Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

İst avrupa yakası bak asya yakası bıle daha yesıl bızım burda varya kışın cam acamazsın isten nefes alamazsın bız kışın ev kuşu oluruz yemin ederim yaa. Ailem alanyada gıttık mı donmek ıstemıyoruz ordan yaa toroslara cıkıyoruz mesıre alanlarına muhtesem oluyo tıkanıyoruz valla havadan...

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

ALANYADA güzel canım bizde uludağ var ara ara gidiyoruz bide benim ailem bursanın köylerindendi dağın içinde köy yazlarıda oraya gideriz botanikpark misi cumalıkızık mudanya bursada yer çok canım ama giderek burada siteler arttı halada artmaya devam ediyo

Keşke hıc olamasa osıteler hayatı mahvedıyor yaa bızde sıte ne rezıdanse lar var 30 katlı ay goremez olduk hakkımızda hayırlısı cnm yaa

Blackbery aranız yeni katıldım.Ben aralık ta kürtaj oldum.Bebeğimin kalp atışları durmuştu.ben de senin gibi 6 haziranı bekliyorum.Bir kızım var 8 yaşında. Pek umudum yok ama beni de listeye ekler misiniz

burda toki yaptı canım merkeze çok yüksek katlı binalar ama tutmadı yani ilgi duyulmadı ayy bi bebişim olsada götürsem onu parka

Blackbery aranız yeni katıldım.Ben aralık ta kürtaj oldum.Bebeğimin kalp atışları durmuştu.ben de senin gibi 6 haziranı bekliyorum.Bir kızım var 8 yaşında. Pek umudum yok ama beni de listeye ekler misiniz

Tabıkı eklerım sabah cnm uğur getırsın ınsallah. Belirtilerın var mı canım?

Bi belirti var mi cnm?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu ay belirtilere çok takilmadik canım geçen ay baya hayal kırıklığına uğradım çünkü. Bu ay da kendimi dinlememeye karar verdim. Tabi son bihaftadir kasiklarimda enteresan batmalar var onları hissetmek mümkün değil bide 2 gündür bi gaz sıkıntısı yaşıyorum onun dışında goguslerim de falan herhangi bişey yok. Bugün baya akintim vardı krem renginde kırmızılar geldi diye sürekli tuvalete gittim ama gelen yok henüz bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…