Butun umudumuz HAZİRAN ayinda diyen guzel anne adaylarima..

kızlarr bir şey sorcam bilginiz varmıı ya şimdi geç döllenme olduysa sorun olur mu bilginiz var mı acaba :44::44::44:

benımde batım 25mayıstı :) belırtılerın nelerdı canım :)

benim en belirgin belirtim sol kasığımı böyle sinek ısırığı gibi batmaların olmasıydı ara ara sağ tarafımda da oluyordu bacağa yayılır gibi, halsizlik ve uyuma isteği de arttı tabi bu arada ama öyle aman aman bi belirtim olmadı canım

senın kac gun gecıktı canım?

mesajı alıntıladıgın zaman ust tarafta bolum war ya. orda a ısaretı war. onun 2 yanında atac ısaretı var ordan eklıyosun canım. pozıtıf mı kız yoksa :) sılık mı cıktı yoksa

Yok cnm ya bulamadım telden giriyorum herhalde ondan evet silik çıktı ama nasip yarın sabah bir tanedaha yapalım ayy içim bi garip oldu

kızlarr bir şey sorcam bilginiz varmıı ya şimdi geç döllenme olduysa sorun olur mu bilginiz var mı acaba :44::44::44:

cnm sadece dogum gununu hesaplamada sasoryabilirler adet gununu baz aliyolar 4 haftalik diyorlar hesaplarken ama ultrasonda 2 haftalik olyo Allahin izniyle hicbir sıkıntı olmaz cnm rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben cok ilimli biriyimdir.kac defa konustum inanin guzellikle .hatta sana karsi guvenim azaliyo dedim.ama her seferinde o senin problemin beni ilgilendirmrz dedi ve kapatti konuyu.nasil ogrencem bilmiyorum.ben cok tutumlu bi kadinim niye sakliyoki bendn anlamiyorum

bende de halsızlık we uyuma arttı. cok cabuk acıkıyorum mıgdem kazınıyo. pembe bı kan geldı 2 gun once. bende yarın test yaptırıcam canım. hayırlısı artık. Allahım sag salım kucagına almayı nasıp eder ınsallah :)

cnm belki dogru soyluyodur yani ne bilim zor durum ispat etsen bir dert etmesen bir dert ....

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım inşallah, yani ben böyle olduğu bugün öğrendim yani geç döllenme diye bir şey olduğu :44: hamile olduğun tarih ne zamansa o zamandan başlar diye düşünüyordum ama demek ki öyle değilmiş :26:

senı dınleyene kadar dewam et canım. sewgılı mıydınız oncedec ? aranızda kac yas war ?

Esim benden 10 yas buyuk .gorucu usulu evlenmedik.ayni memleketteniz aileler birbirlerini uzaktsn tanirlar akrabalik yok.kendimiz isteyerek evlendik .inan ki kac yuz defa konustum guvenim sasilyo sana karsi dedim adam tinlamiyo bile napm o senin sorunun diyo.

Kızlar hiç idrar testinde ikinci çizgi seffaf bi biçimde beliren var mı ? Heralde bebek olsaydı pembemsi çıkardı ama ilk defa başıma geldi böyle bişey.

Yok cnm ya bulamadım telden giriyorum herhalde ondan evet silik çıktı ama nasip yarın sabah bir tanedaha yapalım ayy içim bi garip oldu

hadi hayirlisi cnm cok merak ettim.....:))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOT

Ben de rabbim korktuğumuz yerlere uğratmasın hayırlısını versin

inşallah canım sende de vardır birşeyler senin ne zamandı son gün testi ne zaman yapacaksın :44:

Allah yardımcın olsun canım ısın zor. napım o senın sorunun dıyosa ortada gercekten sorun var demektır. ınsallah bı gun anlar senı tatlım

kızlar adete kacgün kala geldı pembe akıntı? Ben yumurtlama günlerımdeyım dün 2 cızgı cıktı. Calısmalara devam. Dün ılıskıden sonra sag ayagım uyusur gıbı agrıdı böyle belırtı oluyormu hamılelık yasayan varmı? Halsızlık ve uyku var bazende kasıkta agrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…