-
- Konu Sahibi Whiteandblue
- #6.201
inşallah canım sende de vardır birşeylersenin ne zamandı son gün testi ne zaman yapacaksın :44:
evet sanırım geç döllenme olmuş, çünkü kuzenim var o eğer hamileysen 3-4 haftalık olmuştur demişti ama daha 2 haftalık, umarım bi sorun olmaz demi geç döllenme olduğu için ya da geç döllenme de sorun oluyor mu :44::44::44:
evet sanırım geç döllenme olmuş, çünkü kuzenim var o eğer hamileysen 3-4 haftalık olmuştur demişti ama daha 2 haftalık, umarım bi sorun olmaz demi geç döllenme olduğu için ya da geç döllenme de sorun oluyor mu :44::44::44:
kızlar adete kacgün kala geldı pembe akıntı? Ben yumurtlama günlerımdeyım dün 2 cızgı cıktı. Calısmalara devam. Dün ılıskıden sonra sag ayagım uyusur gıbı agrıdı böyle belırtı oluyormu hamılelık yasayan varmı? Halsızlık ve uyku var bazende kasıkta agrı
canım maalesef bu konuyla ilgili bir fikrim yok... aşılama yaptıran arkadaşlar cevaplarlar merak etme
saol cnm ilaç falan kullanıyomusn peki?
Geç döllenme problem yaratır mı?
Geç döllenme veya geç yumurtlama herhangi bir probleme işaret etmez. Gebeliğin başlaması veya devamı ile ilgili bir önemi yoktur. Düşük, kanama veya diğer problemlere sebep olmaz, bunlarla ilgili değildir.
Sadece gebelik haftasının kaç haftalık olduğunu yanıltabilir bu duruma dikkat etmek gerekir.
Geç döllenme bebeğin cinsiyetini etkiler mi?
Hayır etkilemez. Geç döllenme sonucu oluşan bebeklerin kız veya erkek olması şansı değişmez. Miş netten okudum şimdi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ohhh içimi ferhlattın canım ya çok sağolasınhamilelik oldu şimdi de geç döllenme diye bir şey takıldı kafama ya sanırım fazla mı düşünüyorum akışına bırakmam gerekiyor sanki biraz
yawrum benım batım 25 mayıstı. 28 mayısta pembe kanımsı bısey geldı bende. akıntı gelmeden once test yapmıstım mıh gıbı tek cızgı gordum :) ondan sonra da akıntım gelmstı. bende daha cesaret kalmadı test yapmaya. yarın esımle dr a gıdıcez tahlıl yaptırmaya. umarım kotu bısey cıkmaz.
mesai bitiyor kızlar....... hafta sonu bi şehir dışı olayımız var gelemeyebilirim........ hepinizi öpüyorum........ pazartesi geldiğimde birçok hamile haberi almak istiyorum.... kendinize iyi bakın..... iyi akşamlar......... iyi hafta sonları.......
ohhh içimi ferhlattın canım ya çok sağolasınhamilelik oldu şimdi de geç döllenme diye bir şey takıldı kafama ya sanırım fazla mı düşünüyorum akışına bırakmam gerekiyor sanki biraz
dememyin canım demeyin yeminle insanı strese koymaktan başka bi işe yaramıyor şu dilimize hakim olalım bi yaaa benim oğluşumda 2 haftalıkken öğrendim ben herkeslere söledik ama 5 aylıkken kaybettim nazardı çünkü her tarafına vurmuştu oğluşumun demeyin ben artık asla demiycem karnım büyüsün ölye gözleri patlasın inşşş pörtlekler sinirlendim :)))))
walla canım ben bu ay ilk defa klomen kullandım doktor kontrolünde işte ilişki için günler verdi bekleme modundayım bat 09 haziran hayırlısı Allahtan ben çalıştım devamını Rabbim bilir
Evet canım takma artıkbize dua et bat 13 haziran
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım zaten problememiz spermler.. ben regl olunca ağlayınca tamam yicem diyo iki gün sonra aynı adam
Deli oluyorum
inşallah çıkmaz canım kötü bir şey içini ferah tut
dualarımdasınız canım hepiniz inşallah burdaki isteyen herkesin Rabbim bebişlerini nasip etsin