Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Cnm sağ ol dooktor çok önemli

Ben kafami tasiyamiyom o kadar cok uykum geliyoki iste evde arabada sokakta her an uyuyorum ama hem hava sicak hem orucluyum diye olabilir. Gerci daha oncede tutuyordum uykum gelmezdi bu kadar. Allahim ne olur. Sen oruclunun duasini kabul edersin . Burda ve diger topiklerde evlat ozlemiyle yanip tutusan kiz kardeslerime hayirli saglikli hamilelik ve bebekler nasib eyle. Amin

Kizlar amin deyin bi duaya kirk kisi amin derse kabul olurmus insaallah icinizden diyebilirsiniz yazmaniz gerekmez:)))

Ağzından bal damlıyor canım. İnş duan kabul olur Rabbim hepimize bebişler nasip eder.

Kızlar deli demeyin bana ama adet oldum oleyyyyyyy düşük sonrası ilk adet... 25 günde bir oluyorum bat ım 25 tabi bi deişiklik olmazsa şükür kırmızılar a bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi yahuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yumurtan catladigi zaman zipermle bulusmali su an atladi catlayacak seninki. Bol bol calis su gunlerde

çalısmalar devam edıyor Rabbim inş. Hayırlısıyla nasip eder hepımıze. Icımı actı sözlerın arkadasım inş. Dedıgın gıbı olur
Amin.. :)

canım dün keçi boynuzu kaynattım bi bardak ona doldurdum bi bardak kendime :) İğrençse iğrenç bende içicem dedim Balla tatlandırdım beraber içtik :) İnşallah bana bir zararı olmaz :)) elevit i hiç bilmiyorum bi araştırım içerse alayım :)

İnşallah herşey çok güzel olur canım iyi düşün iyi olsun güzel haberlerini bekliyoruz

Canim sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…