Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Pazartesi ölçtürücem burçakcım inşallah .. Her şey yolunda gider şimdi ankarda düzgün bi doktor bulmam lazım ben daha önce hiç kadın doğuma gitmedim

Ben eski demiryolu hastanesinde hulya kulaya gidiyorum çok tatil bir bayan KK de hakkında iyi şeyler duydum hastanede kalabalık değil ben sevdim özel hastanelerde bile saatlerce bazen zira bekliyosun burada rendevu saatin gelince hic beklemedim memnunum yani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende iyiyim cnm çok şükür regal olabildim sende sıkma canını cnm git doktorunu aksatma neçe mucizeler var inşallah rabbim bizede bi mucize verir bizde hamiş olmuş bebişimizi sabırla bekliyor oluruz :KK49::KK49:

insallah canım bakalım esimle konsutum,seni cok etkiledi durum biraz zaman gecsin geri gideriz dedi :KK24:
tek duamız hayırlı evlat nasip etsin bana ve benim gibi bebek hasretiyle yanıp tutusanlaraaa :KK14::KK14:

Kandadami ben idrarda ole diye okumusrun ins oyledir yaaa :KK43: off cok sinirlerim bozuldu negetif cknca ben en azndan azda olsa hormn yukselmstr dedim ama yok hamile deilum sanirim :KK43: ozamn neden adet olmadm niye boleyim :KK43:
cnm senin okuduğum kadarıyla en son 8 gün önce korunmadan ilişkin olmuştu ve bu ay içinde tek kez korunmamıştın umarım yanlış hatırlamıyorumdur eğer öyleyse bu ilişki sonrasında döllenmenin olup rahime yerleşmesi 14 günü bulur aşkım inşallah gebesindir ama sterste eetkiliyor tabi bence 5 6 gün daha bekle olmazsan kanda baktır:)

Hayırlı günler kızlar. Bata son 1 gün:KK54: hayali seffaf ışıkta gorunen çizgiler ile uğraşıp duruyorum sonu Hayır olsun :KK52: yarın kirmizilar gelmezse pazartesi kan testi yaptirayim diyorum bakalım.

tabiki canım anlamaz mıyım insan bazen dayanamıyor ne çok ağladığımı ben bilirim bizi bizden başkası anlamazzzzz

geceler boyu ağlamak,ağlayarak uyanmak .. :KK43:
psikolojik çöküntüye uğradım resmen .. :KK14:
içime kapandım ..ruh halim hiç iyi değil .. :KK50:

insanlardan kaçar hale geldim .. :KK43:
kandil günü camiye gittim hemen göbeğime elliyolar .. :KK5:
yok yok dedimm ağlicaktım milletin içinde :KK14::KK14:
cok yoruldum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK43::KK43:
Allahım artık duy sesimizi rabbim hayırlı evlatttttt :emir_bebek::emir_bebek:

Burçak kasıklarına arada ağrı giriyor mu bu sence normal mi

Ben ovu testi yaptim buay yumurtlamadan 2 gün önce başladı halen kasik batmasi var bebis gümbür gümbür geliyorum dedi doktora söyledim 15 gündür bas dönmesi mide bulantisi bide agzim kuruyordu sürekli yutkunuyodum birde göğüs ucu el degmiyodu doktor dedi 6 haftadan sonra olur normalde ben ilk günde beri bebeğimi hissediyorum Allahima şükürler olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

degerım 8.71 cıktı.alt sınr 9 du. tam sınır dedı pzt tekrar tahlıl yaptır dedı. eger deger 2 katına cıkarsa hamılesın demek oluyo dedı. bol su ıc bol dınlen dedı
hadi hayırlısı canımın içi okudunmu rahim duvar kalınlaşması normalmiş....güzel haberlerini bekliyoruz rabbim yüzüne baksın meleğinin....

Canım neden hemen dış gebelik olabilir diyorlar onu anlamadım. Sen sıkma canını kan tahlilini ne zaman akacaksın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım doktor demedı de kan alan kadın soyledı :KK43: degerım alt sınırda cıktı. pzt ıkı katına cıkarsa hamılesın demektır dedı. pzt tekrar tahlıl yaptırıcam

Inşallah rabbim aratmasin. Hayırlı zamanda, çok beklemeden alırsınız güzel haberleri inşallah.

