- 17 Kasım 2012
- 205
- 80
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.661
İns canim hulya kula bu hastaneye yeni geçmiş önce 29 mayis ozel hastenesi varmis dikmende orda calisiyormus normalde devlet hastanesinde hicbir doktor dosya tutmaz ama hulya hanim tutuyor not aliyor muhakkak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben belirtileri adet gecikmesinden sonra yaşadım.
Amin canım.. Oda güzel :) acaba bu ay hamıle olurmuyummm
insallah olursun canım insallah
KISMET ETMİŞSE MEVLA;
EL GETIRIR,YEL GETIRIR, SEL GETIRIR...
KISMET ETMEMİŞSE MEVLA;
EL GÖTÜRÜR,YEL GÖTÜRÜR,SEL GÖTÜRÜR....
ne güzel anlatılmış.......
kisiye göre degısıyor sanırım. Göğsünde belırtı vrmı herkesde olmuyor dıyorlar ama
bende malatyalıyım
o tey teyleri inşallah sevinçten halayda yaparsın:) bizim bir arkadaş o tey teylerle yatağa giriyordu:))))
Tabi chuchee iyi düşünelim iyi olsun inşallah
canım insallah degerin yükselir güzel düsün insallah hamişsin
Ben kafami tasiyamiyom o kadar cok uykum geliyoki iste evde arabada sokakta her an uyuyorum ama hem hava sicak hem orucluyum diye olabilir. Gerci daha oncede tutuyordum uykum gelmezdi bu kadar. Allahim ne olur. Sen oruclunun duasini kabul edersin . Burda ve diger topiklerde evlat ozlemiyle yanip tutusan kiz kardeslerime hayirli saglikli hamilelik ve bebekler nasib eyle. Amin
Kizlar amin deyin bi duaya kirk kisi amin derse kabul olurmus insaallah icinizden diyebilirsiniz yazmaniz gerekmez:)))
Canim yumurtan catladigi zaman zipermle bulusmali su an atladi catlayacak seninki. Bol bol calis su gunlerde
Amin.. :)Ben kafami tasiyamiyom o kadar cok uykum geliyoki iste evde arabada sokakta her an uyuyorum ama hem hava sicak hem orucluyum diye olabilir. Gerci daha oncede tutuyordum uykum gelmezdi bu kadar. Allahim ne olur. Sen oruclunun duasini kabul edersin . Burda ve diger topiklerde evlat ozlemiyle yanip tutusan kiz kardeslerime hayirli saglikli hamilelik ve bebekler nasib eyle. Amin
Ağzından bal damlıyor canım. İnş duan kabul olur Rabbim hepimize bebişler nasip eder.
Amiiiiin
yok bu olmadı işte...aşılama için senin yumoşlar büyür gelişir spermler sıkıntı olur hiç yemedi bizim kullandığımız folbiolden ver yada elevit biz kullandık doktor verdi a bide günde bir kaşık keçi boynuzu pekmezi... ahhh ahhhh
tatlım ınan bu surecı gecırmek zormus yaa.. arkadasları goruyodum deger yukselecek mı yukselmeyecekmı dıye tedırgın oluyolardı. sımdı onları cok daha ıyı anlıyorum.. ınsallah tatlım guzel haberler alırım pzt gunu
Kızlar deli demeyin bana ama adet oldum oleyyyyyyy düşük sonrası ilk adet... 25 günde bir oluyorum bat ım 25 tabi bi deişiklik olmazsa şükür kırmızılar a bukadar sevineceğim aklıma gelmezdi yahuu