- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.301
hmmsss ya neden saklıyoki acaba gereksiz harcamamı yapıyomuşşş erkek milleti işte klasikk
Canim o banka kartinin uzerinde yazan no.lari alirsam guvenli bir bicimde atmden islem yaparsabilirmiyim
Kızlar kimse cevap vermemiş gormediniz mi yazdıklarımıidrar testinde 2.cizgi seffaf bi biçimde beliren var mı daha önce hiç başıma gelmemişti benim bebek olsa rengi olurdu diye düşünüyorum ama aklıma takıldı
Kızlar kimse cevap vermemiş gormediniz mi yazdıklarımıidrar testinde 2.cizgi seffaf bi biçimde beliren var mı daha önce hiç başıma gelmemişti benim bebek olsa rengi olurdu diye düşünüyorum ama aklıma takıldı
Canim o banka kartinin uzerinde yazan no.lari alirsam guvenli bir bicimde atmden islem yaparsabilirmiyim
betüşşcann benden böle sarımtrak bi akıntı geliyor sol tarafımda sanki iğnelenmeler var ovü testi yaptım bişey çıkmadı yumurtlama vs acaba lekelenmemi olcek yahuuuu ilacım yarın bitiyor onun etkisimi bu arada korunmadık biz :)))
evet kartsız işlem yaparsın ama şifreyi bilmen lazım . er geç ögrenirsin niye saklıyoki
olmaz mı canım benim ya bişeylerde harcıyordur yada ailesine veriyodur yoksa niye saklasın hepimizin başından zaman zaman geçmiştir benim herifte yaptı bir zamanlar cıngar çıkarttım ben :))) sonra uslu uslu söledi söledi ama yine yok oratada bende bişey deemiyorum artık o yansın mallığına teeeeee :)))
ne demek her zaman şaka bir yana da kuzum üzme kendini değmez yeminle bende ne olsun işte adet olmayı bekliyorum inş hamileyimdir batımıda tahmini söylüyorum adet olsamda razıyım yeter ki rabbim sağlıklı evlat versin bana sizlerde inş
Ben anlamiyorum bu insanlari ya. Onlara ne. Bizim komsumuz 4 yil sonra dogum yapti ve 4 yil keyfini surdum banane millet ne diyosa ner diyodu. 6 ay hap icmis sonra spiral taktirmis odu kopuyomus olursa diye ayiplayanlarida duymuyodum diyo. Bosverin kizlar.
benim de 3 gunum var umudum az. Rabbim ne eylerse guzel eyler insallah nasip etsin hepimize icinde de bana.
Anam sen hamılemızın canım cok sevındım allah saglıcakla kucagına almayı nasıi etsınıns bebegın sana ugurlu gelır gonlunden gecen yerede yerleşir memur olursun
Bildirimlerime bakmadan ana sayfada gördüm yorumunu. Dedim gireyim de bende haber vereyim hamile olduğumu derken, yorumu bana yapmışsın meğer
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Inşallah darısı sana. Ben 6 haftalık hamileyim henüz
Canim selam:)Bildirimlerime bakmadan ana sayfada gördüm yorumunu. Dedim gireyim de bende haber vereyim hamile olduğumu derken, yorumu bana yapmışsın meğer
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Inşallah darısı sana. Ben 6 haftalık hamileyim henüz
Canim selam:)Bildirimlerime bakmadan ana sayfada gördüm yorumunu. Dedim gireyim de bende haber vereyim hamile olduğumu derken, yorumu bana yapmışsın meğer
Normalde adet donemim de gogus hassasiyeti olmaz, hamilelik belirtisi olarak gogusumde hassasiyet ve kasigimda hasta olacak gibi ara ara sancı hissettim. Birde 2 kez çok az baş dönmem oldu.Canim selam:)
Allahım bagislasin bebgini hayirla kucagina almayi nasip etsin ogrenmeden once ne gibi belirtilet
yaşadın canım anlatirmisin biraZ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin canım Allah aratmasınbizde artık bebek düşünüyoruz bu yaz 3 senemız doluyor evlilikte seneye sark gorevıde bıtıyor eşimin artık ıkımızde artık baslasakmı derken bulduk kendımızı daha fazla ertelemeyelım dedık bakalım kısmet hayırlısı temmuzda ızne gelecek esım 15 gun bakalım olacakmı bu hafta doktora gıttım folık asıte basladım yumurtalıgımda onemsız bır kıst varmıs adetle atılır dedı hormon tahlılı fln yaptı temız cıktı esımın ıznını fln yumurtlma gunume gore ayarlıyorum kecı boynuzu pekmezı duydum esımealcm bende sogan kuru yapayım esım gelene kadar dıyorum reglım yakın bu ay yaparım onuuzdekı ay esım gelınce tatıle fln cıkcaz yapamam bır ay ıse yararmı kı hep bu tarz seyler arastırıyorum cevız ıncır kuru uzum kuru kayısı yıyıyorum artık saglıklı beslenmeye basladım
Normalde adet donemim de gogus hassasiyeti olmaz, hamilelik belirtisi olarak gogusumde hassasiyet ve kasigimda hasta olacak gibi ara ara sancı hissettim. Birde 2 kez çok az baş dönmem oldu.
Inşallah sizde hayırlı haberi alırsınız
Kiz dandini bat a 5 gun kala kan testi cvp verir mi
Meyracim varmı belirtiler benimde 4, 5 gun kaldida merak ettim ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.