Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

amiiiiiiiiiiiiiiiin canımm Rabbim c.c.isteyen herkese nasip etsin inş...

hayırlısı canım benim Allah en dogrusunu bilir

Canim sen hayit hapi kullanmış miydin sanki oyle hatırlıyorum geçen reglilerimde cok göğüslerim ağrir siserdi simdi hic birsey yok kasiklarim vw belim ara ara ağrıyor sende hic boyle oldumu yada başka haller ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım u 2. ayım hayıtta.canım benim gögsüm adet olurken hiç agrımadı.simdide agrımıyor.karnımdan belime vuran bir agrı var suan sadece canım.gecen ay bu kadar agrım olmadı

evet canım u 2. ayım hayıtta.canım benim gögsüm adet olurken hiç agrımadı.simdide agrımıyor.karnımdan belime vuran bir agrı var suan sadece canım.gecen ay bu kadar agrım olmadı

İnşallah bebis ağrısı dır Rabbim nasip etsin :)

Kızlar beta hcg 100.6 doktor 2 haftalık görünüyo dedi sanırım artık bi mercimekte bizim var. Hamileyim galiba yaa elhamdulillah dualarıdasınız inşallah bundan sonra hepiniz kk olarak

kızlarr bir şey sorcam bilginiz varmıı ya şimdi geç döllenme olduysa sorun olur mu bilginiz var mı acaba :44::44::44:

canım 1-2 haftalık dediyse yumurtlama dönemine göre söylenmiştir bence son adet tarihine göre de 4 haftalık oluyo...geç döllenmeler sorun olmuyo merak etme ileriki haftalarda olması gereken haftaları ve gelişimleri yakalıyo minikler

Kızlar beta hcg 100.6 doktor 2 haftalık görünüyo dedi sanırım artık bi mercimekte bizim var. Hamileyim galiba yaa elhamdulillah dualarıdasınız inşallah bundan sonra hepiniz kk olarak

ay ne güzel bir haber canım gözün aydın Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin darısı tüm bekleyenlere insallah dua et bizlere canım

Batin kacti canim 27 mayismi

Canim hayirli olsun cok mutlu oldum batini yazdiranlardan hamile olan yokmu diye genel msj aticaktim senin haberini gördüm mutlu oldum ne kadar vardi adet tarihini beklemednmi gittin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…