- 19 Kasım 2013
- 1.202
- 63
- 34
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.681
Kızlar mesir macunu yıyın kavanozda satılıyor. Icınde bırsürü sey var hayıt tohumu dahil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahaha bu yazıda kendimi gördüm 1 hafta öncesine kadar bende kırmızılar gelsede rahatlasam diyorum bende nisan 22 de düşük yaptım çünküKızlar deli demeyin bana ama adet oldum oleyyyyyyy düşük sonrası ilk adet... 25 günde bir oluyorum bat ım 25 tabi bi deişiklik olmazsa şükür kırmızılar a bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi yahuu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet canım antibiyotik kullandım adet gecikmesi yaşadım. Ondan sonra soğan kuru yaptım duzene girdim. Çörek otu kurunu hazırladım adet olup kullanmaya başlayacaktım ki adet olamadım bir türlü meğer hamileymisim yani çırak otunu kullanmaya fırsat kalmadı
Benim yaptığım şey hamile kaldığım ay, ovulasyon tarihimi onemsemedim. Adetim bittigi gün ilişki yasamaya başladık.2 güne bir. Taki adetime birkaç gün kalana kadar. Yani içim hiç bis kalmadı hep sperm vardı.
Inşallah seninde hayırlı haberlerini aliriz.
Kızlar deli demeyin bana ama adet oldum oleyyyyyyy düşük sonrası ilk adet... 25 günde bir oluyorum bat ım 25 tabi bi deişiklik olmazsa şükür kırmızılar a bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi yahuu
Hayırlı olsun cnm darısı başıma bende beklıyorum doktor 8 hazıranda olman gerekiyo demişti inş zamanında olurum
Çok sevindim senin adına inş bu ayda da hamile kalırsın
hahaha bu yazıda kendimi gördüm 1 hafta öncesine kadar bende kırmızılar gelsede rahatlasam diyorum bende nisan 22 de düşük yaptım çünkü
Teşekkürler cevabın için :) ben soğan yerine bçt kürü yapayım dedim. Çünkü sorunun yok demişti doktor. Bir de çalıştığım için öğlenleri taze hazırlayamam soğan suyunu 😔 çalışanlar nası yapıyo acaba...
Biz geçen aylarda sadece yumurtlama günlerinde çalıştık sanırım atladığım günlerde kaybettim. Bu ay karar verdik 2 günde bir çalışcaz :) bi de eşime keçinoynuzu pekmezi yediricem. Kendisini henüz alamadım şimdilik pekmezle başladık 😊
Sen iyisndir umarım?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Kızlar su gıbı akımtım gelıyor bıraz bu nedemek? Yumurtlama günlerımdeyım
kızlar aranızda cyclo progynova kullanan varmı
bebek varmıdır acaba döllenıyomudur yada hazır durumdamıdır ılıskıyeYumurtlyorsun iliskye gir dmek canm :)
Dört malatyali olduk hadi daha yokmu bakalim
Canim geçmiş olsun.sakin üzülme ya geç donemde kaybin olsaydi benim gibi 24.haftada kaybim oldu.allah beterinden korusun
bebek varmıdır acaba döllenıyomudur yada hazır durumdamıdır ılıskıye
kızlar ben geldım nasılsınız n evar ne yokk cok ozledım hepınızı benm dun ve bugun yumurtlama gunum ve esımle ılıskıye grdıkkkk daha ne zamana kadar ılışkıye grmelıyımm bennn bılemedmkıııı hamıs olan varmı aramzda :):) :) ohhh ya sonunda sızlerleyımmm :)
Canm jinekologlarn tavsyesi yumrtlama gnunden 2gn onve baslamak sarti ile. 10gun gunasiri ilski.
Canm jinekologlarn tavsyesi yumrtlama gnunden 2gn onve baslamak sarti ile. 10gun gunasiri ilski.
Yumrtlama donemnde akntn gelyosa ve bu beyaz kokusuzsa yumrtluyosndr. Gun asiri 10gun denemen döllenme ye firsat yaratr. Ama her yumrtada saglikli ce dollenebileck potansiyellde deildir.
Ya kızlar ilişkiden sonra kasıklarım ağrıyo .s normalde 31 mayis da yumurtlama günüm diye hesapladım ama erken mi yumurtladım acep ? :-/