- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.861
dur bakalım canım folbio bitsinde eğer gerekirse soylediğini deniyeyim bende bir. doktorum tüp bebeğe kadar gidebirliriz dedi biraz çatlak ama diğer gittiğm doktordan çok daha iyi oyaladı durdu beni
canım bende karasız kaldım amelyat olmadan hamiş kalan oranı azmıs.hangi ilacı kullandınız bu 3 ayda.bizim doktor ilaç falanda vermedi direkt amelyta dedi.bende keci boynuzu özü yediriyorum aksamları 2 ser kasık.insallah yine hamiş kalırsın canım cakısır otu kürünüde deneyin derim gülüm.bide o gün aktardan hap aldım for men die balenin.onu kullandırcam önümüzdeki ayda
saol canım tşk ederim fikrini söyledgn için bn iki ay kadar filan daha bekliyim su incir havuç kürünü mü yapam yaw. soğan kürünü yapmıstım bu incir havuç kürü yumurta çatlamasını sağlıyomuş ?
canım sorun olmaması cok güzel.ozaman kürler dene canım kendinede , esinede keci boynuzu pekmezi yada özü yedir derim.insallah canım bende 6 ay olmus oluyo 2 ay sonra ozaman amelyatımızı olacagız.insallah gerek kalmaz canım hamiş kalırsın insallah.siz kac aylık evlisiniz canım
Bebegim oyle haplara falan kalkismayin derim.bizede ilk hemen ameliyat dediler.esim kabul etti.ama ben huylandim.bi ilaci falan yokmu diye sordum ve yazdi.hemen ameliyat tarihi verdi.birde doktorum fiye geciniyo.haram olsun aldiklari para ve zaman.siz genede bi dusunun derim.hemen karar vermeyin.aklimda degil ilacin adi ama doktora sorun bi.en azindan aklinizda kalmaz son care smeliyat dersiniz.
dene canım bu hap degil toz seklinde suya katıyosun.doktorundan memnunsan degişme gülüm.bende söle iyi bi doktor bulup devamlı ona gitmek istiyorum özel muayenelerde cok pahalı.devlettekiler ilgilenmiyor.
kürleri arastırdım ama hep vazgecırdıler sastım kaldım bıraktım. ıns canım cok guzel gecsın amelıyatınız ınss ozaman kadar hamıs olursun da gerek kalmaz. allahım mucızeler yaratıyor.3.yılımıza gırıcez daha oncesınde korunduk. karar verdık verelı hazıranda 4. ayımız olacak denemeler ıns canımmm hepımız hamıs oluruz allah herkese nasıp etsın ıns
Ya kızlar birşey soracağım size adetimin 17.ci günü bugün çok açık pembe leke sürüldü sağ kasığımda batma oluyor ve bacağıma vuruyor ağrısı adet olacakmış gibide karnımda hafif bir sızlama var acaba erkenmi olacağım adet..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim sagolasın insallah amin.insallah sizde cabucak kavusursunuz bebişinize hiç bişeye gerek kalmaz.niye vazgectinki canım bence kürler haplardanda dogal ve faydalı dene derim canım.
canım aldım ama haklısın otunu almak daha iyimiş.baska bir doktora daha gidicez canım bakalım o nediyecek belki ilaç verir.ama amelyat derse oda olacak sanırım.fayda etmeyecekti keske o ilacı vermeseymiş haklısın canım bir kac doktora gitmek gerek:26:insalalh düzelir esinin degerleri keci boynuzu sifa olsun
Kızlar adetime 1hafta var bugün eğilip kalkarken kasiklarim cok agridi kramp girdi sanki acaba yerlesmemi oluyodur hani rahim kaslari geriliyomusya yoksa psikolojik kendimi dinlemeyemi basladm :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
sogan kurune baslıcaktım kıstı olanlar kullanıyor yapma dedıler. tarcın bal çörek otuna basladım 2 gun kullandım yumurtlaman oluyorsa kullanma kıste cevırıyor yumurtlama sorunu olanlar kullanıyor dedıler.kafam allak bullak oldu. neyyı yapacagımı sasırdımbende vazgectım yoksa bu ay cok ıstıyordum baslamak senın bıldıgın onerecegın varmı canım
Yok gülüm galiba iki kere hamile kaldım kaybettim burdan yola çıkarak onda yok bende var sorun pazartesi gidecem bakim ne çıkacak uzun süre dr gitmiyodum tedavi için korunuyoduk son düşükten sonra ama onada pekmez alacaminsallah gülüm aminsizdede sorun varmı canım sperm testinde???
devlete hiç gitmedim canım devlette herşey için bekliyosun benlemi ilgilenecek diğer hastalarıylamı dimi ama özel doktor senin herşeyini biliyo takip ediyo ben kocaelideyim ve en iyi doktorlarından birine gidiyorum buranın. bakalım hayırlısı bu infolicle ilgili çok güzel şeyler okudum forumda bende şimdiden alsammı bunu sigorta karşılıyomu yoksa gidip eczaneden alabiliyomuyum oyleyse gidip alayım onuda kulanayım bir yandan
Yok gülüm galiba iki kere hamile kaldım kaybettim burdan yola çıkarak onda yok bende var sorun pazartesi gidecem bakim ne çıkacak uzun süre dr gitmiyodum tedavi için korunuyoduk son düşükten sonra ama onada pekmez alacam
sizede sifa olsu.Allah hayirli doktorlarla karsilastirsin.selam ve dua ile.sevgiler
benım doktorum benım kovmustu oda ayrı bır delııı:):) bebek dusunmeden once kontrole gıttım herseye baktırmak ıcın smear testı kan tahlılı falan yaptı rahım fılmı ıstedıgımde 4 aydır denıyorsun ne ısın var bekle bır bakalım dedı. 1 yıl olsun ozamana kadar deneyın dedı.ılacta vermedı folık asıt al dedı yolladı:):) gıtsek bır ayrı gotmesek bır ayrı doktorlarada
canım haklısın özel en iyiysi.devlet karsılamıyo canım fiyatı 27 tl civarı sanırım.sabah aksam ac karnına 2 ser şase içiliyo ben pahalı diye sadece aksamları yatarken 2 ser şase içiyorum.eczaneden gidip alabilirsin canım.evet canım faydasını gören cok.insallah sende görürsün canım dene derim
canım haklısın özel en iyiysi.devlet karsılamıyo canım fiyatı 27 tl civarı sanırım.sabah aksam ac karnına 2 ser şase içiliyo ben pahalı diye sadece aksamları yatarken 2 ser şase içiyorum.eczaneden gidip alabilirsin canım.evet canım faydasını gören cok.insallah sende görürsün canım dene derim