- 23 Şubat 2013
- 2.202
- 1.349
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.561
walla haa simdiye 30 tane cıkardı benden deee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla haa simdiye 30 tane cıkardı benden deee
Burçak sağ ol valla nasıl makbule geçti ben eşime söyleyeyim inş gidelim
hmm anladm canım ınsallah yukselır bol bol dua et canım
cnm benim 3 yada 4 haziran bende kendimi zor tutuyorum test yapmamak için uyduruk testlerden var 1 tane daha erken yaparsam ve olmazsa çok üzülürüm birde adete yakın çok sinirli olurum çıkmazsada daha çok gerilmeyeyim diye yapmıyorum kırmızılar gelirse zaten bu ay ümit yok olacak:)Sağol canım inşallah buay hepimiz güzel haberler alırız. Bi hissizlik var bende kendimi cok ta umutlandirmak istemiyorum. Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah hepimize:) senin bat nezamandi?
Ben ovu testi yaptim buay yumurtlamadan 2 gün önce başladı halen kasik batmasi var bebis gümbür gümbür geliyorum dedi doktora söyledim 15 gündür bas dönmesi mide bulantisi bide agzim kuruyordu sürekli yutkunuyodum birde göğüs ucu el degmiyodu doktor dedi 6 haftadan sonra olur normalde ben ilk günde beri bebeğimi hissediyorum Allahima şükürler olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet malatyaliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
3 ay yumos takibi oldum cnm ben .. adetlerim cok düzenlidir .. sonra ovitre asılama .. tutunmadıki bebegim
cnm belliki çok yeni hatta geç döllenme bile olabilir bence gebesin cnm.....o değer normalde bu kadar yüksek çıkmaz gebe değilsen:)bu arada bol bol yat uzan ağır iş asla yapma 1 haftacık idare etsin kocan ve gıdana dikkat et bazı bebeler çok nazlıdır annesi belliki bu da biraz nazlı olacak karamsarlık ve stres yok bu site bile stres yapıyorsa sana girme başka meşale bul tamammı hem yiyecek ekmeği varsa herşey boş cnm ne yaparsan yap o doğacaktır rızkı varsa bunu böyle kabullen:))))rabbim yar ve yardımcın olsun......
kız bitli açık anlat ne demek istedi sevinelimmi?kıslar doktordan geldim. ultrasona baktı karından :26:
test yaptırmadı mutlaka ilişkiden 15 gün sonra yaptır bana da haber ver dedi
yolculuk yapmamda da hiç bi sorun yokmuş
kıslar doktordan geldim. ultrasona baktı karından :26:
test yaptırmadı mutlaka ilişkiden 15 gün sonra yaptır bana da haber ver dedi
yolculuk yapmamda da hiç bi sorun yokmuş
Bende genel kontrol için 19 Mayıs Hastanesi Naciye sandikciya gitmiştim memnun kalmıştım onu da bi araştırabilirsin istersen canım
o tey teyleri inşallah sevinçten halayda yaparsın:) bizim bir arkadaş o tey teylerle yatağa giriyordu:))))cok saol leyla tesekkur ederım ınan mmoral oldu soyledıklerın bana.. Allahımın ıznıyle ınsallah yukselıcek degerım :) olumlu dusunmem gerek ıcımden acabalar tey tey dıye horon tepse de ben aldırıs etmemeye calısıcam :)
cok saol leyla tesekkur ederım ınan mmoral oldu soyledıklerın bana.. Allahımın ıznıyle ınsallah yukselıcek degerım :) olumlu dusunmem gerek ıcımden acabalar tey tey dıye horon tepse de ben aldırıs etmemeye calısıcam :)
cnm benim 3 yada 4 haziran bende kendimi zor tutuyorum test yapmamak için uyduruk testlerden var 1 tane daha erken yaparsam ve olmazsa çok üzülürüm birde adete yakın çok sinirli olurum çıkmazsada daha çok gerilmeyeyim diye yapmıyorum kırmızılar gelirse zaten bu ay ümit yok olacak:)
ahhh canım keşke düşük olsaydı 5 aylık sonlandırıldı maalesef (( o kadar didindik olmadı olmadı olmadı 6,5 aylıkken karnında ölür dediler hiç bişeyi gelişmedi yavrumun midesi kalbi heryeri kısacası doğumum çok zor oldu ters doğdu rabbim hiç kimseye yaşatmasın bu acıyı dr lara gittik tanı merkezine gittik bize tek deikleri şey tesadüfi bişey nazar işte diyorum yaaa asla sölemiycem asla tabi rabbim bir daha nasip ederse inş eder hala ona aldığım kıyafetler duruyor ((((
kuzum rabbim büyük inşallah yüzümüzü güldürür hemen pes etme ozaman bu ay kendine dinnenme süresi ver sitres yapma doktora gidince insan daha çok heycanlanıyo oldu olacak diye bu ay evde dene bakalım ama herşeyin başı sitres önceden annelerimiz nasıl doguruyomuş ya hiç böyle dertlerini duymuyoz eski kadınların hatta babam hep der annem beni tarlada dogurmuş diye :119::119:
kız bitli açık anlat ne demek istedi sevinelimmi?
yumurtalıkta bi deyişiklik gördümü ya cnm