Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

Kizlar iki yillik evliyim.esim benden maasini sakliyo.kayinvalidem bir kac yerde esimin maasini soylemis ama benim bildgim kayin validemin soylediginin yarisi.esime sordgum da cok sinir edici bi yuz ifadesiyle yooooo diyo oyle bisey yok diyooo.ozaman kac lira maasin diye dordgumda kacamak cvplar veriyo .hatta birgun gene boyle oldu maas kartini verdi.gittim ATM ye kart sifresini yanlis vermis bloke oldu.bilerek sifreyi yanlis verdgini dusunyorum..ya o disarda calisyosa bende icerde calisyorum.guvenimi yitirmeye basladim.biliyorum benden boyle karamsar seyler duymaya aliskin degilsiniz ama hic iyi degilim.

sende bir daha iste kartını hatta beraber dışarı çıktığınızda 15 ine denk getir götür bankamatiğe baktırt eğer bahane ediyorsa bilki yalan sölüyordur ahh bu kocalar ahh takma sen eninde sonunda öğrenirsin sonrada ağzını caaaaarrrrttt diye yırtarsın taam :)))

Söyledik söyledik de her fırsatta farklı şekilde dile getiriyolar alttan vuruyorlar derler ya öyle işte :KK43:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bilirim canım bende aynı durumdayım çünkü insanın zaten kendi acısı kendine yetıyo ...:KK50::KK50:

senın ıcın ne kadar gu<el bı yaz olur dımı.. hawa bunaltana kadar sıcak olsa da sen aldırmazsın sıcaga oohh oohh hamıleyım dersın :)

sıcaga karsı hassasım ama tabı hamıle olursam mutlu olurum pek onu düşünmem. Kızlar calısmaları yogunlastıralım :) yaza hamıle gırelım

bilirim canım bende aynı durumdayım çünkü insanın zaten kendi acısı kendine yetıyo ...:KK50::KK50:

Acı değilde zoruna gidiyo insanın sağlıklıyım ama neden olmuyo diye üzüyorum kendimi :KK43: bugün hamiş bir arkadaşım inşallah darısı sana dedi öyle mutlu oldum ki o duasına :KK43: ama sevinemiyo insan işte ya ağlıyum şimdi bile tutamıyorum kendimi;(

Acı değilde zoruna gidiyo insanın sağlıklıyım ama neden olmuyo diye üzüyorum kendimi :KK43: bugün hamiş bir arkadaşım inşallah darısı sana dedi öyle mutlu oldum ki o duasına :KK43: ama sevinemiyo insan işte ya ağlıyum şimdi bile tutamıyorum kendimi;(

acıdan kastım bu tatlım hep bi yanı eksik oluyo insanın arkadaslarımın hepsi ya hamile yada doğurdu benden sonra evlennlerde dahil buna :KK19:

acıdan kastım bu tatlım hep bi yanı eksik oluyo insanın arkadaslarımın hepsi ya hamile yada doğurdu benden sonra evlennlerde dahil buna :KK19:

Rabbim bize dayanma gücü versin... inşallah hayırlı evlatlar versin inşallah bu ay olur da susarlar eşimi de üzmem...

Ben cok ilimli biriyimdir.kac defa konustum inanin guzellikle .hatta sana karsi guvenim azaliyo dedim.ama her seferinde o senin problemin beni ilgilendirmrz dedi ve kapatti konuyu.nasil ogrencem bilmiyorum.ben cok tutumlu bi kadinim niye sakliyoki bendn anlamiyorum

niye saklayacak anasına vs veriyosa çakişşş

o zaman adet bekliycez sen de...adam 10 ay iyi dayanmış kızzzzz :KK1: :KK1: tamam ama bu ay olmasada korunma sakın bak burda yüzlerce kişiyiz istiyoruz ama olmuyor...bize güzel haberlerini ver cnm...adette olursan mutlaka doktora görün bak bakalım yumoşlar ne halde :KK1:

Ayy hala adet olmadim acaba hamilemiyimdir yaaa xok merk edyrm beklemeye dayanamiyrm artk herseti hamilelik belirtisi olarak goruyrm psikolojl sanirim belkide degil iliski persembe gecesi oldu 9 gun oldu kac gnde belli olurki hamile olsam?:26:

Ayy hala adet olmadim acaba hamilemiyimdir yaaa xok merk edyrm beklemeye dayanamiyrm artk herseti hamilelik belirtisi olarak goruyrm psikolojl sanirim belkide degil iliski persembe gecesi oldu 9 gun oldu kac gnde belli olurki hamile olsam?:26:

Evet bat geçti mi ?

Kizlar sizleri okumaktan kendimi ise veremiyorum hee :KK52: bide hastanede calisiyorum surekli test yaptirasim geliyo vazgeciyrmm acaba yaptrsammi iliski olali 9gun oldu belli olurmukiii

sende bir daha iste kartını hatta beraber dışarı çıktığınızda 15 ine denk getir götür bankamatiğe baktırt eğer bahane ediyorsa bilki yalan sölüyordur ahh bu kocalar ahh takma sen eninde sonunda öğrenirsin sonrada ağzını caaaaarrrrttt diye yırtarsın taam :)))

Tatlim saklamasi icin bir sebebi warmi.. üzerine git bakalim biraz anlarsın zaten yalan söyleyip söylemedigini.. cok can sıkıcı bi durum

samsung Galaxy s3mini

X