Küçük bir kristin varsa öncelikle solhan kuru yap, sonra çörek otu kurunu yap canım.

Safransarı öncelikle tebrik ederim inşallah sağlıkla kucagına alırsın bebişini ☺
Galiba sen benle aynı şeyleri yaşamışsın. Biz de 3 aydır deniyoruz ve geçen ay hastalandım antibiyotik kullandım ve adetim 6 gün gecikti. Sende de böyle olmuştu değil mi? Ben şimdi bu ay bal çötekotu tarçın yapıcam, galiba sen de geç adet olduktan sonra yapmıştın? Belki sende ile yaradıysa bende de işe yarar? 😊 Başka neler yaptın hamile kaldıgın ay?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim ben bikere dış gebelik geçirdim. Ama benim sürekli sağ tarafında ağrı vardı bide çok kanamam oldu doktora gittim iğne ile sonlandirildi. Sen hazel düşün ki sonuç güzel olsun.

benım karnımda tuhaf bı agrı we ne adet agrısı gıbı ne de kasık agrısı gıbı.. kanamam yok Allaha sukur. pazartesıyı beklıcez napalım :/

geceler boyu ağlamak,ağlayarak uyanmak .. :KK43:
psikolojik çöküntüye uğradım resmen .. :KK14:
içime kapandım ..ruh halim hiç iyi değil .. :KK50:

insanlardan kaçar hale geldim .. :KK43:
kandil günü camiye gittim hemen göbeğime elliyolar .. :KK5:
yok yok dedimm ağlicaktım milletin içinde :KK14::KK14:
cok yoruldum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :KK43::KK43:
Allahım artık duy sesimizi rabbim hayırlı evlatttttt :emir_bebek::emir_bebek:

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
aminn canımm inşallah benimde göbeğime dokunup hamile misin diyen çok olduuuu ahhh ahhh dedim içimden:KK50::KK50::KK50:

cnm senin okuduğum kadarıyla en son 8 gün önce korunmadan ilişkin olmuştu ve bu ay içinde tek kez korunmamıştın umarım yanlış hatırlamıyorumdur eğer öyleyse bu ilişki sonrasında döllenmenin olup rahime yerleşmesi 14 günü bulur aşkım inşallah gebesindir ama sterste eetkiliyor tabi bence 5 6 gün daha bekle olmazsan kanda baktır:)

Ewet canim 8 gun oldu 8gunde ben iki kez kan tahlili yaptrdim sabrsizLiktan bide hastanede calsiyrm surekli baktirasim geliyo bekleyemiyrm :KK43: ama kanda cikmazmiydi yaaa olsaydi :KK43: bide ben vajinsmustum 10aylik ewliyim ilk iliskimizdi iste :) yani oncesnde hic denemedk:KK17:

4. haftanın sonuna kadar hamile olduğunuzun farkına varmayacaksınız. Bu zamana kadar nadiren de olsa kasıklarda kramp tarzı ağrılar, halsizlik, yorgunluk, göğüslerde hassasiyet, bulantı – kusma, sık sık idrar yapma, tat almada değişiklik, ağızda metalik tat gibi hamileliğe özgü olmayan belirtiler görülebilir. Bu belirtilerin ana nedeni artan gebelik hormonu (HCG) ve östrojen – progesterondur.
Hamilelik testleri Bu haftanın sonunda adetin gecikmesi ile hamile olabileceğiniz hissini ilk defa yaşarsınız. Bir kadın doğum doktoruna başvurarak kanda gebelik testi (bHCG) yaptırabilir ve hamileliğinizi % 100 saptayabilirsiniz. Diğer bir yöntem ise eczaneden edinilebilecek idrarda gebelik testlerinden birini almak ve testi evde uygulamaktır.
Bu dönemde yapılacak ultrason ile hamileliği saptamak mümkün olmaz. Görülebilecek tek şey rahim iç duvarında (bebeğin rahim içinde yerleşeceği yer) kalınlaşmadır. Bu normal bir süreçtir.

ewet canım bana dırek gogus agrın halsızlık we uykuluhal war mı dedı. degerım alt sınırda cıktıgı ıcın emın olamadı. pzt bu degerın yukselmesı gerekıyo dedı. artık pzt yı beklıcez. bol bol dınlen kendını yorma su ıc dedı

X