Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Insallah vardirda erken yaptigin icin cikmamistir. Insan test almaya utaniyor evet ☺ hakkimizda hayirlisi olsun canim benimde kasiklarim arada agriyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

insallah canım aynen utanıyom valla.hayırlısı kuzum ama rahim agzım cok sert adet olcam sanırım ben

iyi akşamlar bende umudu hazirana kalanlardanımmm benie ekler misinzzz batım 7 haziran...inş bekletmez bu bebişlerde gelirlerr ...

Iyiyim kuzum oturuyorum bi bakayım sohbet nasıl dedim

h.b canımmmminş hayırlı gelir...pek çalışma yok bıraktık artık baktık olmuyoo nasipp zamanı gelince gelicek bebişlerimizz

insallah hayırlısı ile saglıklı bir sekilde en yakın zamanda gelir bebişler canım.bu gün bi yakının cocugu olmus kıyafet almaya gittim ne güzel kıyafetler vardı alasım geldi,cok güzeldi hele kızlarınki.içim bi garip oldu.yaslı bi teyze vardı o bile dogurasım geldi dedi

bende bu ay bögürtlen kürü yapcam canım bide ada cayıaldım.esimede aktardan hap aldım adı for men içinde cakır otu tozu falan var.

Kizlar adetine 12 gün kaldi 2gundur kasiklarim aciyo agriyi arada inceden hissediyorum bunu yasayan var mi aranizda bu kez nolur biri yazdiklarima cevap versin hep bos geciyosunuz beni

canımmm bende hep lcw sitesinde bakıyoum yiğenlerime..büyüdüler sıpalarr gözüm bebek elbiselerine falan gidiyor benimde içim gidiyor...bir bebeğim olsaa alsammm...kimbilir ne kadar da yakışır diye hayaller kuruyorumm....nasipp herşey nasip...biliyosun benim eşimde biraz sorunlar var ondan dolayı cok araştırdımm ve eşim şuan kullanıyordaa sana tavsiyemm hap yerine otunu alman veya macun şeklinde alman...saf otunu alıp kaynatsan daha iyi canımm çünkü piyasada o kadar cok dolandırıcı varki...ben aktara gittiğimde oda aynı dertten muzdaripmiş bebeği olmuyormuş...bizi kenara çekip oturrttu anlattı ben çakşır suyu olsun dedimm kolay olur diye çalıştığım için...ablacım ben onu vermek istemiyorum benimde senelerce bebeğim olmadı bende suyu var ama bilemiyorum ki sahi mi değil mi piyasa cok kötü...ben size iyilik yapmak istiyorum deyip bir macun verdi onunda bunla olmuş..eşim 2 aydır kullanıyor şimdi nasip bakalım canımm...eşin test yaptırdı mı ayrıca fındık kaju ve cevizi ihmal etmeyin canımmm inş bebişin gelir kuzummm..

iyi akşamlar kac aydır deniyorsunuz bilmiyorum ama cok aylar deneyip hmilelik belirtisi gibi yaşayıp hüsran uğrayan birisi olarak şunu söyleyeyim size...adet öncesi belirtileri hiç kapılmayın vücudumuz çoğu zaman oyun oynayabiliyor..en büyük belirtinizz adet gecikmesi olsun...sık idrara cıkmaa kasıklarda batmaa ve göğüs acısı da en erken belirtilerdendir buda bir gerçek..inş bebişiniz sizinledir inşşş Rabbim c.c. nasip etsinn hepimize..

Tatlım yumurtluyo olabilrsin akıntın varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…