- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.461
merhaba kızçelerrr
ben bugün doktora gittim pazar çatlatma iğnesi salıda 3. aşılamam olacak dua edin bana hayırlısı olsun artıkkk
Neden bukadar cok aşılama denedin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızçelerrr
ben bugün doktora gittim pazar çatlatma iğnesi salıda 3. aşılamam olacak dua edin bana hayırlısı olsun artıkkk
Allah korusun güzel düşün yaaaa kızarım bak hayırlısı inşallah herşey normal olur sağlıkla kucağına alırsın.....gunaydın kızlaaar
bugun gıttım doktora. kan werdım. alttan muayene ettı we rahım duwarında kalınlasma war gayet guzel dedı ama keseyı goremedı. sanırım emın olmak ıcın ıstedı kan tahlılını. dua edın nolur kotu bısey cıkmasın.
dıs gebelık olmasından korkuyorum
Allah korusun güzel düşün yaaaa kızarım bak hayırlısı inşallah herşey normal olur sağlıkla kucağına alırsın.....
gunaydın kızlaaar
bugun gıttım doktora. kan werdım. alttan muayene ettı we rahım duwarında kalınlasma war gayet guzel dedı ama keseyı goremedı. sanırım emın olmak ıcın ıstedı kan tahlılını. dua edın nolur kotu bısey cıkmasın.
cnm benimde dış gebelikti değer ikiye katlamaz değerlerine bak gerisi fasa fiso .....ınsallah canım guzel dusunmeye calısıyorum. kan alan kadın dıs gebelıklerde de duwar kalınlasıyo dıyınce moralım bozuldu
Neden bukadar cok aşılama denedin
devlette yapılıyor canım öyüzden bu son zaten olmazsa tüp için raporumu alacağım
devlette yapılıyor canım öyüzden bu son zaten olmazsa tüp için raporumu alacağım
Ama ovulasyon testi kullandim 24 mayısta oldu yumurtlamam nezaman rahme gomuluyo acaba bilgin varmi tatlm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Devlet zaten insanın pskolejisinş takmıyo bikere aşılama denedim olmadı ve sonunda yaşadıgım üzüntüyü hatırlıyorum şimdi tüp bebek yaptırdık inşalah sonunu güzel haberle biter ve inşalah sende busefer güzel sonuclanır ...
canım devlette aşılama olacağım bende..aşılamadan tüpe geçiş döneminde neler yapılıyor ,tahliller filan yenileniyor mu? ne kadar sürede tüp bebek yapılıyor biliyormusun?
Canım yanlış hatırlamıyorsam 5-6 gün diye okumuştum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gecen hafta cumartesi konuldu bugun 8 güninşallah canım bende sıkıldım zaten yoksa 5-6 yı bile deniyorlar deneme tahtasına döndükkaçıncı gündesin cnımmm
canım 3 tane en az aşılama yapılması gerek bazen 5.6 da deneniyor yaşa yumurtalıklara ve sebebe göre değişiyor ama ben 3.den sonra istemiyorum daha yoruldum. dosyanı veriyorlarmış ve belirli hastaneler varmış oraya gidiyorsun onlar heyette rapor hazırlanıyor sanırım rahim filmini tekrar raporu verecek hastanede yaptırıyorlarmış. raporunu aldıktan sonra anlaşmalı özeldede yaptırabiliyrosun ama rapor 2-3 ay sürüyor benim bildiğim
gunaydın kızlaaar
Bosuna dememisler malatyalilar bulr birbirini diye insallah rahatsiz etmedim sadece merak ettim sifan Allahtan olsun...
Canim ben bikere dış gebelik geçirdim. Ama benim sürekli sağ tarafında ağrı vardı bide çok kanamam oldu doktora gittim iğne ile sonlandirildi. Sen hazel düşün ki sonuç güzel olsun.ınsallah canım guzel dusunmeye calısıyorum. kan alan kadın dıs gebelıklerde de duwar kalınlasıyo dıyınce moralım bozuldu
Ozaman bundan sonra anca neyse dusunmemek istiyorum sonra hayal kırıklığı yasamak istemiyorum. Cok üzülüyorum artk heray hüsrana ugrayinca
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah canım bende sıkıldım zaten yoksa 5-6 yı bile deniyorlar deneme tahtasına döndükkaçıncı gündesin cnımmm
canım 3 tane en az aşılama yapılması gerek bazen 5.6 da deneniyor yaşa yumurtalıklara ve sebebe göre değişiyor ama ben 3.den sonra istemiyorum daha yoruldum. dosyanı veriyorlarmış ve belirli hastaneler varmış oraya gidiyorsun onlar heyette rapor hazırlanıyor sanırım rahim filmini tekrar raporu verecek hastanede yaptırıyorlarmış. raporunu aldıktan sonra anlaşmalı özeldede yaptırabiliyrosun ama rapor 2-3 ay sürüyor benim bildiğim
Kızlar çifte alıntı nasıl yapılıyor bilmiyorum kusura bakmayın. Benim bat 27 mayıstı 3. 4 gün geçti ben midem bulanınca (ki benm hayatım boyunca nadirdir bu durum) bi gariplik var ben de dedim günümde geçince akşam idrar testi yaptım evde silik çıktı eşime söyledim o da sabırsıZ gece 12 de kan testi yaptırmaya gittik işte sonuç böyle şimdi naapmam gerkiyo kese ne zman görülür kalp atışı ne zman duyulur hepsini yine burlardan yazarak öğrencem çünkü çok bilgisizim bu konularda beta değerinide yine buralardan bakarak anladım :)
Bu arada iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim , Rabbim en kısa ve en hayırlı zamanda cümlesinr nasip etsin bizlerede sağlıklı doğumlar versin