- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.061
hayırlısı gülüm insallah bu ay kavusuruz bebişlerimize
Ben uyurken baya muhabbet etmişsiniz anca okudum😊Adet olanlar var inş önümüzdeki ay hamile olur.Blackberry senin adete var daha inş yerleşme kanamasıdır.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kırmızılar geldi males umarım sizlerden güzel haberler alırım bir dahaki aya devam
Mrb cnm nasılsın nasıl gıdıyor amerıka nasıl soguk mu? İst da yagmur vardı bugun. İnşallah oyledır tatlım bı daha gelmedı bubay erken de yumurtladım kasıklarda batma devam edıyor ınsallah bebişim gelmiştir. Garipöhissediyorum. Sende ne var ne yok?
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Hayırlı haberlerini bekliyorum inş.Buraya yaz geleli çok oldu havası Antalya havasına yakın buranın .Bende belirti olarak göğüslerimdeki sızı var hala ,baş dönmesi oluyo ama bende arada olan bişey zaten.Belirtiler aynı şeyler ,bu ayda umudum yok ama nasip bakalım.4 gün var bat'a
Var cnm her yer su burda deniz göl dere ne ararsan var.biz yüzmeye değilde su kenarına pikniğe gidiyoz😊Aynıyız cnm benımde 6 haz. Bu ay çörekotu kürü erken yumurtlamama neden oldu. Umutsuzluk yok cnm inşallah gelecek bebişler, bende bazen acaba psikolojik mi yaşıyorsun diyorum ne bılım amann zamana bıraktım bakalım ne olcak görecuk hakkımızda hayırlısı.
Ay ne guzel yaz gelmış denız var mı orda?
tesadüfün bu kadarı :)
Var cnm her yer su burda deniz göl dere ne ararsan var.biz yüzmeye değilde su kenarına pikniğe gidiyoz😊
Preseed deneyen var mı aramızda?????
Oyy ne guzel yaa bizimde her yer bına bı gol var küçükçekmece gölu yanından gecmek istemezsın leşş gıbı lagım kokar. Yeşilliğe hasretız yaa.. Kaç senedır pıknık yapmıyoz bılmem valla...
Bende burdaki eski yazıları okuyarak buldum. Spermlerin vajinada uzun süre yaşamasını sağlıyormuş. Ovulasyon testi ile bir arada kullandım. 8. Ayımız bu ay. Adetime 7. gün var.
CANIM BURSAya GELL ailenle burda çok fazla yeşillik var botaniğe gideriz pikniğe
Oyy ne guzel yaa bizimde her yer bına bı gol var küçükçekmece gölu yanından gecmek istemezsın leşş gıbı lagım kokar. Yeşilliğe hasretız yaa.. Kaç senedır pıknık yapmıyoz bılmem valla...
Kızz gecen mamısaya gıttım ya bursa otogara gırdık mola verdık yarım saat valla mıss gıbı havası beaa çok sevdım manısa da mıss gıbı ozlemısım daglık yesıllık yerlerı valla. Bızde yok bacım valla tepeden bı manzara cekım bu ne heryer bına dersın o derece..
Buralarda tertemiz heryer insanlar dikkat ediyo temizlige park gorevlileri surekli dolaniyo ortalarda zaten.Eki Görüntüle 1140504 Eki Görüntüle 1140504 Eki Görüntüle 1140508 Eki Görüntüle 1140510