-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.221
Canm ben 10 aylik ewliyim vajinsmus rahatszligm vardi daha 15gndr iliskiye girebiliyrz :) yani bebek denememiz hic olmadi hatta ben bebek dusunmuydum bikac ay daha ama esim bosaldi icime adetmde gecikince cok heyecanlandm acaba mi diye suanda onun sabirszligino yasiyrm acaba hamilemiyim diye olmazsa cok uzulmem ama olursa dunyalar benm olur :)
Sana guven eksikligi oluyo bende .dedigimde napim yapcak bisey yok o senin sorunun diyo
hamilesin içinde bir mercimek var onu strese sokma... hamileliğinin tadını çıkar olur mu canım
aynen cnm bana soruncada özellikled erkek tarafına düşünmüyz diyorm bizden b1 hft snr evlenen birileri var annesi sordu düşünmyz dedim aaa dedi bnm kız 19 yasında sizden snr evlendi karnı burnnda bgn yarın doğuracak dedi kızın doğurmak için evlenmiş heralde diye baslayıp bi ton laf söyleyesm geldi de demedim yine bişi
tatlım benım adetımı 3 gun gecınce geldı pembe akıntı
anladım canım benım bat 15 hazıran hayırlısı artık.. Suan pek belırtım yok ama gercı erken belırtıler ıcın. Bebişim bebeğim annen senı beklıyor senı sımdıden özlüyor ve merak edıyorum....
Canim cok haklısın bende arkadaşım sandığım bi insanla paylaştım ilk hamileligimi ogun bebeğim düştü. Eğer bidaha hamile kaldigimda kimseye soylemicem. Özelliklede kaynanam tarafina
Artık herkesin sormasından sıkıldımfolibol içiyorum umarım işe yarar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İr önceki gebeliğimde geç döllenmeydi. Doktor öyle söylemişti. Tam bir hafta. Ama kaybettik.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
heheh canım cok zorlamıyom artık o diyo bi kasık veriyosun azcık cok ver diyo 2 kasık yediriyorum ayagına kadar götürüyorum bide bebek gibi yediriyorum daha ne olsunkeske biride kürleri yapıp bana içirse:))
aynene canım alıstı:))insallah sifa olsun eslerimize insallah bugün bişi aldım aktardan for men adında hap aldım baleninmiş.içinde cakısır kökü tozu cinko falan vitaminler var bunuda içirticem
hep aynı bebek var mı hımmm yok mu ee olsun artık yas gençken eh ehe heSANANEEEE SANANEEE
sağolasın canım :) benim son adetim 28 mayıstı canım bekliyordum zaten öyle olunca direk bi gün geçti diye test yaptım dün akşam onda belli oldu silik çizgi canım
kızlar adetip sabahtan berli sökülmedi bi türlü kahve kahve geliyo bide sogan suyunu bırakimmi
kıyamammmm bilmiyodum senin düşük yaptığını....yemin ki nazar benimde yavrumun başını yediler artık olsun bende söylemiycem kilo aldım der geçerim geberesiceler
bugunlerde hamılelık belırtısı olmaz canım daha erken. bu gunlerden sonra yumurtlama agrıların baslar karın kasık agrısı fln :) sonrada ınsallah bebek gelır :)
Aynen yaaasinir ediyolar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar adet oldummmmm...napalım yarın yine başlıyoz doktor yollarına