Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Sende durum ne canim

Canim benimde kasiklarimda ara ara ağrı oluyo belimde de var yalniz göğüslerimde hic agrim agrim yok onceden catlardi agridan siserdi hatta damar damar da olurdu ve regli olurdum bu ay hic tık yok oda sanırsam hayit hapindan bide dun ve bugun beyazimsi akintim var :)amma cok seyim varmış canim benimde ; )şimdilik bu kadar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İnsallah guzel haberler veririz birbirimize.medcezir var ben kacar.opuldun

Mrb kizlaar yslvodayiz feribotta yemin töreni muhtesemmdiii Rabbim bize de evlatlarimiz törenini görmek nasip etsin. Kasigim hala batiyo gogudler arada batiyo iğne gibi. Bi re bugün tansiyonun düştü. Bu kdr.

Kizlar evde zemzem var yazdim ben 5. Ve 15. Ayeti arapca olarak yapacagim

Eklentiler

• $1401476640025.jpg
    42,1 KB · Görüntüleme: 41

Black benden haberin var mi kan 0.1 cikti... o test yanlismis yani

Kizlar bat 5 haxiran erken gebelik testi yaptim negatif.karnim agriyo bide.sizce belli olurmu adetten 4 gun once diyo.ben 6 gun once yaptim

Benimde bat 6 yada 7 haziran bendede predictor var ama daha yapmadim 2 gun kala yapacagim insallah hayirlisi olur bence erken yapmissin varsa bile cikmayabilir canim

Benimde bat 6 yada 7 haziran bendede predictor var ama daha yapmadim 2 gun kala yapacagim insallah hayirlisi olur bence erken yapmissin varsa bile cikmayabilir canim

Sabirsizliktan erken yaptim adet olmayi beklicem artik eczaneye gidip test almaya utaniyom artik.insallah seninki pozitif cikar canim karnim agriyo benim acayip

Son düzenleme:
Sabirsizliktan erken yaptim adet olmayi beklicem artik eczaneye gidip test almaya utaniyom artik.insallah seninki pozitif cikar canim karnim agriyo benim acayip

Insallah vardirda erken yaptigin icin cikmamistir. Insan test almaya utaniyor evet ☺ hakkimizda hayirlisi olsun canim benimde kasiklarim arada agriyor

Beninde umudum haziran ayindaa . Gecen ay bi düsük yaptim hamile oldugumu bile bilmiyordum cuma gunu ogrendim pazartesi tekrar test yapilip dosyam acılacakti pazar gunu gitti melegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…