Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Bu ilk denememiz canim vücudumu bilmiyorum o yüzden ilk defa farklı bi madde ile karsilastigi için mi boyle batmalar oluyor yoksa bebis mi geliyor bilemedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canımmm bende hep lcw sitesinde bakıyoum yiğenlerime..büyüdüler sıpalarr gözüm bebek elbiselerine falan gidiyor benimde içim gidiyor...bir bebeğim olsaa alsammm...kimbilir ne kadar da yakışır diye hayaller kuruyorumm....nasipp herşey nasip...biliyosun benim eşimde biraz sorunlar var ondan dolayı cok araştırdımm ve eşim şuan kullanıyordaa sana tavsiyemm hap yerine otunu alman veya macun şeklinde alman...saf otunu alıp kaynatsan daha iyi canımm çünkü piyasada o kadar cok dolandırıcı varki...ben aktara gittiğimde oda aynı dertten muzdaripmiş bebeği olmuyormuş...bizi kenara çekip oturrttu anlattı ben çakşır suyu olsun dedimm kolay olur diye çalıştığım için...ablacım ben onu vermek istemiyorum benimde senelerce bebeğim olmadı bende suyu var ama bilemiyorum ki sahi mi değil mi piyasa cok kötü...ben size iyilik yapmak istiyorum deyip bir macun verdi onunda bunla olmuş..eşim 2 aydır kullanıyor şimdi nasip bakalım canımm...eşin test yaptırdı mı ayrıca fındık kaju ve cevizi ihmal etmeyin canımmm inş bebişin gelir kuzummm..:KK16::KK16:

48 tl ye aldım bide canım haklısın aslında bunu aldım bidahikine öyle yapayım.canım macun sordum 100 tl dedi kendileri yapıyomus cok pahalı geldi alamadım.bunu içsin bitince otunu alayım.sifa olsun insallah canım.adam haklı acaba gercekmi:26:aynen bende işten dolayı kürünü yapamam diye hapını alayım dedim.benim esimde yeniden baska bir ürolaga gidecek.haftaya gideriz belki yine.

Kizlar adetine 12 gün kaldi 2gundur kasiklarim aciyo agriyi arada inceden hissediyorum bunu yasayan var mi aranizda bu kez nolur biri yazdiklarima cevap versin hep bos geciyosunuz beni

adet için erken bence canım evet yumurtluyo olabilir bencede canım

48 tl ye aldım bide canım haklısın aslında bunu aldım bidahikine öyle yapayım.canım macun sordum 100 tl dedi kendileri yapıyomus cok pahalı geldi alamadım.bunu içsin bitince otunu alayım.sifa olsun insallah canım.adam haklı acaba gercekmi:26:aynen bende işten dolayı kürünü yapamam diye hapını alayım dedim.benim esimde yeniden baska bir ürolaga gidecek.haftaya gideriz belki yine.

canımmm bak beim ladığım macunn epimedyumlu macundu isminin böyle olması gerek.bizde 35 e mi ne öyle bişey almıştık.. adama güvendiğimizde bu macunu aldık bizde.bunuda bir sor olmadı saf otunu alıp kaynat canımmm seni cok iyi anlıyorum bende çalışıyorum 5-6 gün yaptıktan sonrasıkılıp bırakıyorum cok zor oluyor gerçekten..hapa falan bi daha para verme canımm Allah c.c. korusun içindekilerin ne olduğunu sahi mi olduğunu bilmeiyoruz ki neler var piyasada..birde siz de bir srun varmı ki canımm yoksahiç kafaya takmaa olur canımm..ben biraz sorunlar var diye kafaya takıyorum iştee ama nasipten öteye kimse geçemez nasip...

Bu ilk denememiz canim vücudumu bilmiyorum o yüzden ilk defa farklı bi madde ile karsilastigi için mi boyle batmalar oluyor yoksa bebis mi geliyor bilemedim

Iste vücut tanımaya çalışıyo bu ay olmazsa eğer hic üzülme peki dr.a gittinizmi hic?

canımm sana tavsiyem adetinin 3 günü gidip hormon testlerini yaptır folik asitini al ve içmeye başla erkenden...inş bebiştendir canımm inş...adetine kac gün var bu arada?

