Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Canm benmde bat 31 mayisti hala gelen giden yok battan 3 gun once kanda negatif cikti ben de kist oldu diye cok korkuyorum :-( incir.suyu icmistim ondan mi boyle oldu hic gun sasmazdi adetim 2 gun daha gelmezse bidaha kanda baktircam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de hic sasmazdi bu ay 6 gün gecikmeli geldi. bence aklina kötü seyler getirme. ben bide hamile kalmadan önceki aylarda gecikenleri okumustum. neden bilmiyorum ama bazilarinda var böyle bisey

bende de hic sasmazdi bu ay 6 gün gecikmeli geldi. bence aklina kötü seyler getirme. ben bide hamile kalmadan önceki aylarda gecikenleri okumustum. neden bilmiyorum ama bazilarinda var böyle bisey
nedenini eskileer rahim gebeliğe hazırlık görüyor diye açıklıyorlar hadii hayırlısı inşallah onun belirtisidir.......

kızlar ya evleniyorlar şak iki ay sonra hamileymiş diye duyuyorum nasıl oluyo o iş yahuuuuu:emir_bebek::emir_bebek::84::84::84::84:

bat 5 haz.bugun gittim kan verdim eger hamilelik varsa yarin cikcak.esimle cok siddetli kavga ettik.bana bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim ve su anda ayri yatyoz.ben hamilelik dusunurken bana soylenen soz bu iste.cok kotuyum.

bat 5 haz.bugun gittim kan verdim eger hamilelik varsa yarin cikcak.esimle cok siddetli kavga ettik.bana bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim ve su anda ayri yatyoz.ben hamilelik dusunurken bana soylenen soz bu iste.cok kotuyum.
meyra sebep maaş durumumu birtanem nolur üzme kendini .......sinirle saçmasapan konuşurlar.....

Slm kizlar benm de umudum haziran.mart ayinda dogum olmus olur ne de guzel olur degl mi.bir kizm var 5.5 yasnda.kardes istyorz yalnz kalmasn.erken menopoz fsh problemim var.3 yil kadardir.insallh bu ay bizlere ugur getirir..

Sikma guzel canini iyiki bosanalim lafini ogrenmisler bi halt yiyecekleri yokta korkutuyolar sanki biz mahkumuz onlara bosanmayalim diye yalvarmamizi bekliyolar heralde

meyra sebep maaş durumumu birtanem nolur üzme kendini .......sinirle saçmasapan konuşurlar.....

aynen oyle.direnmekte israr etti.ve sirf konuyu kopatmak icin bosanyoruz diyerek dikkati baska yere cekmek istedi.nedir cektigim.inanin biktim artik.evi terk etti .sonra salak geri geldi .cok kotuyum.biktim artik.mucadele etmekten biktim.

Sikma guzel canini iyiki bosanalim lafini ogrenmisler bi halt yiyecekleri yokta korkutuyolar sanki biz mahkumuz onlara bosanmayalim diye yalvarmamizi bekliyolar heralde

cok bunaldim .evliligimizi iyice cocuk oyuncagi yapti.biktim srtik.usandim iyice

canım bu kadar şiddetli ne konuda kavga ettiniz ki :KK19:

Kuzen gcn ay çektirdi İst da valla hic acimadi dedi 5 dk da bitti dedi 340 TL ama rahat cekiyorlarmis oraya cektircem ben. İyi bir yere cektirirsen cnm biraz pahali olur ama acisi olmaz. Ben silinti yapmiuorum ya narkozda alman gerek yok acisa bile onlar için herşeye deger.

bende 350 tlye yaptırdım bende baya acıdı ama herkesin acı eşiği aynı değil. ve söylediğin gibi canım minnaklar için herşeye değer :KK16:

Kizlar ovulasyon testlerin 10 gündür silik cikiyor bozuk olabilir mi ya

Canım bozuk olabilir ama hepsi mi bozuk orası düşündürücü ??? Ben ovulasyon testleriyle anlasamiyorum ben bi kaç ay denedim hiç mi koyu çizgi çıkmaz ??? Ben o testi dinlemeden gün aşırı çalışma yaptım ve hamile kaldım bazı insanların gebelik ve ovulasyon testleri sonucu doğruyu gostermez bi arrkadasimin gebe olduğunu bildiği halde test yapıyormuş teste negatif cikiyomus üstelik bu ilk haftalar değil ileriki haftalarda denenmis senle benim ovulasyonumuz teste yansmiyor hherhalde :KK43:((

Son düzenleme:
cok bunaldim .evliligimizi iyice cocuk oyuncagi yapti.biktim srtik.usandim iyice

Cnm duruma çok üzüldüm.Yanlış anlama ama bence çocuk işini ertele biraz .Eşinle sorunlarını hallet sonra düşün.Bende senin gibi eşimle aynı memleketliyiz bir ay konuşup tanıştık evlendik ailesi nişanlıyken felan çok iyilerdi bana karşı düğün günü değiştiler sonrasındada çok ağır şeyler yaşattılar bana.eşimden bi kötuluk görmedim Allah Razı olsun ama ben ona hep korkuyla yaklaştım acaba ailesi gibi değişir mi diye .eşim çocuk istiyodu ben sırf onu daha iyi tanıyım değişip değişmiyceğini anlıyım öyle dedim.çok şükür iki yıldır en ufak bi değişme olmadı artık çocuk için uğraşıyoruz.İnsanoğlu ilerisini bilemez ama ben gerekeni yaptım tevekkül Allaha kalmış bişey.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

X