- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #7.041
Ya benim yumurtlama gününden beri agrilarim devam ediyordu ilk iki uç gün belin kesildi ikiye sanki sonra kasiklarim batmaya başladı az az. Bi ortasi bi sağ bi sol karisik.
İnşallah hamissindir cnm sende
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
TYumurtlama olduktan sonra gun asiri iliskiye girmenin gereği var mi? (Yumurtlamadan sonraki bi kaç gün hariç)
Ben 17sinde yumurtladim.
Iliski gunleri 15-17-18-20 sonra biraktim 3-4 gunde bir oldu...
Ay inşallah cnm Raabim büyüktür. Ve en çok eslere malum olurmuş canim. İnşallah bu ay gelecek bebisin.aynen canım bu ayda olmazsa zaten bende ne gerekiyorsa yaptırcam yeterki meleklerimiz gelsin yaaaa geçen eşim annemler falan var kalabalık muhabbet çocuk isimlerinden açıldı biz kızımız olursa NİSANUR koymak istiyorduk eşimde dedi bizimkinin adı neydi diye sizinki dedi herkez güldüler ALLAH SÖLETTİ DİYE ama yazık çok utandı:26::26:
Benim sağ kasigimda sanki yildirimlar cakiyodu sonra kesildi bugünde orta kisimda bi agri var rahim mi var orda
Cnm benimde troit 19 ilaç kullanıyorum ama adetim duzenlidir. Troite bağlama bence. Sen yine de bekle canim.
Off bende oyle. Ama senin gecmisti devilmiBlack ben adet belirtisi yasiyorum malesef
Evet cok yaramaz oluyolar bazen benimde evimde bes annesiz kedi var. Biberonla iki saate bir beslemem gerekiyor cisini kakasini kendilwri yapamiyor bide onlari yaptiriyorum gecede uc kere kalkiyorum.sabrediyorum ama bazen çileden çıkıyorum , lafımı dinlemezse valla popoya şaplağı yiyor, yoksa tepeme çıkıyor canım((((
Canim insallah gelmez hamissindir.Ben hala beklemedeyim ..
Kis belki gec dollenmedir.insallah hamissindirhayırlı akşamlar kızlarrrr nasılsınızzz :) malesef ben ii değilim iyi haberlerle gelmedim batım bugün dün test yaptım ama negatif çıktıama hala adet olmadım ve hiç olacak gibi de değilim belirti hala yok. karnım belim ağrıyo sadece biliosunuz o belirtiler hem hamileliğin hem adetin belirtileri. bu ay ben geç yumrtladım adetimin 20. günü doktora gittim yumrtan vardemişti ondan mı adetim gecikti acaba ayrıca troid hastasıyım tiroidmi adetimi engelliyo bilemedim. normalde batımdan iki üç gün öncesinden akıntılarım başlardı ve ben adetimin geciktiğini hiç bilmem erken olur geç olmazdı ne yapcam bilemedim yardım edin
Tabi cnm bilgisayarima kavuşunca listeyi revize edicem. Yarin sabah elimde olur inş. Telefondan ipadden değişmiyor. İnşallah bu ay uğurlu gelsin cnm.canım benim batı degişebilirsin yeni bat 1 temmuz adet oldum ben
Rica ederim cnm habersiz birakma bizisadece bir ihtimal olarak düşündüm ben üç ay önce öğrendim tiroid olduğumu iki ayımda erken bile olmuştum. hayırlısı cnm bekliycez bakalım saol :)
T
Dr kar adet bitimi iki günde bir diyor çünkü Kadin iki uç kere yumurtlayabilir sen farketmeye bilirsin. Bu yüzden bir gün ilişki.ikinci gün sperm yasiyo sonra yine ilişki.
Ay inşallah cnm Raabim büyüktür. Ve en çok eslere malum olurmuş canim. İnşallah bu ay gelecek bebisin.
Evt cnm ortada rahim var agrini takip etmeye devam et bence. Gayet iyi gidiyor :)
Off bende oyle. Ama senin gecmisti devilmi
Evet cok yaramaz oluyolar bazen benimde evimde bes annesiz kedi var. Biberonla iki saate bir beslemem gerekiyor cisini kakasini kendilwri yapamiyor bide onlari yaptiriyorum gecede uc kere kalkiyorum.
Canim insallah gelmez hamissindir.
Kis belki gec dollenmedir.insallah hamissindir
canım peki kanama varmı yada kanlı akıntın devam ediyormu .eger yoksa endise etme.evet bence testyaptır canım için rahatetsin kan tahlili yaptır bence
Tabi cnm bilgisayarima kavuşunca listeyi revize edicem. Yarin sabah elimde olur inş. Telefondan ipadden değişmiyor. İnşallah bu ay uğurlu gelsin cnm.
Rica ederim cnm habersiz birakma bizi
offff lekelenme başladı bile insanın içine bu kadar mı doğar(( her ne kadar üzülmiycem desemde insan üzülüyor beeee ne kadar zormuş çok mutsuzum ((( hormonların salgıladığı mutsuzluk bir an önce bebeğim olsun istiyorum ama öyle değil işte nasip nasip nasip allah tez zamanda versin hepimize inş (((
T
Dr kar adet bitimi iki günde bir diyor çünkü Kadin iki uç kere yumurtlayabilir sen farketmeye bilirsin. Bu yüzden bir gün ilişki.ikinci gün sperm yasiyo sonra yine ilişki.
Ay inşallah cnm Raabim büyüktür. Ve en çok eslere malum olurmuş canim. İnşallah bu ay gelecek bebisin.
Evt cnm ortada rahim var agrini takip etmeye devam et bence. Gayet iyi gidiyor :)
Kozlar iki uç damla k.rengi akinti geldi adet öncesi gelen akinti gibi kokuyo o kadar. Nedendir acaba
Tatlım normal adet kanaması gibi artık .hiç böyle bir adet başlangıcı yaşamamıştım korku dolu bir adet kanamasıymış meğer.kırmızıları gördüm artık yeni bat 28 haziran
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım benim bende adet oldum dün hayırlısı insallah.benimde bu ay cok acayip oldu hemde erken adet oldum.ve sırtıma vuran bir agrı oldu.nasip degilmiş
Yerleşme kanamaları adetten 1 hafta önce ve pembe ya da kahverengimsi oluyormus,ara ara gelirmiş inşallah öyledir hakkında hayırlısı olsun
iyi akşamlar kızlar yarın adet olucam ama dünden beri midem çok kötüydü başım fılan dönüyordu ayağa kalktığımda bugn test yapim dedm çok silik bi çizgi çıktı kırmızılık fln yok o çizginin gölgesi belirlendi sadece inşallah vardır bebiş lütfen dua edin bana sabah ilk idrarla tekrar yapıcamm..
Tesekkur ederım cnm ınsallahh
iPad- bir çaresi bulunur çıkmazların, bir uyuyup uyanalım...
Bu arada kırmıZıları gördüm listede değişikliğe gidebilirsin yeni bat 28 haz.
Hayırlısı tabi benimde 2 gün erken oldu nasibimiz bizi en kısa zamanda bulsun inşallah göbekler bbebek dolsun :)