-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.121
ama hak veriyorum hem kendileri üzülüo hem bizim halimize üzülüyor lar güçlü durmaya çalışıyorlar kolay deil
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hmn ucuyorum :)
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Canm benmde bat 31 mayisti hala gelen giden yok battan 3 gun once kanda negatif cikti ben de kist oldu diye cok korkuyorum :-( incir.suyu icmistim ondan mi boyle oldu hic gun sasmazdi adetim 2 gun daha gelmezse bidaha kanda baktircam
nedenini eskileer rahim gebeliğe hazırlık görüyor diye açıklıyorlar hadii hayırlısı inşallah onun belirtisidir.......bende de hic sasmazdi bu ay 6 gün gecikmeli geldi. bence aklina kötü seyler getirme. ben bide hamile kalmadan önceki aylarda gecikenleri okumustum. neden bilmiyorum ama bazilarinda var böyle bisey
nedenini eskileer rahim gebeliğe hazırlık görüyor diye açıklıyorlar hadii hayırlısı inşallah onun belirtisidir.......
benim 4 haziran cnm az kaldı ama bilmiyorum herşeyin hayırlısı....ya insallah leylacim yaa :) yeni bat 30 haziran daha cok var :/
senin ne zamandi?
meyra sebep maaş durumumu birtanem nolur üzme kendini .......sinirle saçmasapan konuşurlar.....bat 5 haz.bugun gittim kan verdim eger hamilelik varsa yarin cikcak.esimle cok siddetli kavga ettik.bana bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim ve su anda ayri yatyoz.ben hamilelik dusunurken bana soylenen soz bu iste.cok kotuyum.
bat 5 haz.bugun gittim kan verdim eger hamilelik varsa yarin cikcak.esimle cok siddetli kavga ettik.bana bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim ve su anda ayri yatyoz.ben hamilelik dusunurken bana soylenen soz bu iste.cok kotuyum.
meyra sebep maaş durumumu birtanem nolur üzme kendini .......sinirle saçmasapan konuşurlar.....
Sikma guzel canini iyiki bosanalim lafini ogrenmisler bi halt yiyecekleri yokta korkutuyolar sanki biz mahkumuz onlara bosanmayalim diye yalvarmamizi bekliyolar heralde
aynen canım bencede böyle yap önce bunları bitir ondan sonra basla canım.sifa olsun
bat 5 haz.bugun gittim kan verdim eger hamilelik varsa yarin cikcak.esimle cok siddetli kavga ettik.bana bosaniyoruz dedi.bende tamam dedim ve su anda ayri yatyoz.ben hamilelik dusunurken bana soylenen soz bu iste.cok kotuyum.
Kuzen gcn ay çektirdi İst da valla hic acimadi dedi 5 dk da bitti dedi 340 TL ama rahat cekiyorlarmis oraya cektircem ben. İyi bir yere cektirirsen cnm biraz pahali olur ama acisi olmaz. Ben silinti yapmiuorum ya narkozda alman gerek yok acisa bile onlar için herşeye deger.
Ya okudum bı yerde adetle atılan kıste de cevırebılıyormus catlamazsa tabıı
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Kizlar ovulasyon testlerin 10 gündür silik cikiyor bozuk olabilir mi ya
cok bunaldim .evliligimizi iyice cocuk oyuncagi yapti.biktim srtik.usandim iyice
benim 4 haziran cnm az kaldı ama bilmiyorum herşeyin hayırlısı....