Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

gunaydın kızlaaar

bugun gıttım doktora. kan werdım. alttan muayene ettı we rahım duwarında kalınlasma war gayet guzel dedı ama keseyı goremedı. sanırım emın olmak ıcın ıstedı kan tahlılını. dua edın nolur kotu bısey cıkmasın.

dıs gebelık olmasından korkuyorum

Allah korusun güzel düşün yaaaa kızarım bak hayırlısı inşallah herşey normal olur sağlıkla kucağına alırsın.....

En kötü adet olcaksindir kuzum üzülme kötü bisey çıkmaz çünkü adet olacağın zamanda rahim kalinlasiyo ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

devlette yapılıyor canım öyüzden bu son zaten olmazsa tüp için raporumu alacağım

canım devlette aşılama olacağım bende..aşılamadan tüpe geçiş döneminde neler yapılıyor ,tahliller filan yenileniyor mu? ne kadar sürede tüp bebek yapılıyor biliyormusun?

Ama ovulasyon testi kullandim 24 mayısta oldu yumurtlamam nezaman rahme gomuluyo acaba bilgin varmi tatlm

Canım yanlış hatırlamıyorsam 5-6 gün diye okumuştum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canım bende sıkıldım zaten yoksa 5-6 yı bile deniyorlar deneme tahtasına döndükkaçıncı gündesin cnımmm

canım devlette aşılama olacağım bende..aşılamadan tüpe geçiş döneminde neler yapılıyor ,tahliller filan yenileniyor mu? ne kadar sürede tüp bebek yapılıyor biliyormusun?

canım 3 tane en az aşılama yapılması gerek bazen 5.6 da deneniyor yaşa yumurtalıklara ve sebebe göre değişiyor ama ben 3.den sonra istemiyorum daha yoruldum. dosyanı veriyorlarmış ve belirli hastaneler varmış oraya gidiyorsun onlar heyette rapor hazırlanıyor sanırım rahim filmini tekrar raporu verecek hastanede yaptırıyorlarmış. raporunu aldıktan sonra anlaşmalı özeldede yaptırabiliyrosun ama rapor 2-3 ay sürüyor benim bildiğim

Canım yanlış hatırlamıyorsam 5-6 gün diye okumuştum

Ozaman bundan sonra anca neyse dusunmemek istiyorum sonra hayal kırıklığı yasamak istemiyorum. Cok üzülüyorum artk heray hüsrana ugrayinca

gecen hafta cumartesi konuldu bugun 8 gün

Canım neden hemen dış gebelik olabilir diyorlar onu anlamadım. Sen sıkma canını kan tahlilini ne zaman akacaksın

ınsallah canım guzel dusunmeye calısıyorum. kan alan kadın dıs gebelıklerde de duwar kalınlasıyo dıyınce moralım bozuldu
Canim ben bikere dış gebelik geçirdim. Ama benim sürekli sağ tarafında ağrı vardı bide çok kanamam oldu doktora gittim iğne ile sonlandirildi. Sen hazel düşün ki sonuç güzel olsun.

Ozaman bundan sonra anca neyse dusunmemek istiyorum sonra hayal kırıklığı yasamak istemiyorum. Cok üzülüyorum artk heray hüsrana ugrayinca

Canım benim nolur öyle düşünme hayat sınav.. Konuştuğumuz her şey yada korkularımız başımıza geliyor. Ben ancak farkediyorum bunu. Sende öyle düşünme sabırlı olacağız ki sınavımız çabuk bitsin. Hiç kötü düşünme. Insanlar neler yaşıyor. Okuduğum bi blog var. Kadın hamileyken kanser olduğunu öğrendi. Kaçıncıya ameliyat oluyor lenflerine kadar aldılar ama nasıl umutlu bir görsen. Yaşadığımız hiç bir şey sebepsiz değik. Hamile olmasam hastalığımı öğrenemicektim diyor. Hamile haliyle kemoterapiye gidiyor. Umut olmadan yaşanmaz içini rahatlatmaya çalış. Bende çok üzüldüm ama inşallah yeniden hamile kalıcam

Canim hangi hastanede oldun aşılama bende kartal eğitimde oldum ilk aşılama. Ama klomenle olduğu için pek umudum yok.sana igneye gectiler mi dozu kacti

Benimkide 27 mayis 388 cikti dun 2 günde bir iki katina katlamasi gerekiyor 2 gün öncesi 153 du benim sende yarin bir daha olcdur 200 uzu geçmesi gerekiyor 6-7 haftalıkken kalp atislari duyuluyor beni doktorum 13 hazirana cagirdi kalp atisi icin

günaydınnnnn canlarrrrr :) nasılsınız bakalım ? ben iiyim bugün benim doğum günümmmmmmm 28 e giriyorum ve bu akşama kadar bişey olmazsa akşam test yapıcam inşallah ALLAHIM en güzel hediyemi gönderir bana dua edin öpüorummm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…