatif cikti ben de kist oldu diye cok korkuyorum :-( incir.suyu icmistim ondan mi boyle oldu hic gun sasmazdi adetim 2 gun daha gelmezse bidaha kanda baktircam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İnşallah öyle olma mıştır da bebek olmuştur cnm gec dollenme olmustur. Guzel haberler ver bıze