Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

o zaman adet bekliycez sen de...adam 10 ay iyi dayanmış kızzzzz tamam ama bu ay olmasada korunma sakın bak burda yüzlerce kişiyiz istiyoruz ama olmuyor...bize güzel haberlerini ver cnm...adette olursan mutlaka doktora görün bak bakalım yumoşlar ne halde

Artık herkesin sormasından sıkıldım folibol içiyorum umarım işe yarar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sana guven eksikligi oluyo bende .dedigimde napim yapcak bisey yok o senin sorunun diyo

ah ah cnm aynısı bendede var kartları elinden aldım ama nafile eliya çok açık yada idda oynuyo orda harcıyo eve girdik onun borcunu ödemeye başladık adam kıvranıyo sancısını ögrendimki 6 milyar borcu varmış karta yani çogumuzda var ve nerde harcadın diyo cevap yok bogasım geliyo

aynen yaaa gıcıklık işte...insan hüzünleniyo yaaa benimde etrafımda ablam yengem arkadaşlarım herkez hamiş hemde istemeden tek seferde...kısmet yaa işte napalım sabretttttt

tatlım benım adetımı 3 gun gecınce geldı pembe akıntı

anladım canım benım bat 15 hazıran hayırlısı artık.. Suan pek belırtım yok ama gercı erken belırtıler ıcın. Bebişim bebeğim annen senı beklıyor senı sımdıden özlüyor ve merak edıyorum....

bugunlerde hamılelık belırtısı olmaz canım daha erken. bu gunlerden sonra yumurtlama agrıların baslar karın kasık agrısı fln :) sonrada ınsallah bebek gelır :)

Canim cok haklısın bende arkadaşım sandığım bi insanla paylaştım ilk hamileligimi ogun bebeğim düştü. Eğer bidaha hamile kaldigimda kimseye soylemicem. Özelliklede kaynanam tarafina

kesinlikle söleme 3 ay hiç sölenmemesi gerekirmiş ben bu lafı çok önemsemiyodrum ama insanın canı derinden yanınca önemsedim artık rabbim herkesin meleklerini korusun :)

Artık herkesin sormasından sıkıldım folibol içiyorum umarım işe yarar...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hep aynı bebek var mı hımmm yok mu ee olsun artık yas gençken eh ehe he SANANEEEE SANANEEE

tatlım eğer ihtiyaç duyuyorsan dene benim adam hayatta hap vs içmez mümkün değil :)))

sağolasın canım :) benim son adetim 28 mayıstı canım bekliyordum zaten öyle olunca direk bi gün geçti diye test yaptım dün akşam onda belli oldu silik çizgi canım

ayagını surtte ben geleyim peşinden :) rabbım saglıkla kısmet etsın melegını

Ben bosa umutlanıyorum galıba ama bakalım hayırlısını versın allahım. 3 mayıs sat, 2 hazıran bat, 18 mayıs bebişi olursa gözümüz aydın, olmazsa baska bahara

kıyamammmm bilmiyodum senin düşük yaptığını....yemin ki nazar benimde yavrumun başını yediler artık olsun bende söylemiycem kilo aldım der geçerim geberesiceler

ahhh canım keşke düşük olsaydı 5 aylık sonlandırıldı maalesef (( o kadar didindik olmadı olmadı olmadı 6,5 aylıkken karnında ölür dediler hiç bişeyi gelişmedi yavrumun midesi kalbi heryeri kısacası doğumum çok zor oldu ters doğdu rabbim hiç kimseye yaşatmasın bu acıyı dr lara gittik tanı merkezine gittik bize tek deikleri şey tesadüfi bişey nazar işte diyorum yaaa asla sölemiycem asla tabi rabbim bir daha nasip ederse inş eder hala ona aldığım kıyafetler duruyor ((((

bugunlerde hamılelık belırtısı olmaz canım daha erken. bu gunlerden sonra yumurtlama agrıların baslar karın kasık agrısı fln :) sonrada ınsallah bebek gelır :)

ne güzel konustun öyle :) hayırlısıyla.. Amin. Hamıleyım desem tam yaz baslarken oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…