Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

canım benim batı degişebilirsin yeni bat 1 temmuz adet oldum ben

T
Dr kar adet bitimi iki günde bir diyor çünkü Kadin iki uç kere yumurtlayabilir sen farketmeye bilirsin. Bu yüzden bir gün ilişki.ikinci gün sperm yasiyo sonra yine ilişki.

Ay inşallah cnm Raabim büyüktür. Ve en çok eslere malum olurmuş canim. İnşallah bu ay gelecek bebisin.
Benim sağ kasigimda sanki yildirimlar cakiyodu sonra kesildi bugünde orta kisimda bi agri var rahim mi var orda

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evt cnm ortada rahim var agrini takip etmeye devam et bence. Gayet iyi gidiyor :)

Cnm benimde troit 19 ilaç kullanıyorum ama adetim duzenlidir. Troite bağlama bence. Sen yine de bekle canim.

sadece bir ihtimal olarak düşündüm ben üç ay önce öğrendim tiroid olduğumu iki ayımda erken bile olmuştum. hayırlısı cnm bekliycez bakalım saol :)

Black ben adet belirtisi yasiyorum malesef

Off bende oyle. Ama senin gecmisti devilmi

sabrediyorum ama bazen çileden çıkıyorum , lafımı dinlemezse valla popoya şaplağı yiyor, yoksa tepeme çıkıyor canım ((((
Evet cok yaramaz oluyolar bazen benimde evimde bes annesiz kedi var. Biberonla iki saate bir beslemem gerekiyor cisini kakasini kendilwri yapamiyor bide onlari yaptiriyorum gecede uc kere kalkiyorum.

Ben hala beklemedeyim ..
Canim insallah gelmez hamissindir.

Kis belki gec dollenmedir.insallah hamissindir

canım benim batı degişebilirsin yeni bat 1 temmuz adet oldum ben
Tabi cnm bilgisayarima kavuşunca listeyi revize edicem. Yarin sabah elimde olur inş. Telefondan ipadden değişmiyor. İnşallah bu ay uğurlu gelsin cnm.
sadece bir ihtimal olarak düşündüm ben üç ay önce öğrendim tiroid olduğumu iki ayımda erken bile olmuştum. hayırlısı cnm bekliycez bakalım saol :)
Rica ederim cnm habersiz birakma bizi

Su falan içerken keşke diyorum suyun tadi değişik gelse ama nerdeee:))

inşallah cnm :)

canım peki kanama varmı yada kanlı akıntın devam ediyormu .eger yoksa endise etme.evet bence testyaptır canım için rahatetsin kan tahlili yaptır bence

Tatlım normal adet kanaması gibi artık .hiç böyle bir adet başlangıcı yaşamamıştım korku dolu bir adet kanamasıymış meğer.kırmızıları gördüm artık yeni bat 28 haziran

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Önce doktor negatif dedi başımdan aşağı kaynar sular indi şimdide kırmızılar bende çok üzgünüm tatlımmm.birbirimize destek olcaz burda üzülme mmevlam me eylerse güzel eyler nasipp

Hadi ya ben bilmiyodum öyle bişey olduğunu. ..
Bu ay da öyle yaparız bakalım. ..

Kozlar iki uç damla k.rengi akinti geldi adet öncesi gelen akinti gibi kokuyo o kadar. Nedendir acaba

Yerleşme kanamaları adetten 1 hafta önce ve pembe ya da kahverengimsi oluyormus,ara ara gelirmiş inşallah öyledir hakkında hayırlısı olsun

canım benim bende adet oldum dün hayırlısı insallah.benimde bu ay cok acayip oldu hemde erken adet oldum.ve sırtıma vuran bir agrı oldu.nasip degilmiş

canım benim bende adet oldum dün hayırlısı insallah.benimde bu ay cok acayip oldu hemde erken adet oldum.ve sırtıma vuran bir agrı oldu.nasip degilmiş

Hayırlısı tabi benimde 2 gün erken oldu nasibimiz bizi en kısa zamanda bulsun inşallah göbekler bbebek dolsun :)

Yerleşme kanamaları adetten 1 hafta önce ve pembe ya da kahverengimsi oluyormus,ara ara gelirmiş inşallah öyledir hakkında hayırlısı olsun

Tesekkur ederım cnm ınsallahh

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

iyi akşamlar kızlar yarın adet olucam ama dünden beri midem çok kötüydü başım fılan dönüyordu ayağa kalktığımda bugn test yapim dedm çok silik bi çizgi çıktı kırmızılık fln yok o çizginin gölgesi belirlendi sadece inşallah vardır bebiş lütfen dua edin bana sabah ilk idrarla tekrar yapıcamm..

Cnm ınsallah hamılesındır ama o golge zaten oluyor sılık kırmızı olursa hamılesındır canım. Sabah yap haber ver bızede

iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…