- 10 Şubat 2011
- 2.071
- 932
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.321
Annesine para verdigi dusunyorum.annesinin maasi olmasa tabiki yapcak .ama hep bahaneler uretiyo.iki yillik evliyim ve esimin maasi kac bilmiyorum .ne komik dimi.cok sinirlerim bazuk
Meyracim varmı belirtiler benimde 4, 5 gun kaldida merak ettim ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bat a bes gun kala hamilelik kanda belli olurmu
üzme canım kendini iyilikle halletmeye çalış sonra inada binmesin
Saol bitanem.sen nasilsin durumlar nasil
Sende durum ne canim
Canim benimde kasiklarimda ara ara ağrı oluyo belimde de var yalniz göğüslerimde hic agrim agrim yok onceden catlardi agridan siserdi hatta damar damar da olurdu ve regli olurdum bu ay hic tık yok oda sanırsam hayit hapindan bide dun ve bugun beyazimsi akintim var :)amma cok seyim varmış canim benimde ; )şimdilik bu kadar
İnsallah guzel haberler veririz birbirimize.medcezir var ben kacar.opuldun
yavrummm içiyon mu onu sen ya ben içemedim kustum :18::18::18::18:
Mrb kizlaar yslvodayiz feribotta yemin töreni muhtesemmdiii Rabbim bize de evlatlarimiz törenini görmek nasip etsin. Kasigim hala batiyo gogudler arada batiyo iğne gibi. Bi re bugün tansiyonun düştü. Bu kdr.
Black benden haberin var mikan 0.1 cikti... o test yanlismis yani
Ooo nolcak şimdi
Kizlar bat 5 haxiran erken gebelik testi yaptim negatif.karnim agriyo bide.sizce belli olurmu adetten 4 gun once diyo.ben 6 gun once yaptim
Benimde bat 6 yada 7 haziran bendede predictor var ama daha yapmadim 2 gun kala yapacagim insallah hayirlisi olur bence erken yapmissin varsa bile cikmayabilir canim
Sabirsizliktan erken yaptim adet olmayi beklicem artik eczaneye gidip test almaya utaniyom artik.insallah seninki pozitif cikar canim karnim agriyo benim acayip
Sabirsizliktan erken yaptim adet olmayi beklicem artik eczaneye gidip test almaya utaniyom artik.insallah seninki pozitif cikar canim karnim agriyo benim acayip