Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Biraz kendime gelmemi sagladi canim yazdiklarin saol bende 1bucuk yil önce hemen hamile kaldm ama gelismedigi icin aldilar simdide 7-8aydirda gebelik olmuyor bi problem çıkmıyor esimede bakildi banada.buay ovulasyon testi kullandm bakalm tutmuşmu hakkimizda hayırlısı saglikla sagliklisi olsn inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Pazartesi ölçtürücem burçakcım inşallah .. Her şey yolunda gider şimdi ankarda düzgün bi doktor bulmam lazım ben daha önce hiç kadın doğuma gitmedim

DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM İNŞALLAHTA EN GÜZEL HEDİYEYİ BEBİŞİNİ ALIRSIN

İnşalah dün ve bugun iyi drgilim halsizin dün sanki vucudumn içine karınca yuva yapmış gibiydi bugunde haşsizlik ve migde bulantısı var ama ilaclar agır biraz

inşallah hamilelik belirtisidir canımmm nerde yaptırdın nekadar tuttu

Canım benim bak problemde yokmuş naz yapıyor demekki sıpa :) stres yapma hamileliği önleyen en büyük etkenlerden diyorlar. Bende kafamı rahatlaymaya çalışıyorum kötü şeyleri okuma insan hemen başına gelecek sanıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlaar topici bi açtım hamile haberiyle karşılaştım ne güzel bi duygu Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin arkadaşım telefondan girdiğim için alıntı yapamadım kusura bakma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…