- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.341
tatlım eğer ihtiyaç duyuyorsan dene benim adam hayatta hap vs içmez mümkün değil :)))
Insallah vardirda erken yaptigin icin cikmamistir. Insan test almaya utaniyor evet ☺ hakkimizda hayirlisi olsun canim benimde kasiklarim arada agriyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insallah canım aynen utanıyom valla.hayırlısı kuzum ama rahim agzım cok sert adet olcam sanırım ben
Kirpikler karisik olurmus kirpigine bak canim
iyi akşamlar bende umudu hazirana kalanlardanımmmbenie ekler misinzzz batım 7 haziran...inş bekletmez bu bebişlerde gelirlerr ...
simdi rimel varcanım yıkayınca bakayım ama böyle düzgün duruyo.rahim agzım cok sert adet olcam galiba ...ama acayip bir agrı var karnımda kist degildir insallah ondan korkuyorum
canım elle vajinadan rahim agzına elini ulastırıyosun sertse ve kolay ulasılıyosa hamiş degilsin benimki cok sert
yumusak dil yumusaklıgındaysa ve zor ulasılıyosa hamişsin
Iyi geceler kizlarrrr ben geldim
hosgeldin canım ugurlu bereketli olsun insallah
h.b canımmmminş hayırlı gelir...pek çalışma yok bıraktık artık baktık olmuyoo nasipp zamanı gelince gelicek bebişlerimizz
Canim sen yatarak mi yapiyorsun oturarak mi
Benim de sert malesef((
insallah hayırlısı ile saglıklı bir sekilde en yakın zamanda gelir bebişler canım.bu gün bi yakının cocugu olmus kıyafet almaya gittim ne güzel kıyafetler vardı alasım geldi,cok güzeldi hele kızlarınki.içim bi garip oldu.yaslı bi teyze vardı o bile dogurasım geldi dedi
bende bu ay bögürtlen kürü yapcam canım bide ada cayıaldım.esimede aktardan hap aldım adı for men içinde cakır otu tozu falan var.
Kizlar adetine 12 gün kaldi 2gundur kasiklarim aciyo agriyi arada inceden hissediyorum bunu yasayan var mi aranizda bu kez nolur biri yazdiklarima cevap versin hep bos geciyosunuz beni
Kizlar adetine 12 gün kaldi 2gundur kasiklarim aciyo agriyi arada inceden hissediyorum bunu yasayan var mi aranizda bu kez nolur biri yazdiklarima cevap versin hep bos geciyosunuz beni