Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bana diyorsan sağ ol arkadaşım inşallah değerler katlanarak artar minişimiz koccaman olur sağlıklı sıhhatlı ve aklıyla doğar
Darısı olmasını isteyen herkesen başına inşallah

Son düzenleme:
4. haftanın sonuna kadar hamile olduğunuzun farkına varmayacaksınız. Bu zamana kadar nadiren de olsa kasıklarda kramp tarzı ağrılar, halsizlik, yorgunluk, göğüslerde hassasiyet, bulantı – kusma, sık sık idrar yapma, tat almada değişiklik, ağızda metalik tat gibi hamileliğe özgü olmayan belirtiler görülebilir. Bu belirtilerin ana nedeni artan gebelik hormonu (HCG) ve östrojen – progesterondur.
Hamilelik testleri Bu haftanın sonunda adetin gecikmesi ile hamile olabileceğiniz hissini ilk defa yaşarsınız. Bir kadın doğum doktoruna başvurarak kanda gebelik testi (bHCG) yaptırabilir ve hamileliğinizi % 100 saptayabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise eczaneden edinilebilecek idrarda gebelik testlerinden birini almak ve testi evde uygulamaktır.
Bu dönemde yapılacak ultrason ile hamileliği saptamak mümkün olmaz. Görülebilecek tek şey rahim iç duvarında (bebeğin rahim içinde yerleşeceği yer) kalınlaşmadır. Bu normal bir süreçtir.

cnmm sen devlette mi yaptırıyosun ..:44:
maddi &manevi suanda hazır değilimm

evet canım devlet bence sende devlete git rapor alabilmek için maddiyat fazla olmuyor sadece iğne verirse çok olur ama ben 3ündede hap kullandım oda 8-10 tl zaten

Kizlar bsy sorcam ben gecen hafta cuma gunu iliskiye grdim yani 8gun once amdi tahlilde cikmadiya eger hamilenkalmis olsaydim 8 gunde kanda cikardi dimi yaa hem adet gckti hala olmadim hem ogiriyrm surekli mide bulantisi kasiklarda agri gozlerimde karariyo ama test yaptrdim negatiff

cnm ilişkiden 14 gün sonra kesinleşir......

idrar testinde çıkmaz canım kan testinde çıkar veya geç döllenmede olabilir inşallah hamişsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…