Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

inşallah canım sende de vardır birşeyler senin ne zamandı son gün testi ne zaman yapacaksın :44:

yawrum benım batım 25 mayıstı. 28 mayısta pembe kanımsı bısey geldı bende. akıntı gelmeden once test yapmıstım mıh gıbı tek cızgı gordum :) ondan sonra da akıntım gelmstı. bende daha cesaret kalmadı test yapmaya. yarın esımle dr a gıdıcez tahlıl yaptırmaya. umarım kotu bısey cıkmaz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bugün doktora gıttım alerji aşısı vurulmaya doktor kan istedi ve sonuç negatif çıktı.yumurtlamanın üzerinden 10 gün geçmişti.ilk denememiz ama üzülmedim desem yalan olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Geç döllenme problem yaratır mı?
Geç döllenme veya geç yumurtlama herhangi bir probleme işaret etmez. Gebeliğin başlaması veya devamı ile ilgili bir önemi yoktur. Düşük, kanama veya diğer problemlere sebep olmaz, bunlarla ilgili değildir.
Sadece gebelik haftasının kaç haftalık olduğunu yanıltabilir bu duruma dikkat etmek gerekir.

Geç döllenme bebeğin cinsiyetini etkiler mi?
Hayır etkilemez. Geç döllenme sonucu oluşan bebeklerin kız veya erkek olması şansı değişmez. Miş netten okudum şimdi :)

tatlım benım adetımı 3 gun gecınce geldı pembe akıntı

ohhh içimi ferhlattın canım ya çok sağolasın hamilelik oldu şimdi de geç döllenme diye bir şey takıldı kafama ya sanırım fazla mı düşünüyorum akışına bırakmam gerekiyor sanki biraz

mesai bitiyor kızlar....... hafta sonu bi şehir dışı olayımız var gelemeyebilirim........ hepinizi öpüyorum........ pazartesi geldiğimde birçok hamile haberi almak istiyorum.... kendinize iyi bakın..... iyi akşamlar......... iyi hafta sonları.......

hamilesin içinde bir mercimek var onu strese sokma... hamileliğinin tadını çıkar olur mu canım

inşallah çıkmaz canım kötü bir şey içini ferah tut

sagol kizkardesim iyi gezmeler pzrts gorsrz....

Evet canım takma artık bize dua et bat 13 haziran

kıyamammmm bilmiyodum senin düşük yaptığını....yemin ki nazar benimde yavrumun başını yediler artık olsun bende söylemiycem kilo aldım der geçerim geberesiceler

walla canım ben bu ay ilk defa klomen kullandım doktor kontrolünde işte ilişki için günler verdi bekleme modundayım bat 09 haziran hayırlısı Allahtan ben çalıştım devamını Rabbim bilir

öyle inşallah hamile kalırsın bi bebişinz olur :)
bnada ınofolıc ve glucophage verdi sadece 1 ay sonra tekrar gidicem artık ne olur bilemm

canım zaten problememiz spermler.. ben regl olunca ağlayınca tamam yicem diyo iki gün sonra aynı adam
Deli oluyorum

yok bu olmadı işte...aşılama için senin yumoşlar büyür gelişir spermler sıkıntı olur hiç yemedi bizim kullandığımız folbiolden ver yada elevit biz kullandık doktor verdi a bide günde bir kaşık keçi boynuzu pekmezi... ahhh ahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…