- 8 Mayıs 2013
- 2.506
- 29
-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.381
keci boynuzu özü yediriyom gülüm esime.sogan kürü yaptım bir ay sonra buna gectim haklısın canım belkide kist olmus olabilir.bu ayda olmazsa bögürtlen kökü kürü yapcam gülüm.Allah sizinde yardımcınız olsun insallah cabucak kavus bebişine insallah
Allah razi olsun canım paylaştığın için yani akşam ezanindan sonra okuruz inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kabul etsin canım evet aksam ezanından sonra.bende okuyorum vesilemiz olsun insallah
İnşallah :) sen ne durumdasin bat gectimi?
benim bat 5 haziran canım beklemedeyim ama karnım agrıyor her an hersey olabilir:26::26::26:
Hayırlısı olsun ne olacaksada benimde 6 sina kadar olmam lazin bekleyip görelim neylerse guzel eyler Rabbim:)
hayırlısı canım benim Allah en dogrusunu bilir
Canim sen hayit hapi kullanmış miydin sanki oyle hatırlıyorum geçen reglilerimde cok göğüslerim ağrir siserdi simdi hic birsey yok kasiklarim vw belim ara ara ağrıyor sende hic boyle oldumu yada başka haller ???
evet canım u 2. ayım hayıtta.canım benim gögsüm adet olurken hiç agrımadı.simdide agrımıyor.karnımdan belime vuran bir agrı var suan sadece canım.gecen ay bu kadar agrım olmadı
kızlarr bir şey sorcam bilginiz varmıı ya şimdi geç döllenme olduysa sorun olur mu bilginiz var mı acaba :44::44::44:
Kızlar beta hcg 100.6 doktor 2 haftalık görünüyo dedi sanırım artık bi mercimekte bizim var. Hamileyim galiba yaa elhamdulillah dualarıdasınız inşallah bundan sonra hepiniz kk olarak
İnşallah bebis ağrısı dır Rabbim nasip etsin :)
Kızlar beta hcg 100.6 doktor 2 haftalık görünüyo dedi sanırım artık bi mercimekte bizim var. Hamileyim galiba yaa elhamdulillah dualarıdasınız inşallah bundan sonra hepiniz kk olarak
Batin kacti canim 27 mayismi
Canim sendemi malatyalisin:)))
Evet malatyaliyim