Kizlar adetine 12 gün kaldi 2gundur kasiklarim aciyo agriyi arada inceden hissediyorum bunu yasayan var mi aranizda bu kez nolur biri yazdiklarima cevap versin hep bos geciyosunuz beni

Yumurtluyor olabilirsin. Çalışmaya devammm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hakkimizda hayirlisi cnm lusteye ekledim insallah ugurlu gelir bu ay bize. Benden de hsg istedi ama firsatim olmadi bu ay da deniyim bakalim. Sogan kuru cok iyiymis ama acaba tsh ye yan etki yapar mi diye endiseliyim acikcasi biraz. Masallah oglun kocaman olmus ne guzel. Rabbim uzun omur versin insallah. Kardes istiyor mu? Benim oglum hala bebek gelmedi diyor bana. Bir de calisiyordum simdi evdeyim olsun o da buyusun diyorum ama rabbim ol diyecek ki vardir bir bildigi diyirum hayirlisi.

benı eklememıssınız son adetım 05.13.2014:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

Kızlar ddayanamadım kalktık gelsik bu saatte hastaneye kan tahliline 1 saat sonra hayırlısıyla alıcaz inş sonuçları

canımmm bak beim ladığım macunn epimedyumlu macundu isminin böyle olması gerek.bizde 35 e mi ne öyle bişey almıştık.. adama güvendiğimizde bu macunu aldık bizde.bunuda bir sor olmadı saf otunu alıp kaynat canımmm seni cok iyi anlıyorum bende çalışıyorum 5-6 gün yaptıktan sonrasıkılıp bırakıyorum cok zor oluyor gerçekten..hapa falan bi daha para verme canımm Allah c.c. korusun içindekilerin ne olduğunu sahi mi olduğunu bilmeiyoruz ki neler var piyasada..birde siz de bir srun varmı ki canımm yoksahiç kafaya takmaa olur canımm..ben biraz sorunlar var diye kafaya takıyorum iştee ama nasipten öteye kimse geçemez nasip...

fiyatı iyimiş tamam canım onu sorayım 100 tl dedi yok dedim kalsın.bide civan perceminin macunu vardı o uygundu.aynen canım yapıyorum sonra bırakıyorum yorgun oluyorum kalıyo incir havuc kürüm yarım kaldı mesela.bizde 2 mizdede sorun var canım bende pko hipotroit var yumurtam büyümüyo olusmuyor.esimdede ileri hız sorunu var %3 ilerisi.nasip gülüm Allah insallah tüm bekleyenlere en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip eder cümlemize insallah:21::21::21:haklısın canım

nasıl kontrol edıyorsunuz kızlaryaa anlayamadım
:26::26::26:

canım elini yıkıyosun sonra vajinadan işaret parmagını sokuyosun ıkın birazcık eline serviksin agzı gelecek erik gibi zaten.o yumusaksa ve zor ulasılıyosa hamişsin ama sert ve kolay ulasılıyosa adet olacaksın demek.ama yüzde yüz güvenilir degil

fiyatı iyimiş tamam canım onu sorayım 100 tl dedi yok dedim kalsın.bide civan perceminin macunu vardı o uygundu.aynen canım yapıyorum sonra bırakıyorum yorgun oluyorum kalıyo incir havuc kürüm yarım kaldı mesela.bizde 2 mizdede sorun var canım bende pko hipotroit var yumurtam büyümüyo olusmuyor.esimdede ileri hız sorunu var %3 ilerisi.nasip gülüm Allah insallah tüm bekleyenlere en yakın zamanda saglıklı hayırlı evlat nasip eder cümlemize insallah:21::21::21:haklısın canım

canımmm pko varsa incir kürü dahada arttırıyormuş bilgin olsun..saracoğlu öncesinde soğan daha sonra incir kürü öneriyor canımm...bizdede morfolojisorunn:KK50::KK50: nasibimizde varsa her türlü olur canımm...eşine keçiboynuzuda yapabilirsin hem cok uygunn keçiboynuzu..inş ebişlerimiz gelir kısa zamanda hayırlısıyla inş...

İnşallah hayırlı haberle donersiniZ evinize tatlim:)belirtilerin nelerdi canım

İnşallah bu güzel günlerde elimiz kucağımız dolarr. en önemli belirtim günümün 4 gün geçmesi onun haricinde kasıklarım adet dönemimden biraz dah fazla ağrıdı bi de mide bulantısı bu kadar

canımmm pko varsa incir kürü dahada arttırıyormuş bilgin olsun..saracoğlu öncesinde soğan daha sonra incir kürü öneriyor canımm...bizdede morfolojisorunn:KK50::KK50: nasibimizde varsa her türlü olur canımm...eşine keçiboynuzuda yapabilirsin hem cok uygunn keçiboynuzu..inş ebişlerimiz gelir kısa zamanda hayırlısıyla inş...

keci boynuzu özü yediriyom gülüm esime.sogan kürü yaptım bir ay sonra buna gectim haklısın canım belkide kist olmus olabilir.bu ayda olmazsa bögürtlen kökü kürü yapcam gülüm.Allah sizinde yardımcınız olsun insallah cabucak kavus bebişine insallah

İnşallah bu güzel günlerde elimiz kucağımız dolarr. en önemli belirtim günümün 4 gün geçmesi onun haricinde kasıklarım adet dönemimden biraz dah fazla ağrıdı bi de mide bulantısı bu kadar

Amin insallah.:)

X