- 9 Ağustos 2013
- 396
- 80
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.501
selam kızlarrr
aminnn canımmmm
haydi insallah tutunur bebisin kuzum ..
ben doktora dahi gitmiyorum ..
Selam kizlaar topici bi açtım hamile haberiyle karşılaştım ne güzel bi duygu Rabbim sağlıkla sıhhatli kucağına almayi nasip etsin arkadaşım telefondan girdiğim için alıntı yapamadım kusura bakma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4. haftanın sonuna kadar hamile olduğunuzun farkına varmayacaksınız. Bu zamana kadar nadiren de olsa kasıklarda kramp tarzı ağrılar, halsizlik, yorgunluk, göğüslerde hassasiyet, bulantı kusma, sık sık idrar yapma, tat almada değişiklik, ağızda metalik tat gibi hamileliğe özgü olmayan belirtiler görülebilir. Bu belirtilerin ana nedeni artan gebelik hormonu (HCG) ve östrojen progesterondur.gunaydın kızlaaar
bugun gıttım doktora. kan werdım. alttan muayene ettı we rahım duwarında kalınlasma war gayet guzel dedı ama keseyı goremedı. sanırım emın olmak ıcın ıstedı kan tahlılını. dua edın nolur kotu bısey cıkmasın.
dıs gebelık olmasından korkuyorum
aminnn canımmmm
evet sen çok ara verdin canımm gitsene artıkkk
Rabbim yüzünüzü güldürür inş. Canım
gitmek istemiyorummcok yıprandım üzüldüm
canım pes etmek yok devam etmelisin ben buda olmazsa tüp için raporumu alacağım biraz bekleyip olmadı tüp yaptıracağım
Amin benim bebek geliyor farisi sana hemserim
cnmm sen devlette mi yaptırıyosun ..:44:
maddi &manevi suanda hazır değilimm
Amin benim bebek geliyor farisi sana hemserim
sükür cnm sen nasılsın
cnm ilişkiden 14 gün sonra kesinleşir......Kizlar bsy sorcam ben gecen hafta cuma gunu iliskiye grdim yani 8gun once amdi tahlilde cikmadiya eger hamilenkalmis olsaydim 8 gunde kanda cikardi dimiyaa hem adet gckti hala olmadim hem ogiriyrm surekli mide bulantisi kasiklarda agri gozlerimde karariyo ama test yaptrdim negatiff
Kizlar bsy sorcam ben gecen hafta cuma gunu iliskiye grdim yani 8gun once amdi tahlilde cikmadiya eger hamilenkalmis olsaydim 8 gunde kanda cikardi dimiyaa hem adet gckti hala olmadim hem ogiriyrm surekli mide bulantisi kasiklarda agri gozlerimde karariyo ama test yaptrdim negatiff
evet canım devlet bence sende devlete git rapor alabilmek için maddiyat fazla olmuyor sadece iğne verirse çok olur ama ben 3ündede hap kullandım oda 8-10 tl zaten
DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CNM İNŞALLAHTA EN GÜZEL HEDİYEYİ BEBİŞİNİ ALIRSIN
cnm ilişkiden 14 gün sonra kesinleşir......