- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.481
Canım benim nolur öyle düşünme hayat sınav.. Konuştuğumuz her şey yada korkularımız başımıza geliyor. Ben ancak farkediyorum bunu. Sende öyle düşünme sabırlı olacağız ki sınavımız çabuk bitsin. Hiç kötü düşünme. Insanlar neler yaşıyor. Okuduğum bi blog var. Kadın hamileyken kanser olduğunu öğrendi. Kaçıncıya ameliyat oluyor lenflerine kadar aldılar ama nasıl umutlu bir görsen. Yaşadığımız hiç bir şey sebepsiz değik. Hamile olmasam hastalığımı öğrenemicektim diyor. Hamile haliyle kemoterapiye gidiyor. Umut olmadan yaşanmaz içini rahatlatmaya çalış. Bende çok üzüldüm ama inşallah yeniden hamile kalıcam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gecen hafta cumartesi konuldu bugun 8 gün
inşallah güzel haberler verirsin cnmm
Benimkide 27 mayis 388 cikti dun 2 günde bir iki katina katlamasi gerekiyor 2 gün öncesi 153 du benim sende yarin bir daha olcdur 200 uzu geçmesi gerekiyor 6-7 haftalıkken kalp atislari duyuluyor beni doktorum 13 hazirana cagirdi kalp atisi icin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim hangi hastanede oldun aşılama bende kartal eğitimde oldum ilk aşılama. Ama klomenle olduğu için pek umudum yok.sana igneye gectiler mi dozu kacti
günaydınnnnn canlarrrrr :) nasılsınız bakalım ? ben iiyim bugün benim doğum günümmmmmmm 28 e giriyorum ve bu akşama kadar bişey olmazsa akşam test yapıcam inşallah ALLAHIM en güzel hediyemi gönderir bana dua edin öpüorummm :)
İnşalah dün ve bugun iyi drgilim halsizin dün sanki vucudumn içine karınca yuva yapmış gibiydi bugunde haşsizlik ve migde bulantısı var ama ilaclar agır biraz
selam kızlarrr
Şifa hastanesinde ilac 1500 felan hastane 3500 tahliler 400 felaninşallah hamilelik belirtisidir canımmm nerde yaptırdın nekadar tuttu
Biraz kendime gelmemi sagladi canim yazdiklarin saol bende 1bucuk yil önce hemen hamile kaldm ama gelismedigi icin aldilar simdide 7-8aydirda gebelik olmuyor bi problem çıkmıyor esimede bakildi banada.buay ovulasyon testi kullandm bakalm tutmuşmu hakkimizda hayırlısı saglikla sagliklisi olsn inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Şifa hastanesinde ilac 1500 felan hastane 3500 tahliler 400 felan
anladımm canımm tahlil olarak ne istiyorlar peki[/hormon taklili bide transfer olmadan önce böyle devlet istiyomş sarılık gibi hastalık varmı öyje bişey hormon cok para tutmuyo 79 felandı hastalık tahlili eşimle benden istedi o 200 felan tutu
anladımm canımm tahlil olarak ne istiyorlar peki[/hormon taklili bide transfer olmadan önce böyle devlet istiyomş sarılık gibi hastalık varmı öyje bişey hormon cok para tutmuyo 79 felandı hastalık tahlili eşimle benden istedi o 200 felan tutu
tamm canım çok sağol testi ne zaman yaptıracaksın zaman geçmez şimdi sana
iyiyim sen naslsın canımmm
bende iyiym canımm sağol 3. aşılamam olacak salııı
Şifa hastanesinde ilac 1500 felan hastane 3500 tahliler 400 felan
Canim Nerede yasiyorsun şifa Hastanesi Nerede. Seninki tüp bebek mi